kelo 17.07.06, 11:17 Podobno (zaszłyszane na targu) jest w Dąbrowie hotel dla psów. Nie schronisko dla zwierząt, tylko hotel, gdzi można psa na czas urlopu w dobre ręce powierzyć. Wiesz coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: cześć kelo 17.07.06, 11:26 szczerze powiedziawszy nie słyszałam o hotelu w Dąbrowie, za to mogę polecić Sosnowiecki hotel dla psów Moniki Motłoch na ulicy Okrzei.Numer telefonu do hotelu 602 711 616. :) wiem, że doba wynosi koło 20 zł, jakoś tak, w tym masz również pożywienie, spacery, pielęgnację, opiekę itd.Na ile chcesz zostawić psiaka i w jakim terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: cześć kelo 17.07.06, 12:22 Zapytałem z ciekawości, teściowa już nienajmłodsza i liczymy się z tym , że w każdej chwili będziemy musieli zacząć szukać takowego hoteliku. Dzięki za namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: cześć kelo 17.07.06, 13:15 Coś mi sie o uszy obiło, że takowy hotel znajduje się, przy jakiejś ponoć renomowanej klinice dla zwierząt w DG Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: cześć kelo 17.07.06, 13:37 barthez_06 napisał: > Coś mi sie o uszy obiło, że takowy hotel znajduje się, przy jakiejś ponoć > renomowanej klinice dla zwierząt w DG hmmm, to może koło Molickich?będę u nich popołudniu to zapytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: cześć kelo 17.07.06, 14:01 Chyba tak. Rodzice z psem do nich jeździli bo ma cukrzyce. Głowy nie dam bo mama mogła coś "podkolorować" z tym hotelem a i sam nie byłem. Na szczęście mój kot ma się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: byłam i się dowiedziałam! 17.07.06, 17:49 obok lecznicy Molickich w Dąbrowie ma powstać hotel dla zwierząt.Tylko trochę to potrwa, może z rok...? Odpowiedz Link Zgłoś