amarell 24.02.11, 10:17 jakim autobusem dojechać do zusu w sosnowcu? czy bezpośrednio z dąbrowy coś jedzie w tamtą stronę np.18tka czy trzeba się przesiadać na zagórzu? a może na nogach z zagórza centrum da sie tam jakoś w miare szybko dotuptać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bo Re: jak dojechac do ZUS sosnowiec IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 24.02.11, 12:23 a skąd z tej Dąbrowy chcesz jechać? najprostszy sposób znalezienia dojazdu to wejdź na ZUMI lub inną mapę, kliknij w wyznaczenie trasy, wybierz "środki komunikacji miejskiej" wpisz adresy: od Dąbrowa Górnicza, ..... do Sosnowiec, Partyzantów 1 i otrzymasz rozpiskę co i jak (gdzie się przesiąść, na co, i ile minut do przesiadki i w kórą stronę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: jak dojechac do ZUS sosnowiec IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 24.02.11, 12:33 soryyy, z taką dokładnością jak wyzej napisałam to tylko stronka KZK GOP. bardzo łatwe otrzymywanie połączeń komunikacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: jak dojechac do ZUS sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 17:34 najlepiej dojechac do dworca w sosnowcu i przesiasc ie na tramwaj chyba ? 24 lub 27 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: jak dojechac do ZUS sosnowiec IP: *.quarto.pl 24.02.11, 19:30 z DG 690 na Ludwik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: jak dojechac do ZUS sosnowiec IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 25.02.11, 08:28 poniewaz nie odpisałaś/eś skąd jedziesz wyszukałam z DG z al. Róż znaleziono 6 połaczeń : szkoda, że nie podałeś godziny 1) Autobus18 (godz8:03) wysiądź na 10 przyst.(dańdówka skrzyżowanie),idź na tramwaj 27 poczekaj 3 min, wsiądz do tramwaju kier. Pogoń Akademiki. wysiądź na 6 przystanku (Sąd) (godz8:33). ZUS jest przy ulicy Partyzantów. z Dańdówki możesz również dojechać tramwajem 26 ale czas połaczenia będzie inny 2) Autobus 811 godz (8:00) wysiądź na 7 przystanku(Dw PKP) przejdx na tramwaj poczekaj 6 min na T27(kier. Kazimierz) wysiądż na 4 przystanku możliwości jest więcej ale nie będę pisać bo sam mozesz sprawdzić www.KZK GOP tym bardziej że nie wiem skąd jedziesz i o której by wybrać optymalne połączenia Odpowiedz Link Zgłoś