liisa.valo 03.10.09, 21:33 Jakim forumowiczem jesteś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: A robiliście sobie test? 03.10.09, 21:36 Mnie wyszło: Dyskutant rzeczowy - zrównoważony, dobrze wychowany. Chamstwo w internecie, to nie dla Ciebie. Jesteś filarem polskiego świata cyfrowego. Trochę nudziarz. Odpowiedz Link
stedo Re: A robiliście sobie test? 03.10.09, 21:40 A takie wyniki to otrzymało 90% testujących się;) Odpowiedz Link
justysialek Re: A robiliście sobie test? 04.10.09, 00:06 mi to samo! kto by pomyślał? ;) Odpowiedz Link
stedo Re: A robiliście sobie test? 03.10.09, 21:39 No weż Liiska, wyalienowana jesteś czy co??? To stare i zostało obrobione tu już chyba ze dwa tygodnie temu.Gdzie Ty wtedy byłaś jak Cię nie było?? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: A robiliście sobie test? 03.10.09, 21:41 Ojeja, to ja pewnie na bloku wschodnim byłam wtedy. Widzisz, że mnie w necie coraz mniej i się gubię. Odpowiedz Link
stedo Re: A robiliście sobie test? 03.10.09, 21:50 No właśnie, właśnie. Smutno tu bez Ciebie. Byłaś takim spiritus movens tego forum i rozkręcałaś towarzystwo a teraz nie ma kto, bo i Funny też ostatnio mało aktywna.No i zostało że to ja, stara, musiałam coś napisać;) Odpowiedz Link
stedo Re: A robiliście sobie test? 03.10.09, 22:03 No nic, chyba chłop wrócił bo zamilkła.Pewnie nim się zajęła;) Idę na FK, bo wyczaiłam chyba fajną forumowiczkę tam, o dziwo, którą też dopadły tamtejsze szczyty intelektu. Looknę tylko jaki ma nick , bo nie pamiętam dokładnie i polecę ją Waszej uwadze.Nara;) Odpowiedz Link
stedo Re: A robiliście sobie test? 03.10.09, 22:06 No jezdem, nazad;) Cofem jej na nicku, a wątek dzisiejszy to ten: forum.gazeta.pl/forum/w,16,101089156,101089156,Wolnosc_.html Ale wcześniej już pisała fajnie. Bystra laska:) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: A robiliście sobie test? 03.10.09, 22:40 stedo napisała: > No właśnie, właśnie. Smutno tu bez Ciebie. Byłaś takim spiritus movens tego > forum i rozkręcałaś towarzystwo a teraz nie ma kto, bo i Funny też ostatnio mał > o > aktywna.No i zostało że to ja, stara, musiałam coś napisać;) A no, bo kiedyś to ja przez neta pracowałam, po 10 godzin dziennie, to i z nudów w robocie tu zaglądałam. A teraz tej roboty pozbawiona więcej pracuję poza netem, więcej się ruszam i w ogóle jest fajno :) Odpowiedz Link
sundry Re: A robiliście sobie test? 04.10.09, 09:08 Moderator służbista - masz uprawnienia na większości forów. Lubisz z rana obsztorcować jakiegoś trolla. Prawdziwe dyskusje prowadzisz nickami, których nikt nie zna. Znasz numer buta Administracji Forum. :D Odpowiedz Link