Gość: tpeter IP: 62.233.185.* 13.09.04, 21:17 No Hałasik i inne takie - teraz zapraszamy do sprzątania tych papierów co narozklejaliście w ilości zupełnie absurdalnej.......i po co ?????????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! 14.09.04, 06:27 Cały Gołonóg jest zasyfiony twarzą Podrzyckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikawanda Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:28 To prawda, pozostałosci po tych wyborach wyglądają strasznie!A co na to straż miejska? Odpowiedz Link Zgłoś
gooralka Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! 14.09.04, 09:35 Straz miejska? Chyba nic- jak zwykle!!!!! Zapraszam do sprzątania wszystkich którzy startowali w wyborach uzupełniających do senatu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:30 Nareszcie ktoś zaczyna reagować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 06:30 To te gęby mają zareagować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Hałasiki sprzatają(widziałem). A co z Podrzyckim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpeter Re: Hałasiki sprzatają(widziałem). A co z Podrzyc IP: 62.233.185.* 15.09.04, 22:44 A gdzie, bo nie wierzę - wszystkie Hałasiki w centrum wciąż zaśmiecają miasto - aaaa Podrzyckie też straszą !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Hałasiki sprzatają(widziałem). A co z Podrzyc 16.09.04, 06:18 Straszą Podrzyckie, oj straszą. Te jego oczy. Brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 09:20 No niestety nadal pełno Hałasików(chyba za cześnie pochwaliłem-choć widziałem jak odklejano) i do tego cała masa portretów profesora B. Wszędzie pełno straszacych poniszczonych plakatów. Cały ślimak jest obklejony profesorkiem i Hałasikiem. Do roboty panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! 16.09.04, 09:29 Zgadza się "Ślimak" poobklejani wizerunkami p. Hałasika i p. Barańskiego. Ciekawe czy panowie liczą aż deszcz sam odklei plakaty... centrum nie wygląda lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! 17.09.04, 14:48 Słupy przy drodze na Będzin całe poklejane wizerunkami "idoli" politycznej pop kultury. Może ja mam za was panowie posprzątać???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 15:46 Trzeba zacząć wreszcie karać sprawców, a nie udawać, ze się nic nie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikawanda Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:01 Barański straszy w centrum Sosnowca z kazdego miejsca!Natomiast Hałasika widzę coraz mniej, pewnie zobaczył swoje nazwisko na naszym forum.Ciekawa jestem , czy ktoś z władz miasta tutaj zagląda.Mógłby wiele sie dowiedzieć o spojrzeniu sosnowiczan na działalność UM Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Hałasiki, profesory do sprzątania!!! 20.09.04, 17:58 Kaprawe oczka straszą dzieci w całej Dąbrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpeter Re: Hałasiki, Nosferatu Podrzyckie a kysz!!!!!!!!! IP: 62.233.185.* 20.09.04, 21:10 Hałasików i Nosferatu Podrzyckich ciągle pełno w centrum (3 Maja). Były i deszcze i wiatry a papiery wyglądaja coraz gorzej. Wiemy jedno na temat byłych kandydatów na reprezentowanie społeczeństwa - jaki jest ich stosunek do dbania o środowisko naturalne!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Hałasiki, Nosferatu Podrzyckie a kysz!!!!!!!! 20.09.04, 21:32 To są śmieci. Kto??? A nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:53 Wciąż mnóstwo Hałasika i Barańskiego na mieście. Pomalowano jednak słupy na Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! 01.10.04, 14:26 Przysłowie mówi: "Szlachectwo zobowiązuje". Jednak nie zawsze to się sprawdza. To że ktoś ma tytuł profesora jeszcze o niczym nie świadczy, zwłaszcza jak nie potrafi posprzątać po sobie. Ślimak wyglada okropnie. Podobnie jak parę innych miejsc. Wstyd panie profesorze, wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Hałasik - a teraz do sprzątania !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:23 Barańskiego jeszcze jest sporo, podobnie hałasika. Trafia się też Zarzycki. A co na to Straż Miejska? Znowu bezradna! Odpowiedz Link Zgłoś