IP: *.gronet.pl 10.01.06, 12:34
Czy ktoś może ma informacje o pizzerii AVANTI na patelni? Jakie jedzenie,
obsługa? Słyszałam negatywne komentarze na temat tego lokalu - między innymi
częste wzywanie policji do klientów między innymi przez to , że poprosili o
książkę skarg i zazażaleń, proszę o komentarze
Obserwuj wątek
    • kelo Re: AVANTI 10.01.06, 13:14
      I w ten sposób można jednym postem zniechęcić potencjalnych klientów
      konkurencji. Nie wystarczyło poprzestać na pytaniach.? Brzydko.
      • Gość: bella Re: AVANTI IP: *.gronet.pl 10.01.06, 15:22
        To nie jest odpowiedź na moje pytanie
        • Gość: aga Re: AVANTI IP: *.smstv.pl 10.01.06, 18:51
          ja osobiscie nie lubie tej pizzerii, pizza jakas taka nie teges
        • kelo Re: AVANTI 11.01.06, 23:41
          No to wyobraź sobie, jeśli potrafisz, że prowadzisz zakład fryzjerski (dziś
          nazywany salonem) i nie przejmując się fochami namolnych klientek czytasz
          nazajutrz na forum: "Jak to jest z tym salonem Bella bo słyszałam, że tam na
          zbity pysk wyrzucają niezadowolone z jakości usług klientki. " Ty swoją robotę
          wszak wykonałaś dobrze. Znasz dowcip o rozdawnictwie rowerów na Placu Czerwonym.
          Radio Erewań podawało.
          Zadaj pytanie i poczekaj na odpowiedzi, wtedy będzie w porządku. Gdyby gra była
          warta świeczki, to na miejscu właściciela bym cię znalazł.
          • Gość: Maria Re: AVANTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:10
            Trochę Kelo nie rozumiem Twojego toku myslenia. Osoba która napisała tego posta postawiła pytanie i napisała co słyszała bądź też czego była świadkiem. A już zdanie "Gdyby gra była
            warta świeczki, to na miejscu właściciela bym cię znalazł." to brzmi jak szantaż.. lub namawianie do popełnienia przestepstwa. I co niby właściciel miałby zrobić w przypadku znalezienia takiej osoby? bo trochę nie rozumiem. Oj brzydko.
    • Gość: miki Re: AVANTI IP: 81.210.89.* 11.01.06, 14:09
      A mnie tam pizza nawet smakuje, pamiętam jeszcze czasy kiedy ta pizzeria mieściła się na Małachowskiego - tam gdzie teraz Żabka chyba funkcjonuje, wprawdzie nie bywam ostatnio zbyt często (wolę El Greco :).
      Co do awantur to jest to niestety "patelnia" i wydaje mi się że to taki urok tego miejsca.
    • Gość: aga Re: AVANTI IP: *.smstv.pl 11.01.06, 15:57
      a czy dalej tam kechu czy sos podają w pojemniczkach na jajko tzw .jajcarkach
      heh to była niezłe
    • Gość: A.Vanti Re: AVANTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:19
      Czy ktoś może ma informacje o belli pisującej na tym portalu ? Słyszałam
      negatywne komentarze na jej temat - między innymi że będąc zwiazana z innymi
      piceriami wypisuje czasami bezmyślne pierdoły i że kiedyś czesto wzywała
      policje między innymi przez to , że nie ma książki skarg i zazażaleń, proszę o
      komentarze

• Gość: bella Re: AVANTI IP: *.gronet.pl 12.01.06, 09:13
        Muszę Cię niestety zmartwić, lecz nie jestem związana z innymi jak ty to
        nazywasz "piceriami", a to co napisałam to nie są bezmyslne pierdoły, lecz
        fakty, które miały miejsce między innymi w niedziele 08.01.2006 r... skoro
        jesteś tak dobrze poinformowana to powinnaś wiedzieć o czym mówię:)
        • kelo Re: AVANTI 12.01.06, 09:41
          Gość portalu: bella napisał(a):

fakty, które miały miejsce między innymi w niedziele 08.01.2006 r...

Rozumiem, że byłaś świadkiem całego zajścia...
    • echna Re: AVANTI 12.01.06, 06:48
      A ja tam chodzę i jeszcze na żadną awanturę nie trafiłam. Pizza spoko, ale
      często jadam tam lazanię, jest super. Mnie się tam podoba.
    • Gość: leo Re: AVANTI IP: *.devs.futuro.pl 12.01.06, 12:37
      No nie polecam.... chyba że ktoś lubi surowe zapiekanki i pozostawiającą wiele
      do życzenie obsługę :) Ogólnie klimaty dziwne conajmniej policja co 5 min i
      takie tam... zdecydowanie lepiej wybrać inne miejsce
      • Gość: kika Re: AVANTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:54
        Obsługa do wymiany. Kupiłyśmy tam kiedyś z koleżanką piwo w dzbanku 1,5
        litrowym i grzecznie poprosiłyśmy o kufle do rozlania to gość nakrzyczał na nas
        że to jest piwo dla jednej osoby i że kufli nam nie da. No i musiałyśmy pić
        przez słomki z jednego dzbanka :/ chory jakiś normalnie :]
    • Gość: wiktoria Re: AVANTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 13:39
      Witam!!W niedziele 8.01.2005r. byłam świadkiem całego incydentu.Do tej pory jestem zbulersowana zachowaniem szefa - jak dba o swoich klientów!!!!Lokal opuściłam bardzo szybko w obawie, że i być może do mnie wezwie policję......Ten koleś jest nawiedzony.Potrzebna mu terapia ..........Może ktoś mu pomoże??BO postępując w ten sposób nie przewiduę mu wielu klientów...JA NA PEWNO NIGDY TAM JUZ NIE PÓJDE I ODRADZAM TO INNYM!!TYMBBARDZIEJ,ŻE JEDZENIE JEST OHYDNE - POLECAM SPHINXA W POBLIŻU:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka