Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZA MIEJSCE - ul.Struga ??

29.03.05, 11:01
Witam

Myślę o kupnie mieszkania w Sosnowcu i szukam najlepszej lokalizacji - co
myślicie o ulicy Struga? Czy macie jakieś propozycje?
Obserwuj wątek
    • grzes.sosnowiec Re: NAJLEPSZA MIEJSCE - ul.Struga ?? 29.03.05, 23:42
      Struga? Czemu nie: blisko ZUS-u (renty, te sprawy), Sądu (jak kogoś złapią za
      lewą rentę, itp.), do centrum (miasta, nie handlowego) też niedaleko. :)
      Aha, a sąsiadów, oprócz Kazia (o, interes po sąsiedzku można jakiś ukręcić),
      będziesz miał takich:

"W dniu 28.03.2005r policjanci z Sekcji Kryminalnej KMP w Sosnowcu zatrzymali
      dwóch pracowników ochrony z lokalu Galeria w Sosnowcu przy ul. 1 Maja.
      Zatrzymani to Ireneusz G lat 29 mieszkaniec Rudy Śląskiej i Krzsztof B lat 28
      mieszkaniec Bytomia. Obaj mężczyźni zostali zatrzymani w związku z podejrzeniem
      dokonania pobicia i rozboju na trzech bawiących się w lokalu mężczyznach, z
      których jeden doznał obrażeń czaszki, co skutkowało operacją na oddziale
      neurochirurgii w Śl.A.M. w Katowicach-Ligocie. Pokrzywdzonym zabrano m.in. dwa
      złote łańcuszki i pieniądze w kwocie 150 zł. W przypadku potwierdzenia się
      zarzutów obu zatrzymanym bedzie grozić do 12 lat pozbawienia wolności."
      (za: KMP Sosnowiec)

Oczywiście koło Galerii wcale nie musisz przechodzić: drugi koniec Struga nie
      jest ślepo zakończony. :)
    • Gość: P_St owszem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 01:45
      Ja po prostu napiszę tak: "a bo tam mieszka moja Ciocia, także Brat i Bratanek"!!! No i znam - rzeczywiście w miarę spokojnie prezentującą się tę okolicę a niedaleko jest też - nie tylko do centrum. W gruncie rzeczy, jeżeli chodzi o połączenia np. samochodowe - nie tak daleko do Mysłowic, czyli autostrada na Kraków, do Milowic, czyli droga warszawska.
      Tak, ale szczerze pisząc, muszę dodać, że to moje wrażenia. Ja już nie mieszkam dziesiętki praktycznie lat w Sosnowcu na stałe, bywam okresowo tylko. Niemniej - nie zauważyłem jakichś skarg dużych np. u Brata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka