Dodaj do ulubionych

kompromitacja sosnowiecfakty.pl

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:12
Ale sobie narobili. Takiej cenzury nie było nawet za komuny. Całe serie
postów są kasowane. Zróbcie sobie logowanie bo cały Sosnowiec z was się
śmieje. To wy doprowadziliście do takiego wyniku wyborów !!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:31
      Dużo w tym prawdy. W głowie mi się niemiesci jak twórcy sosnowiecfakty.pl sobie
      to wyobrażali. Polacy są wybitnie wyczulenie na cenzure. Zachowali się jak
      dzieci. Myśle że Pan Dudała w dużej mierze już zapłacił za to wysoką cene.
      Pracował przez kilka lat a zasr..... sobie w kilka tygodni. Szkoda. Jeżeli chce
      to naprawić to musi zacząć znowu traktować sosnowiecfakty.pl jako WOLNY portal a
      nie tube propagandową PO. Przydałobysię też wywalić na zbity ry... kilku pseudo
      redaktorów którzy niepotrafią napisać nic poza stekiem inwektyw i pomówień.
      Wiele osób zwraca no to uwagę ale Pan Dudał tkwi w swoim postanowieniu. Panie
      Dudał nie jest głupotą popełniać błędy, głupotą jest w nich tkwić.
      • Gość: Zawada do Blondynek - autorek powyższych postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:47
        Dziewczyny, wróćcie raczej do zabaw z wibratorem.
        Czy to tak trudno zrozumieć że portal Pana Dudały to portal prywatny, przez
        niego założony i przez niego moderowany. Przez niego i przez tych których On do
        tego upoważnił i bawi się z nimi w dziennikarzy. A że pisze się tam coś o
        Redaktorach, Redakcji i Redaktorze Naczelnym - to tylko własnie po to aby
        nabierały się takie jak Wy.
        Kompromitują się, kasują, piszą głupoty - to zadzwońcie sobie na "rozmowy
        niedokończone" i tam sie swobodnie wypowiecie.
        Ja czytuje i będę czytywał "sosnowiecfakty" czesto i mam wspaniałą zabawę bo
        nigdy nie traktowałem tych domoroslych politykierów poważnie / patrz wspaniałe
        popisy w kampanii wyborczej /
        • Gość: ixi Re: do Blondynek - autorek powyższych postów IP: *.smstv.pl 13.11.06, 23:38
          Coś ten szacunek i udawany krytycyzm względem p. Dudały pachnie mi wypowiedzią
          rzeczonego jegomościa:) "On" z dużej litery to możemy pisać o Panu Bogu tylko...
          • Gość: vizir tylko naiwni wchodza na sosnowiecakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 00:29
            aleś sie IXI wysilił.
            ty to masz łeb, jak na to wpadłes aby tak zdekonspirować Dudale
            ale sie mylisz to napisał Górski z Dudałą w duecie.
            • Gość: omo Za dużo Faktów i Mitów:) IP: *.smstv.pl 14.11.06, 17:10
              Taaa... a ciepły Jarek z kotem kliknęli "wyślij":)
    • Gość: Nie widać różnicy? Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 02:04
      Ciekawe czy PO zdała już sobie sprawę, że jedną z głównych, a może i
      najważniejszą przyczyną klęski wyborczej w wyborach na prezydenta Sosnowca
      kandydata PO był jego negatywny wizerunek wykreowany właśnie przez ten portal
      (przez siebie samego również, ale pomińmy już tą debatę), innymi słowy przez
      Wielkiego Nieomylnego Cenzora w osobie RedNacz.
      • Gość: PO Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:59
        Oczywiście że zdajemy sobie sprawę. Ale była celowo zaplanowana strategia i
        swoje cele osiągneliśmy. Za wejście lub napisanie na portal, sponsor wypłacał
        nam po dwa złote.
        • Gość: wincynty Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:38
          Nie gadaj głupot. Dowodem na to że Dudała i spółka zasr...li sprawe jest fakt że
          mimo tego że jeszcze jakiś czas temu chciałem głosować na PO kiedy poczytałem
          ich portal chęci te straciłem.
        • Gość: fckgw Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.smstv.pl 14.11.06, 21:45
          Śmieszne jest przekonanie członków PO, że skoro ktoś nie lubi kaczek musi
          automatycznie być po stronie postAWS-owskiego molocha, albo jeśli krytycznie
          odnosi się do jakichkolwiek poczynań PO to na pewno jest z moherowej koalicji.
          Środek bezpartyjny jakoś trudno im sobie wyobrazić. W PiS jest to samo...

Nie ma partii dla normalnych ludzi, każda się już zbłaźniła, na szczęście ja
          patrzę na nazwiska, poglądy i programy oraz ich realizację i cieszy mnie, gdy
          jest bezpartyjny - zwł. w samorządach. Nikogo konkretnego tu nie podam na razie.
          • kizer78 Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl 14.11.06, 23:59
            Dokładnie tak jak piszecie. Mimo duzej sypatii do Tuska i Rokity i ogólnie PO,
            widząc głupotę i dziecinadę która ma miejsce na tym pseudo-portalu nie
            głosowałem na PO. Osoby które go tworzą w końcu nie są żadnymi pionkami tylko
            pełnią poważne funkcje w strukturach sosnowieckiego PO.
    • Gość: AS Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:11
      W końcu 258 głosów dla red. Dudały to jednak kompromitacja. To jednak twarz
      sosnowieckiej PO. A cenzura obejmowała przede wszystkim posty nie pasujące
      politycznie. Komu przeszkadzał post, że żona jednego z prominentów to
      Rosjanka ? A PiS to w ogóle nie robił kampanii i wystawił znajomych albo
      sąsiadów Malikowej. To nie te czasy. Jak zobaczyłem te listy kandydatów to od
      razu można było przewidziec wynik. A zreszta o wszystkim zadecydowała mała
      frekwencja. Czytelnicy NIE zjawili się w komplecie.
    • Gość: Adaś Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:17
      PiS prawie bez kampani ma 7 mandatów,PO 8.A p.Dudała mówi teraz że warto sie
      dogadać z SLD żeby rządzić a nie tylko krytykować. Czemu tego nie powiedział
      przed wyborami,stosuje dalej cenzurę i robi ankiety z kim ma się dogadać PO
      wyjdzie że z sld a czemu nie z PIS i Winiarskim pod tymi sztandarami - czas na
      zmiany PO szła do wyborów teraz jaja robi sobie z wyborców.P.Dudała pisz pan o
      histori za politykę się nie bierz i z cenzora się wyspowiadaj.
      • Gość: kiki Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:58
        Pan Dudała ostatnio zaniemówił po wyborach. Albo się obraził albo gra na zwłokę.
        Piszę tylko jakieś lajtowe newsy-o obojętnym zabarwieniu politycznym
        • Gość: Rozamunda Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:30
          No to chyba dobrze.
          Teraz malo kto tam juz wchodzi.
          I niech tak bedzie - houk !
          • Gość: abc Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:49
            Tak wogóle to szkoda mi naczelnego cenzora. Wśród sympatyków PO ma przechlapane
            bo przyczynił się do porażki Pięty, na lewice wylał kubły pomyi,
            niezdecydowanych poraził cenzurą w Polsce XI wieku. Gdzie spojrzysz to kanał ale
            trzeba powiedzieć, że uczciwie sobie na niego zapracował.W kilka tygodni zepsuł
            prawie cały dorobek i reputacje o którą starał się latami. To milczenie napewno
            mu teraz nie pomoże ale to już jego problem, ja mam to gdzieś.
            • Gość: toja Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:26
              Ciekawe gdzie się podziała Ania Urgacz, kiedyś pisała czasem nawet ciekawe
              rzeczy z życia kulturalnego miasta, i takie różne, wolne od polityki.
              Czyżby naczelny cenzor ReDNacz ocenzurował także swoich współpracowników?
            • Gość: ma_thro_na Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:46
              zapsuł prawie cały dorobek- tak, ale ławeczka została.
              • Gość: a kysz ;) G...uzik mnie obchodzi ten serwis informacyjny IP: *.smstv.pl 21.11.06, 18:15
                ale nie sposób oprzeć się wrażeniu, że ten wątek jest wodą na młyn innego
                serwisu, niekoniecznie pisowskiego; ludzie piszcie konkrety a nie wiszące w
                próżni pomówienia, bo ten co rusz podnoszony wątek tli się chyba tylko dzięki
                jakiejś nieczystej sile, która nie ma odwagi się przyznać, że parę razy rzuciła
                inwektywami (zgaduję) w komentarzach, wycięto i stąd taka forma zemsty:)

Zamykając ze swej strony udział w tym wątku, nadmienię, że może warto byłoby
                skontaktować się z rzeczonym Herr Dudałą i wyjaśnić mu jak sprawa leży.
                • Gość: komentator Re: G...uzik mnie obchodzi ten serwis informacyjn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:48
                  Gość portalu: a kysz ;) napisał(a):

> Zamykając ze swej strony udział w tym wątku, nadmienię, że może warto byłoby
                  > skontaktować się z rzeczonym Herr Dudałą i wyjaśnić mu jak sprawa leży.

Chyba odwrotnie, to naczelny, tfu, Naczelny Cenzor Sosnowca i Innych Okolic
                  Zagłębia powinien sam od siebie, tym bardziej jako rzecznik Kościoła i Innych
                  Partii wyjaśnić, jak sprawa leży; przecież zagląda na to forum i wie, o co
                  ludzie pytają...
                  Chociaż nie... Chyba masz rację. To RadNacz-elnemu trzeba wyartykułować, pewnie
                  jak dziecku, jak to pięknie swoją postawą (a raczej swoimi nożyczkami
                  cenzorskimi) przyczynił się do "sukcesu" PO w Sosnowcu.

A nawet jakby ten wątek był podnoszony tylko jako "odgrywka" za te nożyczki
                  Naczelnego Cenzora, to co?? Jak kuba Bogu, tak Bóg Kubie... Niech więc Rzecznik
                  nad Rzecznikami uświadomi sobie wreszcie,m e swoim prymitywnym zachowaniem
                  zmusił ludzi do głosowania na Górskiego, a przez to do kolejnej czterolatki
                  zastopowania rozwoju Sosnowca. Walczył, walczył chłop, no i wywalczył...
                  pewnika Górskiego.
                  Tak na marginesie to Górski powinien Dudale co najmniej list podziękowalny, czy
                  tam pochwalny za to wszystko napisać.
    • Gość: popis Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:18
      PO dogadała się z SLD DUDAŁA milczy.Wyborcy wam tego nie wybaczą.
      • Gość: ma_thro-na Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:48
        mądrzy wyborcy zrozumieją.
        a wielu ludziom znudziło sie już, jak to określił dziennikarz z GW , grac w tej
        sztuce "precz z komuną".
    • Gość: wyborca Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:52
      Czemu p.Dudała nie pisze teraz o rozmowach z sld na temat rządzenia w mieście
      czyżby się wstydził swoich poprzednich paszkwili na ludzi z pod znaku
      kolesiostwa i nepotyzmu a może specjalizuje się dalej w cenzurze w tym przebija
      wszystkich.
    • Gość: sava Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:06
      Już wiadomo o co chodziło. Wynajęli Matusza, udawali opozycję a teraz dorwali
      się do koryta. Haładus napisał na sosnowiecfakty.pl o co chodziło. Tylko o
      stołki. Dlatego ta cenzura i udawanie świetych. Ale przekręt.
      • Gość: ma_thro_na Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:41
        świetych to nie udają. Tam naprawdę piszą teraz jacyś święci ( patrz: liczenie
        wiernych).
        chyba w ramach pokuty za wypowiedzi Pana Matusza.
        • Gość: PO Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 13:48
          Aleś mnie DUDAŁA wykiwał ale się kapnołem za póżno ,kasowanie wpisów,radość z
          tego Borowieckiego,romans z PZPR ale byłem głupi na fakty nie wejdę bo
          polskiego cenzora a to nie BIAŁORUŚ nie będe czytał.
    • Gość: haha Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:50
      Zmieńmy wątek. To nie tytlko kompromitacja sosnowiecfakty.pl, ale kompromitacja
      sosnowieckiej organizacji PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: anty Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:53
      I wymatuszył Dudała Matusza na dobre. Już mu nie POtrzebny. PO teraz POradzi
      sobie sama, tzn. z LSD.
    • Gość: za Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:24
      Zatrudnią historyka marksizmu-leninizmu.

Czerwone na wierzch zawsze wypływa jak oliwa.
      • Gość: historyk Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 00:13
        Już dawno coś mi nie pasowało, dopiero teraz mnie oświeciło no i klocki
        się poskładały:

www.sosnowiecfakty.pl/news.php?id=1625#comments
        • Gość: peowiec Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:34
          Może DUDAŁA się odezwie wiem że mu wstyd ale chociaż parę słów wyjaśnienia bo
          ja nie wiem czy to nie jest już tchórzostwo.
    • Gość: hehe Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:11
      Nie odpowie. Pochowali głowy w urząd. Już przed wyborami stonowali i nie
      chcieli odpowiedzieć na żadne kłopotliwe pytania. I nie doczekamy się.
      Niewygodne jest niewygodne. Ta koalicja była chyba jednak zawarta przed
      wyborami.
    • Gość: po Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:03
      Kiedy DUDAŁA wyjaśni jak PO w SOSNOWCU oszukała wyborców.NA razie nabrał wody w
      usta
    • Gość: www. Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 10:10
      Teraz ze wstydu piszą o niczym zrobił sie portal niszowy mieli sie podać do
      dymisji a tu cisza głosują tak jak SLD .Czy Dudała dalej cenzuruje.
    • Gość: obserwator Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:28
      Po kompromitacji wyborczej ,cenzurze tego portalu nikt nie czyta i dobrze.
      • Gość: MM Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:23
        A własnie że czytają! Zawsze aktulne wiadomosci z życia Kościoła sosnowieckiego
        i całej Diecezji Sosnowieckiej można się dowiedzieć, dużo jest informcji
        kulturalnych , sportowych - super! Szkoda tylko, że nie ma tam forum, ale zawsze
        można wyrazić swojom opinie w komentarzach pod artykułami!
    • Gość: haha Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:41
      Wystarczy zajrzeć i przeczytać :
      komentarz 0
      komentarz 0
      komentarz 1
      komentarz o
      komentarz 3
      komentarz o

Wielkie zainteresowanie.
      Przed wyborami było :
      komentarz 100 lub ponad
      I co ?
      • Gość: Decor Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:31
        Z tych 100 komentarzy 90% było autorstwa Matusza!
    • Gość: Tadeusz Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 16:08
      Tylko na sosnowiecfakty.pl pełny program bożonarodzeniowo-noworocznych
      koncertów wokalno-muzycznych, które odbędą się w styczniu w Kościele św.
      Tomasza Apostoła w Sosnowcu-Pogoni! Super!
    • Gość: aura Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:55
      a jakie zainteresowanie tym tematem ?
    • Gość: hihi Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:18
      zero wpisów ....serwis pada... ale to było do przewidzenia
    • Gość: anka Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:11
      Jedyny temat, na którym sa wpisy, to tylko ten, na którym wpisująe sami
      redaktorzy. Jak gratulują sobie, że na skutek zdrady wyborców i zwolnieniu
      miejsca w radzie miasta jeden z nich został radnym. Hipokryzja sięgnęła dna.
      • Gość: Piarowiec Rewelacyjny Pomysł - "sosnowiecfakty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 13:10
        GRATULUJE redakcji "sosnowiecfakty" znakomitego pomysłu na darmową i bardzo
        skuteczną PROMOCJĘ swego portalu.

Każdy wpis tutaj - nawet najbardziej krytyczny - generuje "nowe" wejścia na
        portal, choćby ze zwykłej ciekawości. A o to przecież chodzi ! Wystarczy teraz
        podtrzymywać ten stary temat na górze forum GW - co jak widać robione jest
        skutecznie i konsekwentnie! W dzialania promocjne, zostali sprytnie wkręceni
        również Ci którzy autentycznie nie cierpią produkcji Pana Dudały - wpisując tu
        swe uwagi - też generują ruch na portalu i napedzają cały mechanizm.
        Gratuluję - proste, tanie i skuteczne !
        Portale sosnowieckie są takie jakie są - są obrazem życia politycznego miasta.
        Wchodząc na nie każdy w miarę zorientowany, wie czego na kazdym z nich może się
        spodziewać, jaką politykę prowadzi dana redakcja. Kiedyś jeden z portali,
        zirytowany wpisami bezposrednio atakujacymi właściciela, wprowadził logowanie -
        efekt - stał sie czyściutki, sterylny ale przestał być obrazem rzeczywistości i
        prawie nieistnieje.
        Innemu portalowi, widać najbardziej chodzi o to aby uczestnicy " wolnego" forum
        przestali być anonimowi - wprowadził ostatnio potwierdzanie wysyłki postów
        hasłem indentyfikujacym komputer. Skoro więc ważniejsze jest KTO pisze a nie CO
        pisze - spodziewam sie że szybko skończy jak ten pierwszy o którym wspomniałem -
        będzie portalem swoich dla swoich - a szkoda bo jak dotąd jest najbardziej
        profesjonalny.
    • Gość: Adam Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 13:38
      Sławek daj już spokój!
    • Gość: Basia Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:47
      ładny mi PR, pokazywanie, że komuś nie idzie...
      • Gość: paweł sosnowiecfakty.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:37
        Serwisowi idzie całkiem dobrze!
        • Gość: waldi Re: sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 23:14
          No - jak z nosa
        • Gość: inżynier Re: sosnowiecfakty.pl IP: *.opera-mini.net 08.07.13, 15:37
          wkurzony dnia 04.07.2013 11:02
          Pan Dudała i kilku innych z FdZD zafundowało sobie atrakcujną wycieczkę na cudzy koszt, rzekomo chcąc wesprzeć Polaków z Wierszyny. Tymczasem widzimy zdjęcie z Moskwy a wesoła wycieczka zwiedzi sobie jeszcze kilka innych atrakcyjnych miejsc zanim dotrze na Syberię. Tylko po co było to mydlenie oczu i naciąganie sosnowiczan aby przynosili dary dla mieszkańców Wierszyny. Dlaczego sosnowiczanie mieliby wspomagać wasze wakacje pod pretekstem pomocy Wierszynie? To co zrobiło FdZD było wyjątkowo podłe!

zdjęcie: www.sosnowiecfakty.pl/images/photoalbum/album_1/pielgrzymka_wierszyna_2013_07_01_370_t2.jpg
          cały tekst:
          www.sosnowiecfakty.pl/news.php?readmore=14751#comments
          Ogłaszamy wakacyjny konkurs - "ZABIERZ FLAGĘ NA WAKACJE
          Michał Kusiak 04.07.2013
          Zabawa będzie polegać na tym, abyście zabrali na swój wyjazd flagę Zagłębia Dąbrowskiego i zrobili z jej udziałem ciekawe zdjęcie.

cały tekst:
          zaglebiedabrowskie.org/news.php?readmore=1190
          • Gość: maria Re: sosnowiecfakty.pl IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.13, 13:16
            Cieszcie się.
            Mogli jechać przez Watykan.
            Też się dotrze na Syberię.

"Rycerz Klomba(na Ośiedlu)"
    • Gość: Andrzej Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:55
      Zagadka: w święta śpiewa, w niedziele klęczy, w dni powszednie wycina komentarze
      i podkręca ankiety?
      Aha, i jeszcze raz na rok podaje się do dymisji?
    • Gość: Tommy Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 00:00
      Brawo haha w różnych odsłonach. Masz gościa na kolanach. Prawie go zniszczyłeś.
      Skąd o tym wszystkim wiesz?
      • Gość: Ja Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 01:14
        Ach cóż to było za memorandum:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=34963261&a=34963261
        "Po pierwsze, co jest chyba oczywiste, będziemy pisać o Sosnowcu."
        "Prezentowane w serwisie poglądy i opinie (...) nie podlegają cenzurze."

Łezka wzruszenia się w oku kręci.
        • Gość: WC Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: 195.116.71.* 01.09.07, 21:43
          Nie dość że cenzor, to jeszcze przekatolicyzowiony spamer.
    • Gość: Uprzejmy Re: kompromitacja sosnowiecfakty.pl IP: *.sureproxy.com 26.03.08, 22:50
      Ale się porobiło, na razie na sosnowiecfakty.pl pytają nas o spowiedź, niedługo
      będą ankietować, z jakich grzechów się wyspowiadaliśmy.

Ciekawe czy i tym razem podkręcą wyniki ankiety na "tak, byłam u spowiedzi".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka