Dodaj do ulubionych

reportaz w tvn

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 20:17
przed chwila na tvn z okazji mowienia w programie bodajze "uwaga"?
zaprezentowali problem jakim jest amfetamina w elitarnych szkola, ze mlodziez
sie uczy po nocach i wszyscy biora.. "jedna ze slaskich elitarnych szkol", po
czym kamera na plac przed staszicem, wyraznie bylo widac tabliczke, potem look
na korytarze... a potem laska wychodzi i mowi "jak pojdziesz do stasia, na
pewno zostaniesz cpunem"... sciepalo mnie troszke powiem szczerze... i tu moje
pytanie - czy ktos ma to nagrane na video/avi/cokolwiek??
Obserwuj wątek
    • Gość: także z Plater Re: reportaz w tvn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 22:22
      Czy to na pewno był Staszic? Przecież Sosnowiec nie jest śląskim miastem, a tym
      samym Staszic to nie szkoła na Śląsku. Jeśli jednak redaktorzy TVN się pomylili
      to powinni w ramach rehabilitacji zamieścić cały reportaż o uważaniu miast
      Zagłębia Dąbrowskiego za miasta śląskie.
      • Gość: nie-mam-sil Re: reportaz w tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 23:38
        slaskich w znaczeniu w woj. slaskim. oczywiscie ze byl, uczeszczam do tej
        szkoly. budynek ten, korytarze te, no i ta panienka ktora stwierdzila, ze "jak
        idziesz do stasia, na 100 procent bedziesz cpac"...
        • Gość: nudas Re: reportaz w tvn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 19:50
          Hmmm... no skladalem tam papierz i ta szkola wyglada dokladnie tak samo,
          oczywiscie sie dostalem do szykoly o tak niskim poziomie, ale wycofalem
          papiery :P i poszedlem do lepszej :P.... wy cpuuuuuuuuuny!!!!!!!!
          • Gość: Mauser Re: reportaz w tvn IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 19:53
            I dobrze zrobiles. My w Staszicu to tylko ćpamy i czasem rzygamy. Moze
            poszedles do Norwida??
            • Gość: nudas Re: reportaz w tvn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 19:56
              eeeeee, skad wiedziales, nakryles mnie. Tak, poszedlem do Norwida, a jaki
              wysoki poziom, wyzszy niz w Stasiu, z tego co mi siostra opowiada tak
              wnioskuje. A zreszta w Norwidzie mniej cpaja niz w Stasiu, wogole nie koca, co
              notorycznie zdarza sie w Stasiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka