Gość: Viola IP: *.mtvk.pl 09.02.08, 16:29 Co sądzicie o tym ginekologu? Czy warto u niego się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evaeller Re: Dr. Schab 10.02.08, 11:40 a dr Dudkiewicz z Kołłątaja?Czy ktos go może polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Dr. Schab IP: *.telpol.net.pl 10.02.08, 12:53 A tak poważnie - polecam panią dr Mandatową (szpital na Zegadłowicza). Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: Dr. Mandatową??????????? 12.02.08, 11:48 chyba oszalałaś!!!! Broń Boże od tej baby....... poznałam ją w szpitalu nr.1 jest bezczelna, arogancka. No chyba ze chodzisz do niej prywatnie co tydzień to owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w" targe 12.02.08, 11:51 Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: <a href="<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72," target 12.02.08, 11:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=8482139&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
graosy Re: Dr. Schab 12.02.08, 14:51 Witam! znam dr Schaba od 7 lat i leczyłam się u niego przez ten okres. Odbierał porody moich 2 synów. Fachowy i rzetelny- polecam. Grażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markusia.5 Re: Dr. Schab IP: *.telpol.net.pl 29.09.08, 20:58 Dr schab to nie lekarz. w ogóle nie ma pojęcia o niczym. kiedy zaszłam w ciążę powiedział mi, żebym nie chodziła z transparentem po mieśćie, że jestem w ciąży. po kliku tygodniach poszłam na USG i okazało się, że nie widać płodu, podejrzewał, że to zaśniad groniasty. zamiast mnie zostawić od razu w szpitalu, to kazał mi przyjść jeszcze raz w tym samym dniu na to badanie do jego gabinetu prywatnie. (oczywiśćie wizyta kosztuje!!!, a powiedział to samo co w szpitalu). Na drugi dzień zrobił mi "zabieg". Piszę zabieg w przenośni ponieważ można powiedzieć, że nic nie zrobił. po tygodniu po zabiegu dostałam silnych krwotoków (mogłam wykrwawić się na śmierć), zrobił ponownie usg i powiedział, że obraz USG jest taki sam jak przed zabiegiem, i że mi już nie pomoże (nawet nie skonsultował się w szpitalu z innymi lekarzami czy ordynatorem). Dał mi wtedy skierowanie do innego szpitala (tam dopiero zaopiekowali się mną fachową opieką). Mało tego doprowadził mnie do takiego stanu, że do dzisiejszego dnia od kilku miesięcy leczona jest metotrexatem. Oprócz tego mówił, że nie ma tragedi, nie jestem pierwsza i nie ostatnia, która poroniła. A tak w ogóle to, że mam szczęście, że to ciąża obumarła, bo pewnie nie chciałabym urodzić dziecka z zespołem Downa czy z innymi gorszymi wadami. A im więcej pytań zadawałam, to mnie zbywał. Kontrolne wizyty trwały od 4 do 8 minut. Co to za wizyta? Nie polecam tego lekarza. Kiedy jest jakiś problem to nie potrafi go rozwiązać. Apeluję do dziewczyn: NIE CHODŹCIE do tego lekarza, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dr. Schab IP: *.chello.pl 30.01.09, 14:59 JA UWAZAM,ZE TO BARDZO DOBRY LEKARZ,MNIE BARDZO POMÓGŁ ,MAM DO NIEGO 100% ZAUFANIE I POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANKA Re: Dr. Schab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 01:08 NIEODRODNY SYNEK DR SZCZEPANSKIEJ-SCHAB-STARSZE PANIE NAPEWNO NIEMILE WSPOMINAJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: dr Stefan Dabrowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 23:07 A co sądzicie o ś.p Stefanie Dabrowiaku ,to był świetny ginekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kn Re: dr Stefan Dabrowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:54 to był wielki człowiek, Klimontowiak z pochodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: Dr. Schab IP: *.chello.pl 12.12.08, 10:12 Jeśli chodzi o dr.Schaba to naprawde nie powinien nosić takiego tytułu jak doktor byłam świadkiem jak udrzył kobietę na porodówce w twarz bo panikowała . Beznadziejny łapówkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dr. Schab IP: *.3s.pl 12.12.08, 15:21 Ten pan nie zasługuje na ten tytuł i nie polecam. Jest teraz nowa stronka o lekarzach i pseudolekarzach można dodawać swoje opinie. http: //www.znanylekarz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dr. Schab IP: *.3s.pl 12.12.08, 15:23 Ten pan nie zasługuje na ten tytuł i nie polecam. Jest teraz nowa stronka o lekarzach i pseudolekarzach można dodawać swoje opinie. www.znanylekarz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenka30 Re: Dr. Schab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:25 mogę tyle o nim powiedzieć że jak leżałam w szpitalu przed porodem to były dziewczyny które chodziły do niego prywatnie, kazał im przyjść do 2 żeby się nimi niby zająć ale tak sie nie stało, były delikatnie mówiąc wkurzone, na obchodach był dość opryskliwy- na tej podstawie ja bym do niego nie poszła Odpowiedz Link Zgłoś