Dodaj do ulubionych

dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej

01.02.07, 10:30
Jakieś doświadczenia?? Może wiecie w jakim szpitalu pracuje??
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej IP: *.chello.pl 01.02.07, 11:23
      Napisz jakiej specjalizacji
    • malda_80 Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej 01.02.07, 11:30
      ginekolog.
    • daisy1111 Re: dr Łabęcka- Gorczyca z Niweckiej 01.02.07, 23:11
      Witam!!!
      Pani ginekolog przyjmuje w mojej przychodni rejonowej. moje wizyty u niej
      ograniczały się jedynie do przepisywania pigułek. przez całe dwa lata jak
      chodzę po recepty nie zostałam ani raz (o zgrozo!!!) zbadana, nie mówiąc już o
      jakichś wymazach, cytologii, USG itp...po jednej wizycie Pani Doktr rzuciła: "
      no wypadałoby się zbadać, ale może następnym razem". Na szczeście mam lekarza
      do którego chodzę co rok prywatnie na badania kontrolne z USG, cytologią itp.
      Być może jest tak, że na kasę chorych to tylko recepta mi się należy nic poza
      tym...Wiem, że Pani Doktor przyjmuje tez prywatnie ale czym się różnią te
      wizyty od takich na kasę chorych to już proszę pytać innych pacjentek. Pani
      Doktor pracuje w szpitalu nr 2. Być może inne pacjentki mają lepsze
      doświadczenia...
    • malda_80 Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej 02.02.07, 09:50
      Ja od jakiegoś czasu do niej chodzę, ale nie mam wyrobionego zdania na jej
      temat i pytam o opinię, bo zastanawiam się, czy jest dobrym lekarzem
      prowadzącym ciążę, czy lepiej ją zmienic.
      Moja koleżanka ostatnio miała robione wszystkie badania, łącznie z usg piersi.
      Ale fakt, że ja cytologię, to robię u niej już pół roku chyba....
      • daisy157 Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej 02.02.07, 19:41
        Więc jeżeli chodzi o panią doktor ŁABĘDZKĄ-GORCZYCA to fakt jest troche taka
        dziwna,małomówna, ale chodze do niej bo przyjmuje na kase chorych w mojej
        przychodni,bada mnie prawie zawsze co wizyte(i wcale nie chodze tylko raz na
        rok),często robi cytologie z racji tego że kontroluje moją niewielką
        nadżerkę,która jak pani doktor powiedziała ,narazie nie wymaga ingerencji
        lekarza.Poza tym zawsze mam pecha i trafiam na lekarzy patałachów,niedouczonych
        naciągaczy, nieprzyjaznych pacjentkom, a więc Gorczyca jest już którymś z kolei
        odwiedzanym przeze mnie lekarzem i u niej zatrzymałam się na dłużej,bo
        właściwie nie mam do niej większych zastrzeżeń.W zasadzie wydaje mi się w miarę
        kompetentna i chyba zdecydowałabym się u niej prowadzić ciążę(chociaz narazie
        nie planuje żadnych dzieci;D)Pozdrawiam
        • mamartusia Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej 23.02.07, 10:31
          Dziewczyny uciekajcie od Niej!! Jest złym lekarzem swoich pacjentów ma w nosie. Jak jej nie zapłacisz to się tobą nie zainteresuje. Chodziłam do niej całą ciążę,sama się teraz zastanawiam dlaczego, może dlatego że to była moja pierwsza ciąża i nie wiedziałam co i jak i że miałam blisko do przychodni. Ale przechodząc do sedna sprawy jak doszło do porodu, to zarządała 500zł za przyjazd ze swoją ekipą ( nie wiem może to normalne, dla mnie nie), po terminie umieściła mnie w szpitalu w Mysłowicach i nie interesowała się mną w ogóle.Miała tylko dyżur raz w tyg. i w tedy kazała mi przyjechać. Poród był z komplikacjami, bez lekarza prowadzącego więc możecie sobie wyobrazić co ja tam przeżyłam. Każdy mnie miał w d.... Może się Ona nadać tylko do wypisania recepty. Nie poszłam do Niej juz w ogóle
          • malda_80 Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej 23.02.07, 21:00
            ja właśnie już do niej nie pójdę. Symaptyczna, ale nie mam zamiaru się prosic o
            badania. Moja lekarka internistka bardziej się intereuje moimi przygotowaniami
            do ciąży niż "moja" pani ginekolog.
            Mam zamiar iśc do pani dr Der bodajże, w Będzinie.
            • Gość: mamartusia Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:31
              To super naprawdę zmień lekarke i odradzaj Ją wszystkim znajomym. A ta dr Der jest ok. Bo ja nie mogę znależć dobrego ginekologa mam jakiegoś pecha. Słyszałam, że na Zagórzu przyjmuję pani dr Zawadzka i że jest dobra. Słyszałas może coś o niej?
              • Gość: mimi Re: dr. zawadzka IP: *.chello.pl 26.02.07, 17:08
                co do dr zawadzkiej to tez slyszalam dobre opinie bylam ustalic sobie wizyte to
                dopiero wolny termin jest na kwiecien i wizyta kosztuje 30zL. wpisujcie opinie
                na jej temat. czy ma usg w gabinecie?
                • Gość: ktasia Re: dr. zawadzka IP: 217.153.80.* 26.02.07, 18:06
                  Polecam dr Grzyb, przyjmuje na Zagórzu i w S-c na Swobodnej, ale prywatnie. Ona
                  poświęci Wam dużo czasu, tyle że jest dużo pacjentek i trzeba wysiedzieć sie na
                  poczekalni
                  • daisy1111 Re: dr Maria Borek-Grzyb 26.02.07, 18:30
                    ja też słyszałam że Pani dr Borek-Grzyb jest kompetentną i bardzo miłą osobą,
                    która poważnie podchodzi do pacjentek, oprócz gabinetu na ul.Swobodnej, jest
                    jeszcze jeden w Klimontowie na Górniczej wśród fińskich domków. USG jest w
                    gabinecie.
                    • edycia274 Re: dr Maria Borek-Grzyb 28.02.07, 00:35
                      chodziłam przez całą ciążę. ale jak mnie olała na porodówce kiedy były problemy
                      więcej do niej nie poszłam. i tyle.
                  • Gość: ktasia Re: dr. zawadzka IP: 217.153.80.* 27.02.07, 23:23
                    • Gość: ktasia Re: dr. zawadzka IP: 217.153.80.* 27.02.07, 23:32
                      tak, w tym gabinecie wśród domków fińskich ma usg bardzo dobrej jakości. Nowe,
                      niedawno kupione. Ja miałam robione badanie usg regularnie, raz nawet zrobiła mi
                      na moją prośbę, pomimo że na poprzedniej wizycie było robione. Poza tym mówi
                      zawsze o możliwych badaniach dodatkowych, np Usg NT, którym można wykluczyć
                      zespół Downa już w 11 tygodniu ciąży. Na tym badaniu dowiedziałam się,że
                      będziemy mieli syna na 95%.Poza tym, skierowała mnie też na Usd Doplerowskie -
                      oczywiście to był mój ybór, bo badanie jest płatne.Pozwala ono dokładnie zbadać
                      budowę wszystkich narządów dzidziusia...polecam
                      • edycia274 Re: dr. zawadzka 28.02.07, 00:37
                        Do niej teraz chodze w przychodni Sante. i chyba jest ok. co do usg
                        specjalistycznych jeżdziłam do piekar śląskich.
                        • Gość: mimi Re: dr. zawadzka IP: *.chello.pl 28.02.07, 11:20
                          mam pytanie gdzie dokladnie pani dr zawadzka przyjmuje prywatnie i ile kosztuje
                          wizyta i czy trzeba sie do niej zapisywac bo w przychodni sante czeka sie 2
                          miesiace prosze o szybka odp
                          • edycia274 Re: dr. zawadzka 01.03.07, 00:43
                            ja chodze do sante, i nie czekałam 2 mies.
                            • Gość: moni Re: dr. zawadzka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 07:42
                              dziewczyny a czy dr.zawadzka przyjmuje tylko w sante czy w jakims szpitalu tez?
          • Gość: miła Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej IP: *.play-internet.pl 23.03.14, 08:19
            Co za brednie!!! Słuchaj ja się nie dziwię że pani doktor Gorczyca nie siedziała przy twoim łóżku wpatrzona w ciebie jak w obrazek w szpitalu bo nie jesteś jedyną pacjentka na oddziale!! Jak chcesz żeby każdy lekarz i każda pielęgniarka siedziała koło ciebie i była tylko na twoje skinienie to zapraszamy do prywatnych szpitali - tam masz obsługę jak w hotelu 5 gwiazdkowym. A co do pani doktor to jest to najlepszy lekarz jakiego znam, jeżeli chodzi o sprawy ciążowe. Jestem w drugiej ciąży i tym razem też ona ja prowadzi. Interesuje się moim samopoczuciem, pyta co u mojego pierwszego dziecka które już dawno jest na świecie. Jest zawsze miła i rozgadana. A to ze czasem twierdzicie że jest niemiła - ona jest tylko człowiekiem i tak jak wy może to jej się zdarzyć mieć zły humor. Hmmm a to ze być może zażądała od Ciebie pieniądze, jakoś do mnie nie trafia. Bo jakbyś chciała wiedzieć to ta pani ma tzw kilka prac więc nie dziwię się że Nie była obecna przy twoim porodzie.
            • Gość: gość Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej IP: *.telpol.net.pl 21.08.14, 20:09
              Witam,
              Chciałam zapytać czy pani doktor ma w gabinecie na Niweckiej USG i czy bez problemu można dostać u niej L4 w ciąży?
              • Gość: gość Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej IP: *.mmj.pl 24.09.14, 08:11
                ile Pani doktor bierze za wizytę prywatną?
            • Gość: aga Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej IP: *.tn.glocalnet.net 10.01.15, 19:18
              Przestrzegam przed tym pseudoginekologiem pania gorczyca.Prawie zabila mi wnuka corke wyslala na zabieg poronny stwierdzajac puste jajeczko.Za dwa dni sie okazalo ze jest pawidlowa ciaza malenstwo sie prawidlowo rozwija i serduszko bije.Pani doktor kupila sobie dyplomy i udaje ze jest ginekologiem ,zastanawiam sie ile kobiet usunelo prawidlowa ciaze za sprawa pani gorczycy!!!!!!!
    • Gość: mała Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej IP: *.chello.pl 01.03.07, 14:00
      Ale wy kobiety jesteście naiwne. a kiedy lekarz prowadzący przyjeżdźa do
      porodu?! chyba ze 100 zł zapłacicie (najmniej)Dr.Łabęcka-Gorczyca jest bardzo
      dobrą, profesjonalną lekarką.Nie jest gadatliwa to fakt ale bardzo miłapoza tym
      lekarze nie badają na każdej wizycie ginekologicznie, i nie robią usg jeśli nie
      ma wskazań,chyba że chodzićie prywatnie bo za to mają kasę i muszą stwarzać
      pozory.
    • malda_80 Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej 02.03.07, 09:35
      taaak i nie ma znaczenia, że nie ponad rok nie miałam cytologii i proszę się o
      nią za każdym razem i zawsze słyszę "może następnym razem". Jest sympatyczna,
      owszem, ale co do zaangażowania mam wątpliwości...
    • Gość: i następny... Re: dr Łęcka- Gorczyca z Niweckiej IP: *.chello.pl 29.06.07, 22:54
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka