moniakucinska 18.05.06, 23:06 Mam prośbę jeśli ktoś słyszał coś ta tema tej sali to bardzo proszę o opinię, bo zarezerwowaliśmy ją, a teraz mam wątpliwości czy dobrze zrobiliśmy. Będę wdzięczna za opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zag Brzmi jak nazwa agencji towarzyskiej IP: *.smstv.pl 18.05.06, 23:36 Zakładanie kilku wątków w jednym i tym samym skądinąd temacie zamydla forum. Wystarczyło zapytać o propozycje polecanych lokali cateringowych. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
moniakucinska Re: Restauracja Różana Dolina 19.05.06, 21:16 tak,chodzi mi o Będzin, jak wiesz coś na ten temat, to będę wdzięczna za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Restauracja Różana Dolina 22.05.06, 15:05 moja przyjaciółka miała dwa tyg temu tam wesele i mnie osobiście sie podobało - także możesz być spokojna Odpowiedz Link Zgłoś
moniakucinska Re: Restauracja Różana Dolina 22.05.06, 16:48 wielkie dzięki. a masz może namiar na jakąś fajną orkiestrę? Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Restauracja Różana Dolina 23.05.06, 09:16 mam - ale oni nie maja juz teraminów na ten rok Odpowiedz Link Zgłoś
moniakucinska Re: Restauracja Różana Dolina 23.05.06, 11:04 Jeśli możesz to podaj mi na gg. Oto mój numer 6378379, bo mi chodzi o przyszły rok. Odpowiedz Link Zgłoś