Dodaj do ulubionych

Klub malucha_przedszkolaka

14.07.11, 22:40
Witam Was,

Chciałabym otworzyć w Wołominie klub malucha i przedszkolaka w jednym.
Do klubu przyjmowane byłyby dzieci w wieku od 1-ego roku życia do 5-ego roku.
Opieka obejmowałaby pobyt całodzienny w godz 6.30-18 oraz godzinowy, pobyty sylwestrowe, karnawałowe, organizacja urodzin itp
Czy są rodzice którzy byliby zainteresowani zapisaniem swojej pociechy do takiej placówki?
Będę wdzięczna za odpowiedź i opinię.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sunlife44 Re: Klub malucha_przedszkolaka 15.07.11, 11:41
      ja byłabym. zależy tylko jakie koszty
    • tylkocafe Bardzo! 15.07.11, 20:37
      Razem z moim szalejącym dwulatkiem jesteśmy bardzo zainteresowani takim miejscem i możemy pomóc w opiece nad dziećmi.
      • maluchy_przedszkolaki Re: Bardzo! 18.07.11, 08:13
        tylkocafe czy możesz podesłać mi swoje namiary,cv na @ - pacheck123@gmail.com?będę pamiętać o Tobie, jestem w trakcie załatwiana wszystkiego i jeszcze chwilę to potrwa ale zachowam sobie tę informację :)
        • annatrzoch Re: Bardzo! 29.08.11, 13:31
          Ja też jestem zainteresowana..bardzo chętnie bym powierzyła opieke nad maluszkiem komuś zaufanemu-innej mamie..napisz proszę mi więcej informacji odnośnie opieki-ile opiekunek-cen za opieke miesięczną,wyżywienia itd..ja pewnie jakoś pisałabym się pod koniec września.
          • magdam_pl Re: Bardzo! 22.10.11, 13:09
            Zaczęły powstawać u nas takie miejsca: Dziecięce Psoty na Wileńskiej i Tumirai na Warszawskiej. W obu możesz zostawić dziecko na kilka godzin. Moim zdaniem Psoty raczej dla starszaków pow 3 lat, a Tumirai dla maluchów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka