Dodaj do ulubionych

autobus do carrefour

IP: 80.55.130.* 10.07.04, 07:53
kto wie jak teraz kursują?
bo coś się zminiło, interesuje mnie ten na Pogoń
poz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Teodor Re: autobus do carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 11:16
      Nie ma rozkładów na przystankach. Pytałem się w autobusie kierowcy, to mi
      powidział, żebym sobie przeczytał przed carrefourem. Jestem osobą dorosłą po
      40, a więc ta odpowiedź mnie bardzo zdziwiła, bo była po prostu chamska. No
      cóż, widać że hipermarketom w Sosnowcu w ogóle nie zależy na klientach nie
      posiadających samochodów. Jest to dziwne, bo w mieście przecież rządzi lewica i
      powinna się ona upomnieć o prawa najuboższych lub tych, którzy oszczędzają
      środowisko (tak jest na Zachodzie- gdzie zachęca się ludzi do korzystania z
      komunikacji publicznej). Dotyczy to również innych hipermarketów. Do niektórych
      w ogóle nie ma sensownego dojazdu.
      • Gość: Felicity Re: autobus do carrefour IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:29
        Pani w kasie dała mi rozkład jazdy autobusów i chetnie ci przekaże. DO
        Sosnowca przez Pogon jezdz i autobus trasa: Carrefour, Dw.PKP, Os. piatów,
        Biedronka, Prema Milmet, Grpta roweckiego, Dw. PKP i Carefue., za Carefura
        wyjezdza 7,49 , 9,00 10,20 11,00 12,20 15,00 16,30 17,10 17,50 18,30 19,10
        19,50 20,30
        a w niedziele nie jezdza tylko 2 pierwsze, reszta bez zmian.
        Chyba o to Ci chodziło?
        • Gość: acha Re: autobus do carrefour IP: 80.55.130.* 10.07.04, 21:09
          dzięki ,o to
          poz.
          • Gość: Paweł Re: autobus do carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 22:50
            Wszystko to pięknie, ale rozkłady jazdy powinny być na przystankach, a nie do
            rozdawania.
            • Gość: acha Re: autobus do carrefour IP: 80.55.130.* 11.07.04, 07:52
              premamilme sa pozostałości po rozkładzie / zmyty przez deszcze, nieczytelny/,a
              chyba nie wisi zbyt długo.
      • egon17 Re: autobus do carrefour 11.07.04, 10:52
        Autobusy do Carrefoura nie kursują na zlecenie KZK GOP, więc aby rozkłady mogły
        wisieć na przystankach, potrzebna jest zgoda KZK GOP. Widocznie Carrefour
        takowej nie dostał lub o nią nie wystąpił. Póki co rozkłady można otrzymać
        gratis w punkcie obsługi klienta.
        • Gość: Janina Re: autobus do carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 11:15
          To dlaczego nie wystąpił o taką zgodę. Co robi miasto? Nie można tego jakoś
          zorganizować?
          • egon17 Re: autobus do carrefour 11.07.04, 22:40
            Gość portalu: Janina napisał(a):

> To dlaczego nie wystąpił o taką zgodę. Co robi miasto? Nie można tego jakoś
            > zorganizować?
            Nie wiem, czy nie wystąpił. Może wystąpił, ale nie dostał zgody od KZK GOP.
            Taki rozkład musiałby być powieszony na osobnych tablicach, a nie na każdym
            przystanku jest na to miejsce.
            • Gość: Janina Re: autobus do carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 23:23
              Głupie gadanie. Zawsze można w taki hipotetyczny sposób kogoś tłumaczyć. Brak
              jednak ku temu podstaw - są to tylko dywagacje. Nie zmienia to faktu, że
              brakuje podstawowej informacji tam, gdzie powinna być, czyli na przystankach.
              Klient musi czekać, pytać się, błądzić, denerwować się. Nie ma żadnego
              sensownego wytłumaczenia, poza tym, że jest robiony w trąbę. Co ta za różnica
              przez kogo? - przez tych wszystkich razem, którzy ma ją go w nosie!
    • Gość: małgorzata podaję link IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 12.07.04, 17:59
      www.sosnowiec.info.pl/?PHPSESSID=1e82c5c2efe5c6834876d4050b5320ea
      tu jest rozkład jazdy do hipermarketów, brak prywatnych do Auchan'a
      • Gość: Janina Re: podaję link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 20:28
        Ja to wiem, ale nie wszyscy mają internet, zwłaszcza osoby starsze i gorzej
        sytuowane. Jeszcze mniej osób zagląda na to Forum i na www.sosnowiec.pl
        • Gość: Felicity bus do reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 11:05
          Mowa jest o bezpłatnych, a mnie ciekawi bus do Reala, nie dość ze płatny to i
          rozkładów nigdzie nie ma. Coz z tego ze wisi w busie, jak np. sterczałam w
          poniedziałek z 40- minut (wiedziałam ze jezdzi jakos co 20 minut) jak okazłao
          sie, że nie jezdzi w poniedziałki.
          Wkurza mnie to wszystko...
          • egon17 Re: bus do reala 14.07.04, 14:12
            Gość portalu: Felicity napisał(a):

> Mowa jest o bezpłatnych, a mnie ciekawi bus do Reala, nie dość ze płatny to i
            > rozkładów nigdzie nie ma. Coz z tego ze wisi w busie, jak np. sterczałam w
            > poniedziałek z 40- minut (wiedziałam ze jezdzi jakos co 20 minut) jak okazłao
            > sie, że nie jezdzi w poniedziałki.

O jakim busie piszesz? Nie znam takiego...
            • Gość: Felicity Re: bus do reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:34
              Bus do M1 w czeladzi, zatrzymuje sie na patelni na ptrzystanku które jezdza w
              strone Czeladzi, Pogoni. Wiem ze jezdzi co 20 minut. Prosto na Pogon i na
              Czeladz. Szybko bo 10 minut i jestes w M1, ale rozkładu nie ma, Kosztuje 1,50
              w jedna stronę
              • Gość: egon17 Re: bus do reala IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 17:17
                Jak on wygląda? Czy to jest "pełnowymiarowy" autobus, czy coś podobnego do
                nyski?
                • Gość: Felicity Re: bus do reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:17
                  To jest taki jakby Ford Tranzit (szczerze mówiac nie przyglądałam sie )
                  oklejony reklamą zazwyczaj Diechman (tego sklepu obuwniczego). Wiem ze jezdzi
                  kolo 17 i co 20 minut oprócz poniedziałków.
                  • Gość: acha Re: bus do reala IP: 80.55.130.* 19.07.04, 18:58
                    10.00;10.20;11.20;12.00;12.40;13.20;14.00;14.40;15.20;16.00;16.40;17.20;18.20;19
                    .20
                    tak jeździł do końca czerwca,czy teraz w okresie letnim też tak jest - to nie
                    wiem.Odjazd spod dw.PKP. W poniedziałki nie jeździ
                    • Gość: Felicity Merci:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:08
                      j.w
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka