muba1 17.01.05, 15:53 Czy w naszym mieście jest to możliwe? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muba1 Re: naprawa gramofonu 19.01.05, 16:29 Osoba dorosła, z Wołomina i NIE WIE? A serio: myślałam, że ktoś mi pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: naprawa gramofonu 20.01.05, 10:55 nie jestem az taka dorosla. to znaczy, mam wiecej niz 25 lat ;) ale gramofon ew. adapter chcialabym kupic, bo ostatnio po dziadkach znalazłach całkiem pokazną płytotekę. i są tam egzemplarze, ktorych nie znalazlam w wydaniu cd. Odpowiedz Link Zgłoś
muba1 Re: naprawa gramofonu 21.01.05, 11:55 Polecam lekturę ogłoszeń "Giełda rzeczy używanych " w "Gazecie Wyborczej", tudzież giełdy staroci "w realu". Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: naprawa gramofonu 28.01.05, 10:35 przegladam. ale obawiam sie troche, ze zanabędę taki gramofon z niewiadomo jaką przeszłością, i pojawi mi sie dylemat, gdzie go naprawic;) Odpowiedz Link Zgłoś
aerde Re: naprawa gramofonu 25.05.05, 08:13 Gramofony można kupić na przykład w salonie Sony na Świętokrzyskiej w Warszawie. W zależności od modelu kosztują od 400 do 600 zł (być może są też droższe). Sprzęt wyglądał na nowy, a nie z trzeciej czy czwartej ręki - skoro tak, to pewnie ma też gwarancję. Odpowiedz Link Zgłoś