Dodaj do ulubionych

Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 62.233.185.* 13.09.04, 21:17
No Hałasik i inne takie - teraz zapraszamy do sprzątania tych papierów co narozklejaliście w ilości zupełnie absurdalnej.......i po co ?????????!!!!
Obserwuj wątek
    • kelo Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! 14.09.04, 06:27
      Cały Gołonóg jest zasyfiony twarzą Podrzyckiego
      • Gość: monikawanda Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:28
        To prawda, pozostałosci po tych wyborach wyglądają strasznie!A co na to straż
        miejska?
        • gooralka Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! 14.09.04, 09:35
          Straz miejska?
          Chyba nic- jak zwykle!!!!!

Zapraszam do sprzątania wszystkich którzy startowali w wyborach uzupełniających
          do senatu!
          • Gość: Jerzy Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:30
            Nareszcie ktoś zaczyna reagować!
            • Gość: olo Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 06:30
              To te gęby mają zareagować.
              • Gość: tutejszy Hałasiki sprzatają(widziałem). A co z Podrzyckim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:21
                • Gość: tpeter Re: Hałasiki sprzatają(widziałem). A co z Podrzyc IP: 62.233.185.* 15.09.04, 22:44
                  A gdzie, bo nie wierzę - wszystkie Hałasiki w centrum wciąż zaśmiecają miasto - aaaa Podrzyckie też straszą !!!!!!!!!!!
                  • kelo Re: Hałasiki sprzatają(widziałem). A co z Podrzyc 16.09.04, 06:18
                    Straszą Podrzyckie, oj straszą. Te jego oczy. Brrrrr.
                    • Gość: tutejszy Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 09:20
                      No niestety nadal pełno Hałasików(chyba za cześnie pochwaliłem-choć widziałem
                      jak odklejano) i do tego cała masa portretów profesora B. Wszędzie pełno
                      straszacych poniszczonych plakatów. Cały ślimak jest obklejony profesorkiem i
                      Hałasikiem. Do roboty panowie!!!
                      • barthez_06 Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! 16.09.04, 09:29
                        Zgadza się "Ślimak" poobklejani wizerunkami p. Hałasika i p. Barańskiego.
                        Ciekawe czy panowie liczą aż deszcz sam odklei plakaty... centrum nie wygląda
                        lepiej
                        • barthez_06 Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! 17.09.04, 14:48
                          Słupy przy drodze na Będzin całe poklejane wizerunkami "idoli" politycznej pop
                          kultury. Może ja mam za was panowie posprzątać???!!!
                          • Gość: Teodor Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 15:46
                            Trzeba zacząć wreszcie karać sprawców, a nie udawać, ze się nic nie dzieje!
                            • Gość: monikawanda Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:01
                              Barański straszy w centrum Sosnowca z kazdego miejsca!Natomiast Hałasika widzę
                              coraz mniej, pewnie zobaczył swoje nazwisko na naszym forum.Ciekawa jestem ,
                              czy ktoś z władz miasta tutaj zagląda.Mógłby wiele sie dowiedzieć o spojrzeniu
                              sosnowiczan na działalność UM
                              • kelo Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! 20.09.04, 17:58
                                Kaprawe oczka straszą dzieci w całej Dąbrowie
                                • Gość: tpeter Re: Hałasiki, Nosferatu Podrzyckie a kysz!!!!!!!!! IP: 62.233.185.* 20.09.04, 21:10
                                  Hałasików i Nosferatu Podrzyckich ciągle pełno w centrum (3 Maja). Były i deszcze i wiatry a papiery wyglądaja coraz gorzej. Wiemy jedno na temat byłych kandydatów na reprezentowanie społeczeństwa - jaki jest ich stosunek do dbania o środowisko naturalne!!!!!!!
                                  • kelo Re: Hałasiki, Nosferatu Podrzyckie a kysz!!!!!!!! 20.09.04, 21:32
                                    To są śmieci. Kto??? A nie widać.
    • Gość: Wacek Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:53
      Wciąż mnóstwo Hałasika i Barańskiego na mieście. Pomalowano jednak słupy na
      Piłsudskiego.
      • barthez_06 Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! 01.10.04, 14:26
        Przysłowie mówi: "Szlachectwo zobowiązuje". Jednak nie zawsze to się sprawdza.
        To że ktoś ma tytuł profesora jeszcze o niczym nie świadczy, zwłaszcza jak nie
        potrafi posprzątać po sobie. Ślimak wyglada okropnie. Podobnie jak parę innych
        miejsc. Wstyd panie profesorze, wstyd...
        • Gość: Wiktor Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:23
          Barańskiego jeszcze jest sporo, podobnie hałasika. Trafia się też Zarzycki.
          A co na to Straż Miejska? Znowu bezradna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka