Gość: lukasz IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 08:29 Zapraszam wszystkich do odwiedzenia Naleśnikarni DUET w Sosnowcu dzielnica Pogoń na ulicy Kasztanowej 3 można dobrze zjeść napić sie kawy,czekolady i nie tylko.Naprawdę warto odwiedzić to miejsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tumanek Re: Naleśnikarnia IP: 88.220.124.* 12.03.09, 23:46 To się okaże kebaby u Turka tez smakowały najlepiej w mieście ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Naleśnikarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:39 Byłam tam kilka razy, rzeczywiście naleśniki super, syn zawsze bierze na słodko, ja oczywiście pikantne. Dawno tam nie byłam, dzięki za przypomnienie, w najbliższych dniach się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Naleśnikarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 07:57 Byłam w sobotę, super. A biała czekolada wspaniała (syn stwierdził , że będziemy codziennie na nią chodzić-niestety z jego gabarytami trochę te wycieczki ograniczę). Mają sushi-maki, ale niestety w sobotę już nie było. Cena przystępna, więc w najbliższych dniach biegnę wypróbować (w oryginalnych barach sushi strasznie drogo). Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Naleśnikarnia 20.03.09, 10:31 Ja też byłam parę razy, polecam. Wolę naleśniki obiadowe, a mąż na słodko. Odpowiedz Link Zgłoś