kingusek85 10.03.08, 11:24 Witam, czy znacie może jakiś fajny zespół na wesele bo jakoś nic ciekawego nie moge znaleźć, a może po prostu szukam nie tam gdzie trzeba :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muminkowa Re: Zespół na wesele 10.03.08, 19:23 polecam zespoł CONTRAST z Ząbek contrast.zespol.webpark.pl/ozespole.html Grali na moim weselu w 2003 r. i na weselu mojej siostry w 2007 r. Panowie i Pani nie piją alkoholu, grają do samego końca, nawet jeśli nikt już nie jest w stanie tańczyć ;) Grają nowe, modne kawałki, oczepiny ze smakiem (ale tu można wszystko ustalić), sporo tez biesiadnej muzyki np. przy grillu, na świeżym powietrzu, polecam i pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusek85 Re: Zespół na wesele 25.03.08, 10:33 Dziękuję bardzo za pomoc, już rozmawiałam z jednym z członków zespołu i mam zamiar wybrać się na próbę. Jednak może ktoś jeszcze zna jakiś zespół godny polecenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
hugonus Re: Zespół na wesele 28.10.08, 18:30 Tak polecam Ci zespół EFEKT z Mrozów grali w sobote w Majdanie na weselu oczywiscie ja tam byłam dawno nie słyszałam tak fajnego zespolu Odpowiedz Link Zgłoś
kopulos Re: Zespół na wesele 28.11.08, 12:07 www.fermata.waw.pl/ Grali na moim weselu. Mogę ich z czystym sumieniem polecić. Są świetni. Zero obciachu, a każdy będzie się przy nich bawił. Repertuar szeroki jak moje spodnie w pasie (a wierzcie, że trochę tego jest). Odpowiedz Link Zgłoś
jowwwanna Re: Zespół na wesele 30.08.13, 10:48 Polecam zespół Carmen. Są świetni. Grali u mnie na weselu. www.carmenband.pl Odpowiedz Link Zgłoś
0_seba Re: Zespół na wesele 30.08.13, 19:46 www.topten.art.pl/ - jest dział z próbkami ich wykonań . Pliki demo oddają rzeczywistość . Słyszałem , bawiłem się na weselu , na któym grali. Odpowiedz Link Zgłoś
iza650 Re: Zespół na wesele 12.10.13, 15:14 www.bandalysego.pl/ - Banda Łysego - grają na rock/pop, na pewno inaczej niż wszyscy, pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś