Gość: wbuffet IP: *.crowley.pl 19.04.04, 18:21 kupilem w piatek stalexport po 3.41 . do ilu dojdzie w tym tygodniu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kot Behemot Stalexport IP: *.client.comcast.net 19.04.04, 20:20 Ja kupiłem w listopadzie po 1.58 i teraz też się zastanawiam, kiedy jazda się skończy :). Ciekawa rzecz z tymi obrotami. Nikt nie melduje o przekraczaniu progów, ale wątpliwe też, żeby to fundusze między sobą AŻ TAK handlowały. Historia kursu (silny wzrost - konsolidacja, i tak już parę razy) sugeruje, że ktoś sobie akumuluje duże pakiety, podkupując akcjonariuszy o słabszych nerwach. Czyżby przez zależne spółki? Ale na pana Karkosika to chyba jednak trochę za duże obroty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu warren Re: Stalexport IP: *.crowley.pl 19.04.04, 20:28 obecny wzrost to efekt rekomendacji bdm pko bp "kupuj" na 5, 75 . doweisz sie o tym jutro z parkietu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Behemot No proszę... IP: *.client.comcast.net 19.04.04, 20:33 Ja byłem ostrożniejszy - próg ostrzegawczy przyjąłem sobie na 5 zł. Ale nie wliczyłem obecnej poprawy koniunktury, może więc oszacowanie pko jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warren Re: No proszę... IP: *.crowley.pl 19.04.04, 20:37 jak myslisz? czy watek w linku bedzie miexc jakis wpplyw na notowania stx? info.onet.pl/904442,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Behemot Re: No proszę... IP: *.client.comcast.net 20.04.04, 02:13 Nie wydaje mi się. Stalexport eksploatuje (i przymierza się do kolejnego kawałka) inną autostradę i nie byłby bezpośrednio zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FManagement ehh z was to ciulacze a nie inwestorzy... IP: 81.210.69.* 20.04.04, 08:23 gwoli stalexportu... to nie przypadek ze spolka to jest liderem rynku. Juz niebawem okaze sie, kiedy to wysypia sie sprawozdania kwartalne kto najwiecej zarobil i zaroi na hossie talowej. Wtajemniczeni z kregow stalexportu wiedza to najlepiej. Czasami zaluje ze nie pracuje w tej firmie, i chodzi mi tylko o bezposredni dostep to tak istotnych danych ktore ksztaltuja kurs. Niektoryz maja, co widac po samochodach stojacych przy ul. Mickiewicza w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbuffet Stalexport IP: *.crowley.pl 20.04.04, 09:59 no to zobaczymy jak dzis sie stx sie sprawi bo mam w ty7m cala kase , a jest tego niemalo :) Odpowiedz Link Zgłoś