Dodaj do ulubionych

Basen nowe decyzje

21.10.11, 08:29
Nowy dyrektor Osir-u w Wołominie i nowe decyzje. Wymówił umowę firmie prowadzącej szkółkę pływania. A co z dziećmi uczęszczającymi na zajęcia. Czy to nowa polityka pro rodzinna Pana Burmistrza (pis)?
Obserwuj wątek
    • eee-wa Re: Basen nowe decyzje 21.10.11, 15:58
      Właśnie trochę szkoda, że rodziców nikt nie pytał o zdanie. Panowie, którzy uczą w tej szkółce, są profesjonalistami. Moja 5letnia córcia, po 2 miesiącach nauki skacze już na dwa metry i dopływa do drabinek. Jestem bardzo zadowolona. A swoja drogą powinny działać tam 2 szkółki.
      • topol71 Re: Basen nowe decyzje 23.10.11, 19:36
        Decyzje nowego dyr. Osir p. Szulca są bardzo zbieżne ze znanym skądinąd zawołaniem Teraz Koorwa My, co obecni włodarze Wołomina mają opanowane do perfekcji. Nie ważne o co chodzi - ważne żeby nasze było na wierzchu.
        p.s.
        Moje dzieci także korzystają z zajęć nauki pływania i jestem super zadowolony z podejścia instruktorów oraz co najważniejsze postępów jakie dzieciaki pod ich okiem robią, a teraz słyszę że od początku listopada koniec zabawy i co Osir ma w zamian - lekcje prowadzone przez "brzuchatego" ratownika oraz ufarbowanego, podstarzałego palyboya (który szczyty chwały święcił w latach 80-tych i nie zauważył że coś się zmieniło dookoła) mianującego się kierownikiem pływalni - sorry ja wysiadam, ale nie spocznę póki ta banda nie zwinie się z naszego otoczenia z podkulonymi ogonami....howgh
        • pawe76 Re: Basen nowe decyzje 19.12.11, 11:56
          I dyrektor postawił na swoim.
          Koniec szkoły pływania Premiersport w Wołominie.
          Zostaje tylko oferta osiru - jak wyżej opisał "topol71" plus młoda dziewczyna krzycząca na dzieci...

• pawe76 Re: Basen nowe decyzje 21.12.11, 07:44
            nastąpiła pomyłka na basenie jest jeszcze szkoła pływania SHOT-SPORT
            shocksport.pl/
            trochę po cichu bo bez przetargu (tzn. w przetargu w którym wygrał Premier- sport - przegrała)
            jednym słowem OSIR ma swoje własne Prawa i S......
    • magdam_pl Re: Basen nowe decyzje 24.10.11, 10:36
      hmmm, a ja dziś miałam do dyrektora osir zanieść pismo o ustalenie nowych godzin zajęć dla maluchów . rozmawiałam z nim o tym 2 tygodnie temu i wyglądało na to, że zajęcia będą ... dziwne ... pójdę się dowiedzieć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka