Dodaj do ulubionych

ELEKTROMONTAŻ EXP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:56
Powinno dać się zarobić/ dlaczego jest poza strumieniem?
Obserwuj wątek
    • Gość: GURU Re: ELEKTROMONTAŻ EXP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.05, 14:35
      Bo GURO ogłosił bessę. I to powinno wystarczyć
    • Gość: winniCA Re: ELEKTROMONTAŻ EXP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:17
      już niedługo czas na ELX.
    • Gość: eksploator Re: ELEKTROMONTAŻ EXP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:12
      W strumieniu to pływają pstrągi!
    • Gość: winniCA Re: ELEKTROMONTAŻ EXP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:43
      Do końca roku 2005 po 3,-
      • Gość: piannkaa Re: ELEKTROMONTAŻ EXP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:45
        winniCA chyba sie z Marsa urwal;)
        Skad te ceny?????

• Gość: winniCA Re: ELEKTROMONTAŻ EXP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:09
          piję właśnie winko chardonnay i nawet akcje ELX mi się podobają
    • Gość: winniCA Re: ELEKTROMONTAŻ EXP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:23
      już niedługo ...........
      • Gość: zainteresowany Re: ELEKTROMONTAŻ EXP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:11
        czekam od kilku tygodni i doczekać się nie mogę. Kiedy ruch w górę?
        • Gość: soros Re: ELEKTROMONTAŻ EXP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 23:42
          Nie rozumiem tego podniecenia. Te akcje wyglądają kiepsko. Po pokonaniu w dół
          poziomu około 82 grosze najbardziej prawdopodobny jest mocny ruch w dół. Jak
          ktoś czeka na wzrosty to polecam po raz kolejny książkę "Czekając na Godota".
          Na giełdzie nie żyje się nadzieją tylko rachunkiem prawdopodobieństwa,
          psychologią, wyceną i paroma innymi rzeczami...a te mówią, że to raczej nie
          będzie dobra inwestycja.
          • Gość: winniCA Re: ELEKTROMONTAŻ EXP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:27
            Czekając na Godota to literatura dla egzystencjalisty. Proponuję przeczytać
            upadek - A. Camus'a. Ja jestem realistą, teraz ruch w górę do 2,44 w sierpniu.
            • Gość: soros re winnica IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 18:47
              Jak jesteś takim samym realistą jak znawcą literatury to marnie widzę ten
              wzrost.
              Ale póki co po dzisiejszym odpale gratuluję optymistom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka