Gość: kzk IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:07 wypowiedzcie sie o komunikacji miejskiej w sosnowcu: o tramwajach, autobusach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dewu Re: komunikacja w sosnowcu IP: *.uni.lodz.pl 07.03.02, 14:21 Niestety-bardzo słaba.W zeszłym roku(nie wiem jak jest teraz)nie mogłem się dostać z dworca PKP na Pogoń ok.godz.23.Autobusy mają fatalny rozkład(pół godziny żaden nie jedzie a potem w ciągu 5 miut jedzie ich kilka).Ponadto tabor nie jest,delikatnie mówiąc,najlepszy.Są miasta w których jest to lepiej rozwiązane np.Łódż.Gdyby tylko włodarze naszego miasta zechcieli się tym zająć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: email Re: komunikacja w sosnowcu IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:14 Pamiętaj, ze na pogon jezdzi z dworca jeszcze tramwaj 21. Nie mamy nowoczesnych autobusów, ale z taborem nie jest az tak zle. Wiele autobusów jest po remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: email Re: komunikacja w sosnowcu IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:17 to jeszcze raz ja od wielu lat mi sie nie zdarzylo zeby autobus ktorym jade sie zepsul. a autobusami jeżdże codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: email Re: komunikacja w sosnowcu IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:21 to znowu ja rozkłady są bardzo dobrze ułożone jak na tak wielki system komunikacyjny jaki obsługuje kzkgop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2mek Re: komunikacja w sosnowcu IP: *.u.mcnet.pl 15.03.02, 08:00 email, Przyznaj się że jesteś jakąś szyszką w MPK. Styl Twoich wypowiedzi upodabnia Cię do porucznika Columbo. Z zaciekwieniem czekam na dalszy ciąg "litanii o dobrym MPK" A może każdy napisze jak powinna wg niego wyglądać perfekcyjna komunikacja i wyślemy to później do MPK w celu ustalenia ich balanced scorecard i KPI's. Z tramwajarskim pozdrowieniem, 2mek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picmkr Re: 2mek IP: *.u.mcnet.pl 15.03.02, 10:57 Gość portalu: 2mek napisał(a): > Z tramwajarskim pozdrowieniem, > 2mek ...a ja myślałem ,Tomaszu,że dalej w księgowości działasz... a na jakiej to linii teraz ? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2mek Re: 2mek IP: *.u.mcnet.pl 17.03.02, 08:42 To atawizm. Już w przedszkolu chciałem byc maszynistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picmkr Re: 2mek IP: *.u.mcnet.pl 18.03.02, 12:55 Gość portalu: 2mek napisał(a): > To atawizm. Już w przedszkolu chciałem byc maszynistą. a kto nie chciał !?! Parowóz, tenderek z wąglem , łopata , para buch ,koła w ruch... to se ne wrati ... a swoją drogą "emilek" musi być z WPK !! dam se uciąć ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: email Komunikacja w Sosnowcu IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:02 Chce wam zwrocic uwagę że ani MPK, ani WPK w Sosnowcu nie istnieje. Istnieje tylko PKM zrzeszone w KZK GOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picmkr Re: Komunikacja w Sosnowcu IP: *.u.mcnet.pl 20.03.02, 14:23 Gość portalu: email napisał(a): > Chce wam zwrocic uwagę że ani MPK, ani WPK w Sosnowcu nie istnieje. Istnieje > tylko PKM zrzeszone w KZK GOP czy WPK , PKM czy MPK - jeden wuj ; kierowcy jak nie mieli w sobotę czy niedzielę biletów do nabycia, tak nie mają , a kioski pozamykane , i co , na gapę mamy ?? Odpowiedz Link Zgłoś