Dodaj do ulubionych

katowice-sosnowiec

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:21
witam,
wie ktos moze jak dojechac na 8 rano do sosnowca na ul.czarną?z Katowic centrum.jak najprosciej,bo bede jezdzic z dzieckiem .
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • oliver.piotrek Re: katowice-sosnowiec 28.11.06, 17:48
      Autobusem 835 ( z Piotra Skargi wlasnie na ul.Czarna)
      • Gość: Katarzyna Re: katowice-sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:13
        a moge zapytac o czas jazdy?oraz kiedy trzeba wysiasc ja jestem laikiem :)..
        • Gość: hę? Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) IP: *.smstv.pl 28.11.06, 20:19
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=53028039&a=53038498
          • Gość: Katarzyna Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:24
            poniewaz potrzebuje informacji a balam sie ,ze na katowicach nie bedzie odezwu:)
            pozdrawiam!
            • Gość: . Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) IP: *.smstv.pl 28.11.06, 20:27
              Przecież był:) a podziekować nie łaska? - vide moje IP:)
              • Gość: Katarzyna Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:34
                dziekuje za odp:)
                • shatmach Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) 28.11.06, 23:43
                  He he tak sie składa, że jutro też jadę na Czarną tyle, ze troche później. :)
                  Ale wiem gdzie to jest. ;)
                  • Gość: Katarzyna. Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 08:09
                    ja jade jutro bo pogoda fatalna:(a dzieciak odrazu chory bedzie.i dalej nie wiem,na tej czarnej gdzies jest pogotowie i obok bloki?ktory to jest przystanek?ja w sosnowcu ani razu nie bylam:)
                    pozdrawiam!
                    • shatmach Re: Złotko, to po co tam też wątek założyłaś?:))) 29.11.06, 08:28
                      Policz sobie. Podali Ci na forum Katowic rozkład jazdy tego autobusu. Wysiadasz
                      na przystanku Rondo Ludwik. Ja za chwile wybieram się na Czarną. Mimo tej
                      strasznej mgły. :(
                      • Gość: Katarzyna. . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:16
                        milego dnia:)napisz pozniej jak ci droga minela;)
                        pozdr
                        • shatmach Re: . 29.11.06, 14:31
                          Dobrze minęła. :) Niestety nie ucieczyła mnie wizyta w tym miejscu. Bede tam
                          miał zajecia praktycznie prez najblizsze 3 tygodnie dzien w dzien po 10 godzin
                          (musze sie wyrobic do konca roku). Jak bosko. :(
                          • Gość: Katarzyna. Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:01
                            buu wspolczuje ja zajecia mam niedaleko domu tam bede dojezdzac do pracy.duzo osob wysiada na tym przystanku?nigdy nie bylam w sosnowcu i mam WIELKIEGO pietra;)milych wykladow:)
                            • shatmach Re: . 29.11.06, 17:00
                              Jechało akurat 835 to nie było zbyt dużo ludzi. Ja wysiadałem na przystanku po
                              przeciwnej stronie.
                            • Gość: herzlich wilkommen Re: . IP: *.smstv.pl 29.11.06, 17:55
                              Gość portalu: Katarzyna. napisał(a):

> buu wspolczuje ja zajecia mam niedaleko domu tam bede dojezdzac do pracy.

Witamy:)

> duzo osob wysiada na tym przystanku?

Policz przystanki w podlinkowanym rozkładzie, żaden nie jest na żądanie, więc
                              jak dobrze policzysz to spokojnie wysiądziesz a potem spytasz o Czarną - ulicę.

> nigdy nie bylam w sosnowcu i mam WIELKIEGO pietra

Nie gryziemy.. zazwyczaj:)
                              • Gość: Katarzyna. . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:37
                                ja wiem ,ze nie gryziecie hihi ale sie boje ,ze sie pogubie;)
                                pozdrawiam!
                                • shatmach Re: . 29.11.06, 22:46
                                  To nie jest w sumie aż tak bardzo daleko od ścisłego centrum więc nie masz się
                                  czego obawiać.
                                  • Gość: Katarzyna. Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 07:54
                                    dziękować :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka