Gość: oligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:16 jw londyńska giełda LME i szanghaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oligo Re: NOTOWANIA MIEDZI-gdzie można obserwować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:12 ponawiam pytanie-zalezy mi Odpowiedz Link Zgłoś
gnebon_puczymorda Re: NOTOWANIA MIEDZI można obserwować tu: 22.11.05, 13:53 Opóźnione intraday i daily na COMEX/NYMEX tu: akcje.net/q/?s=HG.F Dzienne fut na LME tu: akcje.net/q/?s=co_f Dzienne cash na LME tu: akcje.net/q/?s=co_c A tu, anglojęzycznie dostaniesz notowania i wykresy różnych kontraktów na COMEXowy High Grade Copper: www.futuresource.com/quotes/quotes.jsp?s=HG ---------------------------------------------------- "Socjalista czy Faszysta - ja w tym Serze jako Glista" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandal Re: NOTOWANIA MIEDZI-gdzie można obserwować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:54 www.rynek.owg.pl/ LME- londyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oligo Re: NOTOWANIA MIEDZI-gdzie można obserwować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:45 na żadnym linku nie znalazłam dzisiejszych notowań-wszystko z wczoraj, czy jest mozliwosc sledzenia notowań z biezacego dnia? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandal Re: NOTOWANIA MIEDZI-gdzie można obserwować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:11 moze tutaj euro.bankier.pl/market/notowania/quote.html?symbol=MIEDZ&format=detailed Odpowiedz Link Zgłoś
gnebon_puczymorda Re:Do Oligo... 22.11.05, 16:03 A słyszałeś o takim drobiazgu jak strefy czasowe? W USA COMEX w NY rusza na dobre dopiero po 14-tej. LME o ile mnie pamięć nie myli kwotuje miedź chyba w systemie 2 fixingów... ---------------------------------------------------- "Socjalista czy Faszysta - ja w tym Serze jako Glista" Odpowiedz Link Zgłoś