Gość: Katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:21 witam, wie ktos moze jak dojechac na 8 rano do sosnowca na ul.czarną?z Katowic centrum.jak najprosciej,bo bede jezdzic z dzieckiem . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliver.piotrek Re: katowice-sosnowiec 28.11.06, 17:48 Autobusem 835 ( z Piotra Skargi wlasnie na ul.Czarna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: katowice-sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:13 a moge zapytac o czas jazdy?oraz kiedy trzeba wysiasc ja jestem laikiem :).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hę? Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) IP: *.smstv.pl 28.11.06, 20:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=53028039&a=53038498 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:24 poniewaz potrzebuje informacji a balam sie ,ze na katowicach nie bedzie odezwu:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) IP: *.smstv.pl 28.11.06, 20:27 Przecież był:) a podziekować nie łaska? - vide moje IP:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:34 dziekuje za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) 28.11.06, 23:43 He he tak sie składa, że jutro też jadę na Czarną tyle, ze troche później. :) Ale wiem gdzie to jest. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna. Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 08:09 ja jade jutro bo pogoda fatalna:(a dzieciak odrazu chory bedzie.i dalej nie wiem,na tej czarnej gdzies jest pogotowie i obok bloki?ktory to jest przystanek?ja w sosnowcu ani razu nie bylam:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) 29.11.06, 08:28 Policz sobie. Podali Ci na forum Katowic rozkład jazdy tego autobusu. Wysiadasz na przystanku Rondo Ludwik. Ja za chwile wybieram się na Czarną. Mimo tej strasznej mgły. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna. . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:16 milego dnia:)napisz pozniej jak ci droga minela;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: . 29.11.06, 14:31 Dobrze minęła. :) Niestety nie ucieczyła mnie wizyta w tym miejscu. Bede tam miał zajecia praktycznie prez najblizsze 3 tygodnie dzien w dzien po 10 godzin (musze sie wyrobic do konca roku). Jak bosko. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna. Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:01 buu wspolczuje ja zajecia mam niedaleko domu tam bede dojezdzac do pracy.duzo osob wysiada na tym przystanku?nigdy nie bylam w sosnowcu i mam WIELKIEGO pietra;)milych wykladow:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: . 29.11.06, 17:00 Jechało akurat 835 to nie było zbyt dużo ludzi. Ja wysiadałem na przystanku po przeciwnej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herzlich wilkommen Re: . IP: *.smstv.pl 29.11.06, 17:55 Gość portalu: Katarzyna. napisał(a): > buu wspolczuje ja zajecia mam niedaleko domu tam bede dojezdzac do pracy. Witamy:) > duzo osob wysiada na tym przystanku? Policz przystanki w podlinkowanym rozkładzie, żaden nie jest na żądanie, więc jak dobrze policzysz to spokojnie wysiądziesz a potem spytasz o Czarną - ulicę. > nigdy nie bylam w sosnowcu i mam WIELKIEGO pietra Nie gryziemy.. zazwyczaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna. . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:37 ja wiem ,ze nie gryziecie hihi ale sie boje ,ze sie pogubie;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: . 29.11.06, 22:46 To nie jest w sumie aż tak bardzo daleko od ścisłego centrum więc nie masz się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś