Dodaj do ulubionych

Poniedziałek 19 kwietnia 2004 r.; sesję giełdy ...

IP: *.crowley.pl 19.04.04, 18:21
kupilem w piatek stalexport po 3.41 . do ilu dojdzie w tym tygodniu ? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kot Behemot Stalexport IP: *.client.comcast.net 19.04.04, 20:20
      Ja kupiłem w listopadzie po 1.58 i teraz też się zastanawiam, kiedy jazda się
      skończy :). Ciekawa rzecz z tymi obrotami. Nikt nie melduje o przekraczaniu
      progów, ale wątpliwe też, żeby to fundusze między sobą AŻ TAK handlowały.
      Historia kursu (silny wzrost - konsolidacja, i tak już parę razy) sugeruje, że
      ktoś sobie akumuluje duże pakiety, podkupując akcjonariuszy o słabszych
      nerwach. Czyżby przez zależne spółki? Ale na pana Karkosika to chyba jednak
      trochę za duże obroty. :)

• Gość: znowu warren Re: Stalexport IP: *.crowley.pl 19.04.04, 20:28
        obecny wzrost to efekt rekomendacji bdm pko bp "kupuj" na 5, 75 . doweisz sie
        o tym jutro z parkietu :)
        • Gość: Kot Behemot No proszę... IP: *.client.comcast.net 19.04.04, 20:33
          Ja byłem ostrożniejszy - próg ostrzegawczy przyjąłem sobie na 5 zł. Ale nie
          wliczyłem obecnej poprawy koniunktury, może więc oszacowanie pko jest lepsze.
          • Gość: warren Re: No proszę... IP: *.crowley.pl 19.04.04, 20:37
            jak myslisz? czy watek w linku bedzie miexc jakis wpplyw na notowania stx?
            info.onet.pl/904442,11,item.html
            • Gość: Kot Behemot Re: No proszę... IP: *.client.comcast.net 20.04.04, 02:13
              Nie wydaje mi się. Stalexport eksploatuje (i przymierza się do kolejnego
              kawałka) inną autostradę i nie byłby bezpośrednio zainteresowany.
              • Gość: FManagement ehh z was to ciulacze a nie inwestorzy... IP: 81.210.69.* 20.04.04, 08:23
                gwoli stalexportu...

to nie przypadek ze spolka to jest liderem rynku. Juz niebawem okaze sie, kiedy
                to wysypia sie sprawozdania kwartalne kto najwiecej zarobil i zaroi na hossie
                talowej. Wtajemniczeni z kregow stalexportu wiedza to najlepiej. Czasami zaluje
                ze nie pracuje w tej firmie, i chodzi mi tylko o bezposredni dostep to tak
                istotnych danych ktore ksztaltuja kurs. Niektoryz maja, co widac po samochodach
                stojacych przy ul. Mickiewicza w Katowicach.

• Gość: wbuffet Stalexport IP: *.crowley.pl 20.04.04, 09:59
      no to zobaczymy jak dzis sie stx sie sprawi bo mam w ty7m cala kase , a jest
      tego niemalo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka