Dodaj do ulubionych

co się dzieje

16.11.05, 09:51
do ch..ja Wacława co się dzieje?? jago leci na łeb na szyje, ja rozumiem, że
to spółka spekulacyjna, ale takie wachania mnie irytują, to samo już znana
wszystkim alchemia z minuty na minute coraz niżej?? czy ktoś mądry może mi
odpowiedzieć na te pytania, a nie "znawcy" z koziej wólki
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: logitek Re: co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:57
      panika strach
      • Gość: soros Re: co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 10:34
        Jak się kupuje śmieci to trzeba sie przygotować na niestandardowe doznania.
        Każdemu jak lubi.
        • Gość: kossak Re: co się dzieje IP: *.siechutnik.pl / 80.48.144.* 16.11.05, 10:56
          no nie soros - ta spółka to nie smieci - moim zdaniem cena zleci do 2,9 ale
          potem moze sie ustabilizować lub odbić. ta spekulacja ktora doszła do 4,4 to
          efekt reakcji na info o wejsciu funduszy w spółkę. to był szczyt, który ludzie
          wykorzystali do ubrania w akcje raszty, moga teraz sie cieszyć. Myśle ze dolek
          wykorzystają teraz do kupna - póki fundusze siedzą nie powinno być tragicznie
          tzn 1,9-2 zł
    • Gość: Tata Re: co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:01
      Nauczyc sie pisac po polsku podszywaczu.
      Bledy ortograficzne zwykle o nieuctwie piszacego.
      Po prostu nikt z szanownej mlodziezy nie zawraca sobie glowy czytaniem ksiazek.
      Wystarczy "zalatwic" sobie zaswiadczenie o dysleksji i macie usprawiedliwienie
      wlasnej ignorancji.
      Naprawde jak widze jakie byki sadzi obecne mlode pokolenie, to zalosc mnie
      ogarnia, ale co sie dziwic skoro w tym roku zeby zdac mature wystarczylo miec 30 %.
      I rosnie nam pokolenie cwiercinteligentow. Niektorzy maja nawet tytuly mgr.
      • Gość: mama Re: co się dzieje IP: *.siechutnik.pl / 80.48.144.* 16.11.05, 12:43
        Do kogo miały być te słowa ?
    • Gość: ktos Re: co się dzieje IP: *.infkat / *.uni.lodz.pl 16.11.05, 11:14
      juz sam nie wiem co zrobic, ucinac straty rzedu 10% czy czekac na odbicie,
      dajcie jakies dobre rady!!!!!
      • hurtor Re: co się dzieje 16.11.05, 11:16
        Czekaj... Nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany...
        Wszyscy chcielibyście kupić o 11.15 i sprzedać o 11.16. Ech... Cierpliwości...

Honorcia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka