Dodaj do ulubionych

Ulubiony hipermarket???

IP: 80.53.120.* 07.09.05, 16:50
Który najbardziej lubicie? Jako,że w naszym mieście jest ich wiele, chyba
musieliście zdecydować się na jakiś, w który najczęściej robicie zakupy.
Który jest wg was najlepszy i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • quickstarter Auchan 07.09.05, 18:11
      Przejrzysty uklad towarow, obsluga ok, genaralnie moj ulubiony ;) Jednak to rzecz przyzwyczajenia glownie
      • cover_wielki Re: Auchan 07.09.05, 20:26
        Ja tam wszystkie lubie a najbardziej te do których mam najbliżej.
      • Gość: jarek Auchan z przyzwyczajenia i Geant, bo po drodze... IP: *.smstv.pl / 213.17.148.* 09.09.05, 13:27
    • Gość: aga carrefour IP: *.smstv.pl / 213.17.148.* 11.09.05, 15:54
      tylko carrefour , tam jest najwiecej fajnych sklepow na pasazu:
    • barthez_06 makro 12.09.05, 14:40
      bo mniej tam ludzi, ale najlepiej zaopatrzony jest Auchan(no ale tam tłumy i
      wytrzymuję góra 45 min)
      • Gość: klyent Re: makro IP: *.smstv.pl / 213.17.148.* 12.09.05, 15:31
        Makro? Mniej ludzi? - Bo nie każdy ma czas kolegę z działalnością gosp. na te
        hurtowe zakupy wyciągać, a poza tym to długo wytrzymujesz Barthez, ja wpadam do
        CH jak huragan, biorę co trza, lecę na najmniej zakolejkowane kasy (pamiętam by
        zapłacić, nie z tego ten pośpiech) i już z ulgą na świeżym powietrzu z
        papierosem w ustach ładuję towary na pakę.

Staram się zmieścić tak w 30-40 minutach, zakupy oczywiście robię sam, nigdy z
        babą :) Plan taktyczny co do tego, co mam kupić obmyślam jeszcze w domu, by
        bezproduktywnie się tam nie wałęsać.
        • barthez_06 Re: makro 13.09.05, 07:55
          Gość portalu: klyent napisał(a):

> Makro? Mniej ludzi? - Bo nie każdy ma czas kolegę z działalnością gosp. na te
          > hurtowe zakupy wyciągać, a poza tym to długo wytrzymujesz Barthez, ja wpadam
          do
          >
          > CH jak huragan, biorę co trza, lecę na najmniej zakolejkowane kasy (pamiętam
          by
          >
          > zapłacić, nie z tego ten pośpiech) i już z ulgą na świeżym powietrzu z
          > papierosem w ustach ładuję towary na pakę.
          >
          > Staram się zmieścić tak w 30-40 minutach, zakupy oczywiście robię sam, nigdy
          z
          > babą :) Plan taktyczny co do tego, co mam kupić obmyślam jeszcze w domu, by
          > bezproduktywnie się tam nie wałęsać.

Tak, tylko że ja robię zakupy raz w miesiącu. Potem omijam hipermarket i ich
          promocje, okazje i inne takie szerokim łukiem. Plan jest taki: 45 w Makro potem
          45 min w Auchan i do domu. Potem jeszcze na to wszystko na 4 piętro. Przez
          resztę tygodnia dokupuję pieczywo albo w piekarni jak jadę do pracy albo w
          sobotę na targu(ew. jaieś warzywa). Generalnie odpoczywa od sklepów przez cały
          miesiąć.
          • Gość: klyent Re: makro IP: *.smstv.pl / 213.17.148.* 13.09.05, 16:20
            barthez_06 napisał:

> Tak, tylko że ja robię zakupy raz w miesiącu. Potem omijam hipermarket i ich
            > promocje, okazje i inne takie szerokim łukiem. Plan jest taki: 45 w Makro
            potem
            >
            > 45 min w Auchan i do domu. Potem jeszcze na to wszystko na 4 piętro. Przez
            > resztę tygodnia dokupuję pieczywo albo w piekarni jak jadę do pracy albo w
            > sobotę na targu(ew. jaieś warzywa). Generalnie odpoczywa od sklepów przez
            cały
            > miesiąć.

Ja co tydzień do 10 dni, ale nie są to karkołomne dla budżetu hurtowe ilości,
            bo nigdy dokładnie nie wiem, ile czego za 2 tygodnie będzie potrzeba...

W tygodniu zaopatruję się w przyosiedlowych bazarkach (są dwa) i sklepikach.

Targi w DG i Będzinie już sporadycznie odwiedzam, i to bardziej z pobudek samej
            ciekawości co do tego "wiejskiego" folkloru odpustowości, jarmarcznych przekup
            i Rusków mających mydło-powidło. A na giełdach już parę lat mnie nie widzieli...
            • cover_wielki Re: makro 14.09.05, 21:40
              No to tyle o marketach i hiper a teraz coś o małych sklepikach może ?
              Który , gdzie i co ?
              • barthez_06 piekarnia 15.09.05, 08:05
                co prawda to nie sklep ale zdecydowanie wolę kupować chlebek w piekarni niż w
                markecie.
                Piekarnia na sieleckiej w Bedzinie. Bułeczki w kształcie świńskiej mordki -
                rewelacja.
                • Gość: klyent Re: piekarnia IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 15.09.05, 13:52
                  barthez_06 napisał:

> co prawda to nie sklep ale zdecydowanie wolę kupować chlebek w piekarni niż w
                  > markecie.

No, do tego dodam, że cieplutka pizza za zetę, to jest to!

> Bułeczki w kształcie świńskiej mordki - rewelacja.

Ciekawe na wzorcu jakiej politycznej facjaty wzorowana?
                  • cover_wielki Re: piekarnia 19.09.05, 22:17
                    I co dalej, żadnych innych propozycji ? Tylko bułeczki ?
                    • Gość: ulla25 Re: piekarnia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.01.06, 09:02
                      małe sklepiki zaopatrują się w towar w Auchan, Makro i innych hipermarketach.
                      Sama widziałam jak sprzedawczyni w małym mięsnym zrywała opakowanie z Auchan. W
                      tym sklepie to sama megę kupić. Te małe sklepiki tylko w pieczywo zaopatrują się
                      w innych pikarniach. A warzywa i owoce to może różnie.
    • ulla25 Re: Ulubiony hipermarket??? 20.12.05, 09:05
      Auchan. Tylko tu można kupić wszystko. Przyzwyczaiłam się do cen, rodzju i
      układu towarów. Ale też do tego, że nie muszę sama pakować to towaru, bo w
      innym sklepie nie wiem, czy teraz mam płacić czy zbierać zakupy. Nawet mój
      niespotykanie spokojny mąż powiedział, że nie pójdzie do Carrefoura bo tem nic
      nie ma i nie pakują zakupów
    • Gość: KUPUJ Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 10:06
      A JA ZAKUPY ROBIĘ W OSIEDLOWYM SKLEPIKU.
      U PANA KRZYSZTOFA BARTOSIAKA NA UL.KALINOWEJ.
      MNIE,MOJEJ ŻONIE ORAZ MISIOWI ODPOWIADA DOSKONAŁA OBSŁUGA.
      BLIŻEJ MAM DO BIEDRONKI.
      ALE WOLA MOJA I MISIA ZAWSZE PROWADZI NAS DO PANA KRZYSIA.

JA i CEZAREK
      Z NIEBA PATRZY RUMULUS.
      • Gość: jegor Tez wole male sklepiki, ale... IP: *.smstv.pl 20.12.05, 13:14
        REKLAMA REKLAMA - PRANIE MÓZGU OD RANA...!!!

Pozdrawiamy p. Krzysiu B. serdecznie:)
        • Gość: dj rozcrock Re: Tez wole male sklepiki, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:17
          jasne że BIEDRONKA!!!!!!!
    • Gość: m Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.smstv.pl 20.12.05, 23:34
      Auchan be- o za duży
      macro be- bo hurtowe
      carrefour-ma wiele plusów+plejadowe pasaże-szkoda, że sklepy takie pustawe, towar byle jaki, mały wybór(firmy nie wierzą, że tu jest ruch)
      lubię sklepy samoobsługowe ale małe, coś jak mini mall
      a w ogóle to nie lubię zakupów i centra handlowe nie sa moją rozrywką
      • Gość: ulla25 Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 11:40
        jak brakuje w pobliżu biedronki, plusa albo minimala to auchan jest w sam raz
    • Gość: aga Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.smstv.pl 27.12.05, 14:11
      carrefour- sosnowiecki ponieważ tam jest duzo fajnych sklepów w jednym
      miejscu:new yorker. orsay i takie tam ulubione inne

pozdrawiam!!!!!!!!
    • Gość: gazeciara Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 18:47
      carrefour...bo mam do niego najbliżej, a tak wogóle to nie nawidze
      hipermarketów :P!!!!!!!!!!
      • Gość: lillianka Re: Ulubiony hipermarket??? IP: *.ak-com.pl 31.12.05, 23:22
        Auchan - jak w domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka