agi005 16.09.12, 21:46 witam, czy możecie polecić tą szkołę tańca dla dziecka? Czy warto tam zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleague Re: Studio tańca ISKRA 17.07.14, 17:37 Oczywiście! Mój syn uczęszcza na zajęcia do ISKRY już 3 rok, jest bardzo zadowolony oraz my rodzice również, z jego postępów w tańcu. Instruktorzy naprawdę znają się na rzeczy i są profesjonalni (pozdrawiamy Panią Magdę), przemiła oraz kompetentna recepcja. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Studio tańca ISKRA IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.15, 09:30 NIE POLECAM ABSOLUTNIE!!!!!! Totalna amatorszczyzna.... Zacznę od początku... Opłata miesięczna 99 zł lecz gdy nie ma w miesiącu zajęć bo pani chora,bo święta czy ferie i tak trzeba całość zapłacić. Córka chodziła na balet i od września do lutego uczyła się non stop dwóch układów na okrągło... Dlaczego? Bo dzieci non stop rezygnują z zajęć a przychodzą nowe.... Wiec układy walkowane są na okrągło te same.... Porażka! Gdy człowiek się spóźni z wplata dostaje smsa o treści z powodu zaległości zakaz przechodzenia na zajęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
jokpoz Re: Studio tańca ISKRA 28.08.15, 18:54 Radzę trzymać się od nich z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
kochok Re: Studio tańca ISKRA 10.03.16, 13:41 A ja radzę sie nie odzywać jak sie na ma nic ciekawego do powiedzenia. Albo rozwiń temat albo się nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama2 Re: Studio tańca ISKRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.15, 19:52 Ja nie polecam zajęcia cały czas odwoływane a o odrabianiu informują dopiero po miesiącu a płacisz jak by się odbyły ,grupa najmłodsza ćwiczy przez cały rok jeden układ do znudzenia jak chcesz zrezygnować to musisz płacić przez 3 miesiące za to że dziecku się przestało podobać i nie chce już chodzić- paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Studio tańca ISKRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.15, 20:11 NIE POLECAM, Panie na recepcji nic nie wiedzą , brak jakichkolwiek informacji, podłogi na holu brudne, zbyt mało miejsc do siedzenia dla rodziców, wiecznie odwoływane zajęcia które nie jesteśmy w stanie odrobić , przez cały czas nowe osoby w grupie przez co grupa nie idzie do przodu ogólnie -PORAŻKA zmieniliśmy szkołę i nie mamy takich problemów Odpowiedz Link Zgłoś
szymur101 Re: Studio tańca ISKRA 09.03.16, 15:40 Ja sam jestem zapisany i na taniec towarzyski, i na hip hop dla dziecka. Gdzie brak informacji? Dziewczyny na recepcji zawsze uśmiechnięte i poinformowane, zajęcia można odrabiać bez problemu, nowe osoby, pewnie że przychodzą, w końcu są tańcem zainteresowane. Dziwisz się? Ja bym się nie zastanawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Studio tańca ISKRA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.16, 21:30 dziecko chodzi na balet , zadowolone , nawet bardzo , wkurzające jest to że cały czas mogą przyjść nowe osoby i jest grupka 6,7 latek powoli ogarniają a tu dup nowe osoby co zajęcia i to niestety 3,4 latki -które non stop a to siku a to do mamy ........nie dziwię się że ludzie rezygnują - po prostu w pewnym momencie jest stop i brak progresu, chodzę tylko bo mamy multisporta...bez tego strata kasy/.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochok Re: Studio tańca ISKRA 10.03.16, 13:40 No pewnie że polecam, dziecko zawsze zadowolone, turnieje, obozy, właśnie za niedługo jedziemy na jeden. Jako rodzic jestem maksymalnie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
markusrzeszow2 Re: Studio tańca ISKRA 08.09.16, 11:11 Byłam z dzieckiem na zajęciach próbnych hip -hop i zdecydowanie jestem na nie.Dziewczyna,która prowadziła zajęcia kompletnie nie nadaje się do pracy z dziećmi.Dziecko,które rozmawiało podczas zajęć zostało w bardzo niegrzeczny i niekulturalny sposób wyproszone z zajęć.Dzieci trzeba umieć zainteresować a bez odpowiednich kompetencji i podejścia kończy się to w takim prostackim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Studio tańca ISKRA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.16, 18:18 no słabo tam jest , rok dziecko chodziło na balet , zero postępu przez to że non stop pozwala się przychodzić nowym i niestety tez małym dzieciom ...które przeszkadzają 6 latkom i reszcie , pani Żaneta prowadzi fajnie zajęcia , zachęca ale te kurduple sie nie słuchają , i ta cena, ....kosmos ja na szczęście mam multisporta i tylko dlatego tam chodzi dziecko .nie zapłąciłabym za 120-150 pln za miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś