88stasio
05.06.11, 22:52
Witam chciałbym poruszyć temat basenu. Zacznę może od samego początku czyli nie terminowym otwarciem basenu, bo jak niektórzy wyczekiwali jak i ja miał być wcześniejszy termin otwarcie. Ale ok otworzyli na sezon letni czemu nie bo kto będzie chodził nad jezioro w 30 stopniowe letnie dni? Dobrze, że chociaż nie przecieka :o . Super otwarcie basenu wyczekiwana chwila a nawet dzieci nie mogły wejść za darmo KPINA jakiś żart. ups pozwolę przetoczyć tutaj artykuł:
Dzisiaj w Urzędzie Miasta została podpisana umowa na budowę basenu. W przetargu wzięło udział 5 firm, jednak oferta firmy Eiffage Budownictwo Mitex S.A. była najkorzystniejsza, gdyż opiewała na kwotę 14,36 mln zł, a kosztorys przewidywał kwotę 23 mln zł.
W skład kompleksu wejdą dwa baseny: sportowy o długości 25 metrów z siedmioma torami do pływania oraz rekreacyjny z 60-metrową zjeżdżalnią. Woda w basenie będzie ozonowana, tak więc będą mogły z niego korzystać także osoby wrażliwe na chlor. Oprócz tego na terenie basenu będzie również jacuzzi oraz sauny.
W kompleksie znajdzie się także kawiarnia, gabinety odnowy biologicznej, fitness oraz centrum informacji turystycznej. Otwarcie basenu i oddanie do użytku dla mieszkańców Wołomina jest planowane na marzec 2011 roku.
Więc idąc za ciosem koszty godzinowe do oferty rekreacyjnej basenu są wg mnie wygórowane LUDZIE w samej stolicy jest taniej niż w Wołominie i? Dlaczego? mam płacić 12 zł za godzine czy też 10zł (bilety norm) jeśli pływam tylko 20-30 minut proszę was to jest oszustwo nie wszyscy którzy przychodzą na basen siedzą równą godzine przekroczysz 1 minute PŁACISZ za kolejną!!!!!!!
Ale dziś mnie rozwalili, mój błąd nie przeczytałem regulaminu(nie znajduje się na stronie internetowej nigdzie) Jesteście pewni że basen funkcjonuje do 22?? O NIE 3 pkt regulaminu(wisi na basenie, zakupując karnet nie wczytałem się) mówi że na basen nie można wejść po 20:45? do zamknięcia jeszcze godzina i 15 minut. Dlaczego w godzinach wieczornych gdzie było by spokojnie cichutko nie można wejść na basen wg mnie jest to OSZUKIWANIE MNIE. BO dla mnie znakiem zamknięcia besenu było by tylko zgaszenie świateł zrobienie "ciemni" np o godz 21:40 i bym wiedział "ok stasiek ludzie idą do domu wychodź i ty ze swoim dupskiem i idź do domu" CZY ŹLE MYŚLĘ?
To są moje własne opinie proszę o nie krytykowanie ich. Ja nie jestem zadowolony i chciałem tylko podzielić się tym z wami. Wiadomo że pojawią się osoby które będą miały też dobre zdanie więc czekam na takie też odpowiedzi. pozdrawiam Stasiek;) i zachęcam na wyjazdy nad wodę bo bezpłatnie:) :evil: