Gość: miki IP: *.stalexport.com.pl 09.02.06, 15:23 Mam pytanie. Czy ktoś się orientuje czy w Sosnowcu budowane są lub będą budowane nowe mieszkania do sprzedaży (nie komunale czy TBS-y)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margo Re: NOWE MIESZKANIA IP: *.chello.pl 09.02.06, 21:36 w zeszłym roku były do sprzedania mieszkania na osiedlu wandy, nie wiem czy dalej aktualne, ale na pewno budują coś na Grota Roweckiego (w stronę Czeladzi) ogłaszali się niedawno w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki TBS 02.03.06, 14:18 Ruszyła adaptacja budynku Urząd Miejski podaje Rozpoczęły się prace adaptacyjne w byłym budynku biurowym KWK Porąbka-Klimontów przy ul. Szymanowskiego w Sosnowcu-Zagórzu. W obiekcie powstanie 40 nowych mieszkań. Będą one zróżnicowane od pokoju z kuchnią, do trzech pokoi z kuchnią. Cały budynek ma 2600 m. kwadratowych. Inwestycja zakończy się w tym roku. Mieszkania powstają w ramach działającego w Sosnowcu Towarzystwa Budownictwa Społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Grota Roweckiego IP: *.telpol.net.pl 02.03.06, 21:36 Nie wierzyłabym za bardzo w to ogłoszenie. Jak szukałam mieszkania 2 lata temu to to też się reklamowali i mieszkania miały być już wkrótce. Może to wynik tego, że firma która miała budować te mieszkania wtedy mieściła sie w 2 wynajętych pokojach i przynajmniej mnie do siebie nie przekonała. Odpowiedz Link Zgłoś