Dodaj do ulubionych

CCC Sosnowiec Plejada

IP: 213.25.48.* 30.06.07, 20:09
2 miesiące temu kupiłam u nich japonki. Wczoraj wychodząc z urzędu odpadły mi
od nich paski i podeszwy! Chwała Bogu że byłam autem i od razu pojechałam
kupić nowe również w CCC tylko chciałam być "cwana" (hahaha)i myślę sobie -
kupie innej marki! No i kupiłam również japonki, zupełnie innego producenta
tylko że dziś na jednym klapku, materiał na którym były jakieś koraliki
odkleił się do połowy, uniósł do góry a spod niego wystaje jakieś coś - niby
skóra wysmarowane klejem. Co jest do cholery!? Ja rozumiem że to nie ich wina
tylko producenta ale czy w CCC są tylko takie marki? Powinien być przy wejściu
wielki szyld W BUTACH OD NAS NIE PRZECHODZISZ NAWET SEZONU.
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: CCC Sosnowiec Plejada 30.06.07, 21:43
      masz pecha.
      mają tam różnej jakości buty,
      moje ukochane z zeszłego roku miały się dobrze, dopóki nie zeżarł ich mój pies.
      pojechałam i kupiłam drugie identyczne - mam nadzieję na dłuższe użytkowanie.
      • Gość: o mój boże Re: CCC Sosnowiec Plejada IP: 213.25.48.* 30.06.07, 22:04
        jutro jadę z reklamacją, mam nadzieje że te kupione wczoraj wymienią mi od ręki.
        jak idiotycznie musiałam wyglądać chodząc boso po parkingu i sklepie :)
        • Gość: ;) Re: CCC Sosnowiec Plejada IP: 193.151.50.* 30.06.07, 22:43
          Nie robisz im zbyt dobrej reklamy wchodząc do sklepu bez butów. ;)
          • Gość: she Re: CCC Sosnowiec Plejada IP: *.crowley.pl 02.07.07, 14:08
            kupiłam w CCC kilka lat temu klapki za 100 zł, po m-cu przetarła sie skóra na
            wyściółce podeszwy: reklamacja odrzucona a do opinii rzeczoznawcy dołączono
            kulturalny wpis, ze buty sa przepocone (nigdy nie mialam takiego klopotu) -
            uprzejmie pozostawilam klapki ekspedientkom. W ub roku kupiłam botki zimowe,
            jakosc skóry (?) skandaliczna, szwy rozpruły sie, buty przemakały strasznie. Na
            szczescie nie zdązyli zrealizowac reklamacji i załapałam sie na zwrot gotówki.
            Nigdy wiecej tam juz nie kupie butów.
    • Gość: dawe Re: CCC Sosnowiec Plejada IP: *.telpol.net.pl 03.07.07, 08:24
      Tak to jest jak się kupuje "beleco".
      Jest takie przysłowie które mówi że nie stać nas na rzeczy tanie i to się tyczy
      również obuwia, szczególnie ze sklepów typu ccc, deichmann z marketu czy targu.
      Idź do normalnego sklepu, zapłać normalną cenę a będą służyć 2 sezony lub
      więcej.Na butach się nie opłaca oszczędzać.
    • teresa5692 Re: CCC Sosnowiec Plejada 07.05.15, 18:45
      witam. ja wczoraj kupiłam buty w ccc. owszem przymierzyłam iwydawało mi sie że ok. potem poszłam prosto do pracy gdzie przebywałam do godz 22,00. po przyjściu do domu pochodziłam w nich po mieszkaniu żeby sprawdzic jak sie będzie w nich chodzic. no i niedobrze. okazało sie że szpilka za wysoka i chodzic sie w nich NIE DA. coś innego przymierzyć w sklepie a coś innego próbować w tym chodzić. to dwie różne bajki. stwierdziłam że je oddam lub wymienię. chociaż z tą wymianą to lipa bo rozmiatów 35 mają jak na lekarstwo. wczoraj godzine szukałam czegoś dla siebie. no i chyba kupilam na siłę coś. poszłam zatem dzis do sklepu oddac no bo przecież wg prawa mam 7 dni na oddanie butów. i co ???? pani mi wciska na siłę że te buty noszą ślady użytkowania. pytam jak????? kiedy?????. przeciez kupiłam je niecałe 24 godziny wcześniej. i tym oto sposobem utopiłam prawie 100 zł. na bubla z którym nie wiadomo co zrobić. ALE JAKBY KTOŚ PYTAŁ TO JEST 7 SŁOWNIE SIEDEM DNI NA ODDANIE. w teorii bo w praktyce nie działa

• Gość: Tow. Obuwnik Re: CCC Sosnowiec Plejada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.15, 21:13
        Szkoda że nie zorientowałaś się wcześniej, iż CCC handluje zwykłą chińszczyzną na kleju biurowym, to obuwie ma się tylko sprzedać a nie służyć do chodzenia. Niestety, ale w Polsce nawet za wysoką cenę nie kupisz już porządnych butów. Te po 100 zł i te po 1000 zł różnią się tylko ceną i opakowaniem.
        • Gość: she Re: CCC gdziekolwiek IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.15, 23:36
          Ile paru butów kupiłam w CCC, tyle reklamowałam. A gdy pękła podeszwa i "znawca" odpisał, że to uszkodzenie mechaniczne, to ja te buty mechanicznie włożyłam do kosza i mechanicznie omijam CCC łukiem. I mechanicznie mogą mnie pocałować, bo więcej nigdy tam już nic nie kupię.
          • jagabaga92 Re: CCC gdziekolwiek 14.03.16, 08:00
            Miałam tak samo - podeszwa pękła po 2 tygodniach, a reklamacja nieuznana, bo "nadmierna eksploatacja". CCC straciło mnie jako klienta.
        • Gość: Konsument Re: CCC Sosnowiec Plejada IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.15, 13:26
          Kupno dobrego buta i samochodu w Polsce to cud. Tutaj liczy się tylko cena !
      • aurora-22 Re: CCC Sosnowiec Plejada 13.03.16, 12:27
        a ja kupuję tylko w CCC od Lasockiego i zawsze nosze do zdarcia ok. 2-3 lata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka