Dodaj do ulubionych

szukam księgowej

IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.11, 15:30
poszukuję księgowej z sosnowca z odpowiednim stażem w celu pomocy przy otwarciu działalności gospodarczej, początkowego wsparcia w rozliczaniu i później pomocy doraźnej. kontakt: puszak25@op.pl:) a jeśli ktoś ma namiar na fajną księgową czekam na kontakt:) pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: sylmati Re: szukam księgowej IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 00:04
      Witam,
      mam super księgową, wszystko tłumaczy tak "na chłopski rozum", prowadzi mi firmę od ponad roku, nie wiem co to kontakt z US czy ZUS, wszystko załatwia sama. Odbiera dokumenty nie muszę się fatygować do biura. Naprawdę polecam. kontakt@kancelaria-kameleon.pl
    • Gość: gość Re: szukam księgowej IP: 89.79.91.* 16.09.11, 21:13
      Polecam Biuro Rachunkowe Avena z Sosnowca, tel. 728 728 303, www.bravena.pl
    • Gość: gość Re: szukam księgowej IP: *.quarto.pl 17.09.11, 17:22
      www.taxcare.pl
      • Gość: Jadzia Re: szukam księgowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.12, 13:11
        Polecam Biuro Rachunkowe VVAT z Chorzowa.
        Link do strony www.vvat.pl
    • jerzycholewa Re: szukam księgowej 10.02.12, 19:13
      Biuro Rachunkowe IN PLUS Sosnowiec ul. Wspólna

tel. 601214603 - specjalizujemy się w takich sytuacjach.
    • viglarz Re: szukam księgowej 22.03.12, 15:05
      Mnie rozlicza Pani Ania Karmańska i póki co nie narzekam.
    • Gość: biznes women Re: szukam księgowej IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 23:22
      Polecam swoje biuro, rozliczam się tam od 2008 roku i żadnej wpadki nie było.
      szczegóły i kontakt znajdziesz na stronie www.advizor.pl
      biuro w centrum Sosnowca
      • Gość: romang Re: szukam księgowej - polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.12, 20:41
        Witam,

Polecam usługi dobrego biura księgowego z Sosnowca: mojaksiegowa.net

Pozdrawiam
        Roman
    • Gość: Sosnowiczanka Re: szukam księgowej IP: *.162.60.14.interplus.com.pl 02.05.13, 12:13
      Polecam biuro rachunkowe sosnowiec www.reditus-podatki.pl Na stronie znajduje się cennik.
    • rob_hill Re: szukam księgowej 12.12.15, 18:20
      No to ja ze swojej strony polecę jeszcze www.kaweccygroup.pl/ :) Działają właśnie w Sosnowcu i Będzinie. Można na nich polegać - pomocni, terminowi i uprzejmi. Człowiek się nie czuje, jak w urzędzie, zdany na łaskę pani urzędniczki ;) Bardzo fajnie się z nimi współpracuje. Jakby ktoś potrzebował biura rachunkowego - serio może "walić jak w dym";)
    • Gość: reznow Re: szukam księgowej IP: *.centertel.pl 08.01.16, 10:17
      Uważam, że łatwiej i wygodniej rozliczać się internetowo. W superksięgowej wysyłam dokumenty do rozliczenia. Mam stały kontakt z dedykowaną księgową. Dobrą opcją jest też aplikacja do wystawiania faktur online, często wyjeżdżam i to się sprawdza.
    • mysie.uszko Re: szukam księgowej 08.01.16, 17:33
      tylko z firmy "siema".
      www.youtube.com/watch?v=vNKqYecaU2s&feature=youtu.be
    • kooortez Re: szukam księgowej 20.01.16, 19:42
      Dobrze się składa, bo mogę polecić dobre biuro rachunkowe Tax-Bonus działające na terenie Śląska tax-bonus.com.pl/sosnowiec-dobre-biuro-rachunkowe-pelna-ksiegowosc/. Kompleksowo obsługują księgowość mojej firmy, prowadzą księgi i przy okazji służą zawsze poradnictwem w razie wątpliwości, co czasem się zdarza.
      • Gość: pysia Re: szukam księgowej IP: *.146.71.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.16, 21:20
        No niezłe biuro co nie wie, że Sosnowiec nie leży na Śląsku. W sprawach księgowych już mają moje zaufanie.
    • ralphocean Re: szukam księgowej 27.01.16, 22:14
      Teraz nawet banki się biorą za księgowość jak mBank, ale na pewno przed wyborem warto porównać oferty np. na ksiegowynastart.pl. Z wielu ofert łatwiej się wybiera.
    • viola378 Re: szukam księgowej 27.02.16, 19:02
      Polecam ofery z tej strony: pik-ksiegowosc.pl jest bardzo dobra, świetnie prowadzi firmę, że wszystkie dokumenty są na miejscu i rozliczenia zawsze się zgadzają.
    • mn45 Re: szukam księgowej 27.04.16, 19:06
      Kancelariadp Sp. z o.o. polecam biuro rachunkowe z samego centrum Sosnowca. Zawsze rzetelni, wyniki przesyłają mailem zaraz po 15 każdego m-ca, jak trzeba podjadą do mnie po dokumenty, z czystym sumieniem polecam.
    • Gość: Mariolka Wnik Re: szukam księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.16, 14:50
      Odwiedź stronę kancelaria-dgp.pl, zajmują się wszystkim. Myślę, że też znajdziesz coś dla siebie.
    • Gość: Kazimiesz Re: szukam księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.16, 14:20
      Moim zdaniem księgowość warto zlecić biuru rachunkowemu. Taniej i mniej kłopotów. Wiem, że niektóre biura rachunkowe pomagają też przy zakładaniu działalności. Jeżeli potrzebujesz dobrej księgowej to najlepiej -> in-nova.pl
    • Gość: Ginon Re: szukam księgowej IP: *.dynamic.mm.pl 22.08.16, 20:43
      Hmm w Sosnowcu to polecam kancelarię Kasprzyk & Niziołek. Mają profesjonalistów od rachunkowości i mnie nigdy nie zawiedli. Zawsze na czas. biuro-rachunkowo-podatkowe.pl/
    • Gość: Auryna Re: szukam księgowej IP: *.dynamic.mm.pl 31.08.16, 17:18
      Ja korzystam z tego biura rachunkowego biuro-rachunkowo-podatkowe.pl/ są dobrzy. Nigdy żadnych problemów nie miałam. Swoje obowiązki wykonują sumiennie.
    • makusza Re: szukam księgowej 06.09.16, 13:29
      Jak dla mnie najlepsza jest kancelaria Kasprzyk i Niziołek. Mają świetny zespół doświadczonych księgowych. Polecam zdecydowanie!
      • pason9 Re: szukam księgowej 12.11.16, 23:57
        Ja korzystałem z ich usług ale w Gliwicach, biuro-rachunkowo-podatkowe.pl/ Najlepsza kancelaria z jaką miałem styczność. Pracują bardzo solidnie.
    • Gość: Lena Re: szukam księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.17, 11:06
      Ja zakładałam firmę na początku tego roku. Zleciłam to biuru General Outsource a później dowiedziałam się, że prowadzą również księgowość. I tak współpracujemy od roku :)
      • Gość: AnnaMikołajczyk Re: szukam księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.17, 11:07
        ja również, ale nawiązałam współpracę jakieś 1.5 roku temu ;)
      • Gość: AGA Re: szukam księgowej IP: *.myslenice.net.pl 11.06.18, 09:17
        ja tak samo :) pozdrawiam :)
    • sambolejro Re: szukam księgowej 11.12.17, 08:45
      Szukając księgowej warto kierować się opiniami innych nt. biur rachunkowych w danym regionie. Jeżeli chodzi o Śląsk to warto zerknąć na podpowiadamy.pl/ksiegowosc-na-slasku-znane-biura-rachunkowe-w-slaskiem/ gdzie są opisane najbardziej znane biura rachunkowe.
    • szosii Re: szukam księgowej 13.01.18, 02:32
      Bez porażki od 2008 roku. Zbadaj stronę biura Advizor Sp. z o.o. cennik zacny. Małachowskiego 28 w Sosnowcu.
    • Gość: Adrian Re: szukam księgowej IP: *.CNet.Gawex.PL 17.01.18, 10:55
      Trudno polecić mi kogoś w Sosnowcu, bo sam dojeżdżam do Bielska Białej do biura rachunkowego Gwarant. Moim zdaniem są najlepsi w okolicy - zawsze na bieżąco z aktualnymi przepisami, znajdą rozwiązanie w każdej sytuacji. Jeśli będziesz chciał skorzystać z ich usług zajrzyj na: biuro-gwarant.pl/
      • jaslene Re: szukam księgowej 12.12.18, 23:14
        Do Bielska? szkoda, że nie do Sopotu. Spadaj z tą reklamą.
    • ev.ewelina2 Re: szukam księgowej 12.12.18, 15:05
      Tak na przyszłość, na www.dzielnica24.pl/polecane-biura-rachunkowe-na-slasku-lista-top-10/ jest lista polecanych biur rachunkowych na Śląsku. Jest tego sporo, a na dodatek, każde biuro zostało krótko opisane. To powinno wystarczyć do wyboru odpowiedniej księgowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka