Gość: Manna IP: 80.53.120.* 07.09.05, 16:50 Który najbardziej lubicie? Jako,że w naszym mieście jest ich wiele, chyba musieliście zdecydować się na jakiś, w który najczęściej robicie zakupy. Który jest wg was najlepszy i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quickstarter Auchan 07.09.05, 18:11 Przejrzysty uklad towarow, obsluga ok, genaralnie moj ulubiony ;) Jednak to rzecz przyzwyczajenia glownie Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Auchan 07.09.05, 20:26 Ja tam wszystkie lubie a najbardziej te do których mam najbliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Auchan z przyzwyczajenia i Geant, bo po drodze... IP: *.smstv.pl / 213.17.148.* 09.09.05, 13:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga carrefour IP: *.smstv.pl / 213.17.148.* 11.09.05, 15:54 tylko carrefour , tam jest najwiecej fajnych sklepow na pasazu: Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 makro 12.09.05, 14:40 bo mniej tam ludzi, ale najlepiej zaopatrzony jest Auchan(no ale tam tłumy i wytrzymuję góra 45 min) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klyent Re: makro IP: *.smstv.pl / 213.17.148.* 12.09.05, 15:31 Makro? Mniej ludzi? - Bo nie każdy ma czas kolegę z działalnością gosp. na te hurtowe zakupy wyciągać, a poza tym to długo wytrzymujesz Barthez, ja wpadam do CH jak huragan, biorę co trza, lecę na najmniej zakolejkowane kasy (pamiętam by zapłacić, nie z tego ten pośpiech) i już z ulgą na świeżym powietrzu z papierosem w ustach ładuję towary na pakę. Staram się zmieścić tak w 30-40 minutach, zakupy oczywiście robię sam, nigdy z babą :) Plan taktyczny co do tego, co mam kupić obmyślam jeszcze w domu, by bezproduktywnie się tam nie wałęsać. Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: makro 13.09.05, 07:55 Gość portalu: klyent napisał(a): > Makro? Mniej ludzi? - Bo nie każdy ma czas kolegę z działalnością gosp. na te > hurtowe zakupy wyciągać, a poza tym to długo wytrzymujesz Barthez, ja wpadam do > > CH jak huragan, biorę co trza, lecę na najmniej zakolejkowane kasy (pamiętam by > > zapłacić, nie z tego ten pośpiech) i już z ulgą na świeżym powietrzu z > papierosem w ustach ładuję towary na pakę. > > Staram się zmieścić tak w 30-40 minutach, zakupy oczywiście robię sam, nigdy z > babą :) Plan taktyczny co do tego, co mam kupić obmyślam jeszcze w domu, by > bezproduktywnie się tam nie wałęsać. Tak, tylko że ja robię zakupy raz w miesiącu. Potem omijam hipermarket i ich promocje, okazje i inne takie szerokim łukiem. Plan jest taki: 45 w Makro potem 45 min w Auchan i do domu. Potem jeszcze na to wszystko na 4 piętro. Przez resztę tygodnia dokupuję pieczywo albo w piekarni jak jadę do pracy albo w sobotę na targu(ew. jaieś warzywa). Generalnie odpoczywa od sklepów przez cały miesiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klyent Re: makro IP: *.smstv.pl / 213.17.148.* 13.09.05, 16:20 barthez_06 napisał: > Tak, tylko że ja robię zakupy raz w miesiącu. Potem omijam hipermarket i ich > promocje, okazje i inne takie szerokim łukiem. Plan jest taki: 45 w Makro potem > > 45 min w Auchan i do domu. Potem jeszcze na to wszystko na 4 piętro. Przez > resztę tygodnia dokupuję pieczywo albo w piekarni jak jadę do pracy albo w > sobotę na targu(ew. jaieś warzywa). Generalnie odpoczywa od sklepów przez cały > miesiąć. Ja co tydzień do 10 dni, ale nie są to karkołomne dla budżetu hurtowe ilości, bo nigdy dokładnie nie wiem, ile czego za 2 tygodnie będzie potrzeba... W tygodniu zaopatruję się w przyosiedlowych bazarkach (są dwa) i sklepikach. Targi w DG i Będzinie już sporadycznie odwiedzam, i to bardziej z pobudek samej ciekawości co do tego "wiejskiego" folkloru odpustowości, jarmarcznych przekup i Rusków mających mydło-powidło. A na giełdach już parę lat mnie nie widzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: makro 14.09.05, 21:40 No to tyle o marketach i hiper a teraz coś o małych sklepikach może ? Który , gdzie i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 piekarnia 15.09.05, 08:05 co prawda to nie sklep ale zdecydowanie wolę kupować chlebek w piekarni niż w markecie. Piekarnia na sieleckiej w Bedzinie. Bułeczki w kształcie świńskiej mordki - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klyent Re: piekarnia IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 15.09.05, 13:52 barthez_06 napisał: > co prawda to nie sklep ale zdecydowanie wolę kupować chlebek w piekarni niż w > markecie. No, do tego dodam, że cieplutka pizza za zetę, to jest to! > Bułeczki w kształcie świńskiej mordki - rewelacja. Ciekawe na wzorcu jakiej politycznej facjaty wzorowana? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: piekarnia 19.09.05, 22:17 I co dalej, żadnych innych propozycji ? Tylko bułeczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla25 Re: piekarnia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.01.06, 09:02 małe sklepiki zaopatrują się w towar w Auchan, Makro i innych hipermarketach. Sama widziałam jak sprzedawczyni w małym mięsnym zrywała opakowanie z Auchan. W tym sklepie to sama megę kupić. Te małe sklepiki tylko w pieczywo zaopatrują się w innych pikarniach. A warzywa i owoce to może różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulla25 Re: Ulubiony hipermarket??? 20.12.05, 09:05 Auchan. Tylko tu można kupić wszystko. Przyzwyczaiłam się do cen, rodzju i układu towarów. Ale też do tego, że nie muszę sama pakować to towaru, bo w innym sklepie nie wiem, czy teraz mam płacić czy zbierać zakupy. Nawet mój niespotykanie spokojny mąż powiedział, że nie pójdzie do Carrefoura bo tem nic nie ma i nie pakują zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUPUJ Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 10:06 A JA ZAKUPY ROBIĘ W OSIEDLOWYM SKLEPIKU. U PANA KRZYSZTOFA BARTOSIAKA NA UL.KALINOWEJ. MNIE,MOJEJ ŻONIE ORAZ MISIOWI ODPOWIADA DOSKONAŁA OBSŁUGA. BLIŻEJ MAM DO BIEDRONKI. ALE WOLA MOJA I MISIA ZAWSZE PROWADZI NAS DO PANA KRZYSIA. JA i CEZAREK Z NIEBA PATRZY RUMULUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jegor Tez wole male sklepiki, ale... IP: *.smstv.pl 20.12.05, 13:14 REKLAMA REKLAMA - PRANIE MÓZGU OD RANA...!!! Pozdrawiamy p. Krzysiu B. serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj rozcrock Re: Tez wole male sklepiki, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:17 jasne że BIEDRONKA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.smstv.pl 20.12.05, 23:34 Auchan be- o za duży macro be- bo hurtowe carrefour-ma wiele plusów+plejadowe pasaże-szkoda, że sklepy takie pustawe, towar byle jaki, mały wybór(firmy nie wierzą, że tu jest ruch) lubię sklepy samoobsługowe ale małe, coś jak mini mall a w ogóle to nie lubię zakupów i centra handlowe nie sa moją rozrywką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla25 Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 11:40 jak brakuje w pobliżu biedronki, plusa albo minimala to auchan jest w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.smstv.pl 27.12.05, 14:11 carrefour- sosnowiecki ponieważ tam jest duzo fajnych sklepów w jednym miejscu:new yorker. orsay i takie tam ulubione inne pozdrawiam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciara Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 18:47 carrefour...bo mam do niego najbliżej, a tak wogóle to nie nawidze hipermarketów :P!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lillianka Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.ak-com.pl 31.12.05, 23:22 Auchan - jak w domu. Odpowiedz Link Zgłoś