Dodaj do ulubionych

SANWIL jutro up or down??

30.01.06, 19:54
czekam na opinie
Obserwuj wątek
    • ferenc11 Re: SANWIL jutro up or down?? 30.01.06, 20:09
      napisze tak
      zobaczymy jutro na przedbiegach jakie beda oferty
      jak bedzie dalej mizernie po prawej stronie jak dzis to mozna sie spodziewac
      tego samego scenariusza co dziś
      • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 30.01.06, 20:44
        ferenc11 napisał:
        > napisze tak
        > zobaczymy jutro na przedbiegach jakie beda oferty
        > jak bedzie dalej mizernie po prawej stronie jak dzis to mozna sie spodziewac
        > tego samego scenariusza co dziś

Mam pytanie,co znaczy mizernia? Mario
        • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 30.01.06, 20:44
          > ferenc11 napisał:
          > > napisze tak
          > > zobaczymy jutro na przedbiegach jakie beda oferty
          > > jak bedzie dalej mizernie po prawej stronie jak dzis to mozna sie spodzie
          > wac
          > > tego samego scenariusza co dziś
          >
          > Mam pytanie,co znaczy mizernie? Mario
          • greg_skce Re: SANWIL jutro up or down?? 30.01.06, 21:09
            Nie każdy ma oferty sprzedaży po prawej stronie, ja mam np. na dole. Różne są
            aplikacje i informacje: po lewej, czy po prawej nie są jednoznaczne.
            W tym wypadku Ferenc11 miał na myśli sytuację, kiedy ofert sprzedaży będzie
            mało (mizernie) :-)
            • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 09:29
              Dzięki Greg za wyjaśnienia.Z tych zagrywek przed otwarciem wnioskuję,że może
              być dzisiaj gorąco na sanwilu.Mario
    • makler13 Re: SANWIL jutro up or down?? 30.01.06, 22:11
      Kupowałam po 1,06 i musiałam go trzymać ,ale dziś tego nie żałuje.
      Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego sanwil 14stycznia 2005 r kosztował 14,40zł
      az trzy dni tj.17 stycznia tylko 0,61 zł
      • mamograf Re: SANWIL jutro up or down?? 30.01.06, 22:16
        był podział akcji
        nie bardzo szły to go podzielili i kazdy kto maił 1 sjcje starą dostał iles tam
        nowych wartosciowo nie tracił ale jedna akcja kosztowała mniej.
        • makler13 Re: SANWIL jutro up or down?? 30.01.06, 22:25
          dziękuję za wyjaśnienie czy można to gdzieś odszukać ?
          • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 09:39
            no onecie jest szczegółowa tabela z notowaniami od poczatku istnienia sanwila,
            czyli od 1998 roku.
            • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 09:46
              Witaj Racheela.Cieszę się ,że jesteś wierna sanwilowi.Mario
              • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 09:52
                Witam:) no takiej spółeczki nie moglabym opuscic. No i w takim milym
                towarzystwie jeszcze przyjemniej jest ogladac jej wzrosty. A jak sa spadki to
                tez jakos lżej z Wami.
                • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 09:58
                  Miło to słyszeć.Myślę,że dzisiaj trzeba być czujnym będzie osto bujać.Mario
                  • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 10:00
                    No ja juz czuje sie jak na statku, aż boje sie odejsc od komputera.
                    • koonek Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 10:07
                      no ale co jak zacznie spadać to wywalacie papier? rachela ,mario
                      • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 10:12
                        Jak bym miał szanse na dobry zarobek na DT,to tak ale tylko po to by zaraz
                        odkupić.Takiego czegoś na razie nie widzę więc nie sprzedam,bo mogę póżniej nie
                        odkupić.Mario
                        • zajacpoziomka Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 14:52
                          w sumie dobrze zrobiłem, że wczoraj sprzedałem w środku dnia sprzedałem 1/3
                          swoich akcji sanwila za 1.14, liczyłem, że cena spadnie pod koniec dnia i
                          odkupie musiałem trochę w nerwach poczekać na dzisiejszą sesja, ale udało się
                          kupic trochę taniej. Pewnie spadnie jeszcze do 1.05-1.06, a potem znowu do
                          góry :-]
                      • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 10:28
                        ja na razie nie mam w planie wywalać. Widze przed sanwilem dobre perspektywy.
                        Wydaje mi sie ze to co sie teraz dzieje to dopiero poczatek. Zobaczymy co
                        pokaze raport kwartalny (13.02) Ewentualnie moge popracowac tak jak Mario, na DT
                        • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 10:33
                          Racheela jak samopoczucie,mocno buja.Coś mi jednak podpowiada,że koniec na
                          plusie.Mario
                          • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 10:36
                            Wszystko w porządku, nie ma powodu do paniki. W koncu po wczorajszym wzroscie
                            korekta jest jak najbardziej uzasadniona. A na koniec tak jak Ty, mysle ze
                            bedzie "zielono nam"
                            • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 10:48
                              Za zielonym kolorem przemawia fakt,że wczoraj na szybko,wręcz "panicznie" brano
                              duże pakiety.No chyba że dzisiejszy trend spadkowy z całego parkietu udzieli
                              się i sanwilowii zmieni jego kolor.Na razie się chyba trzymamy i zgodzę się ,że
                              nie ma powodu do paniki.Mario
                              • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 11:13
                                Witam wszystkich, faktycznie jest dziś nieżle buja, może czas jeszcze raz wejść
                                w Sanwil, myślałem że dziś będzie korekta, ale zanosi się na zamknięciu na plus
                                • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 11:25
                                  Zwróć uwagę,że na większą korektę się nie zanosi/choc mogę się
                                  mylić/,akcjonariat drobny sanwila jest trochę "odleszczony",choć nie lubię tego
                                  stwierdzenia,DT też nie można zbytnio popracować.Kurs trzyma się na 1.03-1.04 i
                                  to jest bardzo dobra pozycja do póżniejszego wybicia się.Na dużym akcjonariacie
                                  robi się dokładnie taki scenariusz jaki zakładał Pan Buchajski,po za tym
                                  wszyscy drobni czekają na pozytywne wieści ze spółki.To wszystko będzie
                                  trzymało kurs na bezpiecznym poziomie.Tak myślę.Mario
                                  • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 11:45
                                    Myślę że perspektywy są dobre, zobacz jednak że cała lewa strona czerwieni się
                                    często, myślę że jeszcze może trochę spaść dzisiaj, nawet nie trochę a o ok 5%,
                                    ale zaczynam w przepadku Sanwil kapitulować z oceną, zbyt szybko się zmienia,
                                    np dzisiaj... można wziąć pod uwagę że poszły duże pakiety, że łatwo nie da się
                                    sprzedać, że to dobra spółka, że oczekiwania co do info są spore itp.
                                    generalnie wszystko pięknie, ale... wcale nie musi iść do góry, zazwyczaj
                                    lepiej daję sobie radę z oceną w jaki momencie warto kupować, a teraz nie
                                    jestem do końca przekonany, poczekam jeszcze z zakupem kilka godzin, zobaczymy
                                    do ilu zejdzie...
                                    • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 14:01
                                      Ciągle nie wiem czy odkupić, wczoraj sprzedałem w niezbyt atrakcyjnej cenie, a
                                      widzę że już jest gorzej i że jeszcze będize leciał prawdopodobnie... Jak
                                      sądzicie ... będzie jeszcze spadał?
    • dominig Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 11:36
      Witam wszytskich !
      Dawno mnie nie bylo i duzo stracilem, swiss, gant, lzps, ale niestety nie
      mialem czasu.
      A nasz sanwilek pomalutku, pomalutku, ale do przodu. Nie jest zle i mam
      nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej, trzeba tylko cierpliwosci.
      Pozdr.
      • koonek Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 11:39
        ale spadł jest 1,10 uuuu
    • greg_skce Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 11:40
      Poświęcili 0.5mln akcji żeby zdołować kurs! Niesamowite. Mam nadzieję, że tym
      cholerom się nie uda i wzrośnie popyt.
      • dominig Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 11:54
        Spada...
        • greg_skce Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 11:58
          Wywalili kolejne 100tys., ale "moc spekuły" spada - jak widać. Odleszczą
          dokładnie.
          • koonek Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 12:00
            gdybym wiedział to bym wywalił rano po1,17 i odkupił po 1,10
          • dominig Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 12:00
            hehe, dobrze powiedziane.
          • dominig Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 12:01
            A ja tymczasem wchodze w EMCINSMED.
          • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 12:12
            To kto kupował rano? Mario
    • koonek Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 12:30
      zaczyna odrabiać, pojawia sie coraz wiecej zlecen kupna
      • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 12:52
        ważne jest aby do czasu info sanwil przekroczyl na stale bariere 1,10. A jak
        sie juz umocni na tym poziomie zaatakuje 1,20. Tak to widze.
    • koonek Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 13:16
      ale zwalają już 1,09
    • koonek Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 13:58
      i co trzymacie go jeszcze czy pusciliście już?
      • godot1981 Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 14:28
        kurcze spadl no coz... moze odbije... to i tak tylko zagrywka
    • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 15:42
      Czyżby Sanwil się zatrzymał ze spadkiem, dokupiłem już... jutro wraca na górkę
      z której spadł
      • dorota751 a ja czuję duuuużą korektę... 31.01.06, 15:47
        Trochę żałuję, że dziś rano nie sprzedałam ale głupi i naiwny człowiek myśli:
        ładnie dzień się zaczął, będzie jeszcze wyżej, poczekam. No i co? Jak to
        mawiała pewna starsza kobitka :"na dziwny koniec mi wyszło". Teraz spadnie
        pewnie do 1,00 i będzie tak stał i stał...
        Dorota
        • biall Re: a ja czuję duuuużą korektę... 31.01.06, 15:50
          jesli uwazasz ze spadnie do 1 zl to sprzedaj
    • koonek Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 16:56
      jak będzie jutro? jakie prognozy?
      • sqwind Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 21:52
        dobrze będzie,niekoniecznie już jutro,ale napewno do kilku dni,najwyzej
        dokupimy papieru
    • makler13 Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 21:55
      Co tu taka cisza ?????????
      ale wczoraj ładne cieci rozciągnęli.
      - brak słów znów rekiny wypłoszą leszcze i powrót do tego samego miejsca
      • dominig Re: SANWIL jutro up or down?? 31.01.06, 23:38
        Witam !
        Wszyscy wyploszeni, wysprzedaja, uciekaja, nie wiem,nie rozumiem, bedziecie
        zalowali, ale to Wasza decyzja, podr !
        • greg_skce Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 08:28
          Podobnie jak przedwczorajszy wzrost, tak i wczorajszy spadek nie miały
          uzasadnienia w bieżącej sytuacji spółki. Wymiana dużych pakietów spowodował
          popłoch i tyle. Moim zdaniem przedwczoraj i wczoraj odbyła się duża spekulacja
          na papierze. Przy okazji nastąpiło duże odleszczenie. Kurs stoi otworem do
          dalszego skupu. Pozdrawiam wyrwałych.
          • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 08:40
            Witam.Uważam bardzo podobnie jak Greg,wczoraj od 14 nie mogłem mieć kontroli
            nad giełdą i nie będę ukrywał że kilka niezłych grosiczków przeszło mi koło
            nosa.Mario
          • dominig Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 09:59
            Nieciekawie, nie chce nawet patrzec na tego Sanwilka!
            • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 10:09
              Dominig, lepiej popatrz bo zaczyna sie wypogadzac :)
              • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 10:21
                Witaj racheela a ja to już nie mam w domu kropli nasercowych.Wszystkie wypiłem
                wczoraj wieczorem po powrocie do domu i dzisiaj rano jak zobaczyłem 0.99 a i
                jeszcze parę kropel teraz jak zobaczyłem 1.09.Oj daje popalić ten papierek,oj
                daje.Mario
                • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 10:25
                  A ja jakoś dziwnie spokojna jestem. Ale moze to we mnie tkwi, a jak wybuchnie
                  to dopiero będzie. Ale tak sie uparłam ze ten papier musi rosnąć, ze nie
                  przyjmuje do wiadomosci nic innego. I nawet taki spadek jak wczoraj mocno mnie
                  nie wzruszyl. Moim zdaniem sanwil bedzie dolowal tylko wtedy gdy cala gielda
                  zacznie sie topic. W innym wypadku sanwil jest skazany na sukces. Albo sie
                  myle ;)
          • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 10:19
            hej Chłopaki, zaczyna się dziać cos miłego. I obroty jakie ładne.
            • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 10:36
              Wiam, ja też chwile zwontpienia miałem, ale jeste na Sanwil znowu,kombinowałem
              z IBS, trochę sie udało, trochę nie, ale dobrze że uciekłem z niego narazie. A
              Sanwilek pięknie daje radę. Kropelki Mario radzę dokupić bo jeszcze "Będzied
              się działo" :) pozdr wszystkich...
              • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 10:42
                i jeszcze jedna rada:) jak ktos nie ma swissmedu to nie patrzec. Mnie ta spolka
                wybitnie denerwuje.
                • dominig Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 13:19
                  Mnie tez RACHELA ! Ale odbilem sobie troche na EMC.
    • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 11:12
      myślę że zobaczymy dziś sanwil powyżej 1.10. jak sądzicie?
      • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 11:29
        • Re: SANWIL CD
        aloha11 26.01.06, 21:00
        "O sanwilku już tyle było napisane,że już nie ma zbytnio o czym pisac.Spólka o
        ogromnym potencjale rozwojowym.Przykład spółki państwowej,która trafiła w ręce
        dobrego inwestora.Spółka według mnie "skazana" jest na sukcesa jej kurs
        obieraja kierunek dalekiej pólnocy.Myślę,że to jak spółka zachowa się przy
        glebszej korekcie na rynku może być dla akcjonariuszy bardzo dobrym
        sprawdzianem.Wyciszenie wokół spólki bardzo przydatne,przykładem są wzrosty
        które następują po kilku dniach "nudy".Kurs narażony na ciągłe gierki ze strony
        szybkiego kapitału pod informacje o ewentualnym większym inwestorze.Mario"

Na dzień dzisiejszy po wczorajszej sesji można śmiało stwierdzić,że sanwil nie
        oparł się wczorajszej korekcie.Na razie przy takim rozdrobnionym i nerwowym
        akcjonariacie każda korekta na parkiecie będzie ciągnęła kurs w dół.Przy
        korektach na rynku na sanwilu następuje typowe odleszczanie akcjonariatu a co
        za tym idzie sprowadzanie kursu do niższych poziomów przez szybki kapitał i
        instytucje zainteresowane zakupem wiekszej ilości akcji.
        Kropelki dokupię na pewno mi się przydadzą.Co do kursu powyżej 1.10 może być
        trudno,ale jest to możliwe.Mario
        • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 11:38
          wszystko sie zgadza z jednym malym wyjatkiem. Nie raz juz bylo tak ze wigi
          szły w dół a sanwil w gore. Nie do konca jest tak ze sanwil nie potrafi sie
          oprzec korekcie. Zreszta dzisiaj tez jest tego przyklad. Oczywiscie przy
          totalnym zjezdzie parkietu i sanwil z nim pewnie zjedzie ( tak jak wczoraj)
          • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 11:45
            no i też specyfika takich spółek - zachowanie z poniedziałku... akcje rosły i
            to nieźle bez żadnego info, spółka bardzo wrażliwa i ruchliwa, pewnie dlatego
            wielu na niej gra... można zarobić. Poza tym duże spadki i wzrosty mnie
            cieszą, Sanwil obruciłem już kilka ładnych razy i na żadnej tranzakcji nie
            straciłem...
          • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 11:55
            Racheela zgadzam sie z Tobą ,że nie zawsze tak było.Chdziło mi o głębokie
            korekty,wtedy to ktoś kto skupuje akcje w perfekcyjny sposób tak kierując
            kursem w ciągu sesji aby wystraszyc leszcze i odkupić od nich najtaniej.Zwracał
            na to uwagę Greg pisząc ,że poświęcają po 0.5 mln akcji aby tylko doprowadzic
            do spadku kursu. Myślę,że jest to dobry znak dla akcjonariatu ,który wierzy w
            istnienie większego gracza zainteresoawnego sanwilem.Mario
    • marauder2002 Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 12:48
      Czy pochwali sie ktos, czy dokupil w promocji?
      Pewnie wielu zostalo wyploszonych. Na stop loosy mogli sie ludziska nadziac.
      Przyznaje, ze sam myslalem wczoraj o zalozeniu na 1 zl. Ale... sie
      rozmyslilem.;)
      Plusem dzisiejszej sesji jest, ze Sanwil zachowal sie inaczej niz zwykle, tzn.
      zwykle rano w gore, a potem spadek do konca sesji. Przynajmniej nie jest
      nudno. :)
      Pozdrawiam
      • greg_skce Re: SANWIL jutro up or down?? 01.02.06, 13:27
        Ja ustawiłem zlecenie na 1.02, ale już się nie załapałem, przechytrzyłem jeden
        grosz. Cóż, zostawiłem zlecenie na 5k, jeśli się będzie kurs bujał, to może się
        załapię :-) Za późno doszedłem do komputera, bo pewnie bym kupił.
    • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 09:08
      Pogniewaliście sie wszyscy na sanwila? :) Troche Was rozumiem, też czasami mam
      ochote nie odezwać sie do niego do konca życia.
      • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 09:41
        Witam.Zobaczymy dzisiaj,ale bez informacji o jakimś większym akcjonariuszu nie
        mamy sie chyba co spodziewać wielkich wzrostów.Po podaniu wyników 13.02 mogą
        one nastąpić i wtedy możemy dopiero usłyszeć coś o tym ,kto był zainteresowany
        sanwilem.Do 13.02 napewno będą jeszcze wzrosty pod wyniki i ewentualne
        informacje o przekroczeniu progu oraz będzie kontynułowane odleszczanie
        akcjonariatu.Ja się nie gniewam ja zmieniłem trochę swoją taktykę w stosuku do
        sanwila i jest mi z tym dobrze.Mario
        • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 10:00
          Mario, pochwal sią swoja taktyką, może i mnie bedzie lepiej
          • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 10:27
            Żadna wielka taktyka próbuje tylko z niego wyciągnąć co się da w ciągu
            dnia.Ciułam tak sobie grosiczki balansując w przedziale 1.08-1.05.Taki dzienny
            operatius z senymentu do sanwilka.Mario
            • racheela Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 10:33
              Tez to kiedys stsowalam, ale juz mi sie nie chce. Patrze na te wszystkie
              szalone społki i sie zastanawiam skąd im sie to bierze. Mario, wytlumacz mi to
              bo ja chyba jestem za bardzo zielona.
              • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 10:51
                Nie myślę o nich zbyt wiele,czas poświęcony na pracę na giełdzie staram się
                wykorzystać jak najlepiej.Mam kilka swoich stałych spółek w których jestem
                średnioterminowo,jest sanwil w który wierzę i są te spółki o których Ty
                myślisz.Nie zastanawiam się skad są ich wzrosty obserwuję je podczas sesji i
                czasami próbuje na nich trochę zarobić.Nie zostaję w nich zbyt długo i nie
                żałuję tego że je opuściłem nawet gdy wzrastają dalej.Może i jestem cienkim
                bolkiem,jak to kiedyś nazywał mnie wiesio,miecio czy g,ale zawsze jestem
                zadowolony z zysków .Ja nie muszę się zabijać ja tylko "dorabiam" do
                emerytury.Nie można być Racheelo przy 300 spółkach jednocześnie.Mario
    • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 10:09
      Hejki, dzień jak co dzień i nasanwilku nuda, spodziewałem się zamknięcia trochę
      lepszego, alt trudno, może dzisiaj ...
      • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 10:18
        Mario, czy dobrze pamiętam, pisałeś że wejść chcesz w SWZ?
        • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 10:29
          Zastanawiam się,ale chyba na niższych poziomach.Mario
          • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 10:41
            To jestem zaskoczony, wcześniej jak wchodziłem w SWZ pisałeś że nie interesują
            Cię spółki Karkosika,czy coś się zmieniło?
            • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 11:02
              Vavder a o jakim ty Karkosiku myślisz lub może o jakim Swarzędzu? Nie bardzo
              rozumię o co Tobie chodzi .Mario
              • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 11:13
                Nieważne, chdzilo dokładnie o to co napisałem, nie mogę znaleść tej rozmowy,
                ale bylo to jakoś w połowie grudnia, z tego co widzę
                gielda.onet.pl/3,125,spolki.html
                nie ma żadnego dużego akcjonariusza, ale może się pomyliłem...
                • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 11:41

• Re: Ibsystem-polecam kupować.
                  vavder 10.01.06, 14:01 + odpowiedz

Co z tym boryszewem powiedzcie, wszedłem weń i mam jusz sporo górki, chce
                  jeszcze potrzymać, wydaje mi się że może poszybować, jak nie to i tak będzie
                  rósł powoli... wachcnięcia są spore ale genetalnie z 4% dzien nie idzie

• Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.*
                  Gość: mario 10.01.06, 14:03 + odpowiedz

Przykro mi nie moja stajnia.Mario

• Re: Ibsystem-polecam kupować.
                  vavder 10.01.06, 14:05 + odpowiedz

ok, z ciekawości zapytam... Dlaczego nie twoja?

• Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.*
                  Gość: mario 10.01.06, 14:08 + odpowiedz

Tak po prostu.Nie lubię spółek Pana Romana Karkosika.Ot tak.Mario

To o tą rozmowę Ci chodziło,jak się nie mylę i nie ma tu słowa o SWZ.Jeżeli
                  znajdziesz wątek w którym pisze ,że SWZ to spółka Pana Karkosika,to będzię Ci
                  wdzięczny.Mario
                  • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 11:50
                    ok Mario, pomyłka z mojej str, o tą rozmowę chodzło, sorki za zamieszanie
                    • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 11:56
                      Spoko nic się nie stało.Mario
                      • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 12:08
                        Sam siebie zaskoczyłem, skąd ta pomyłka to nie mam pojęcia, pozdrawiam,m
                        • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 12:11
                          No Sanwilek kochany w końcu się ruszył
    • greg_skce Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 14:03
      Czy ktoś wie czemu taka huśtawka? Czy to dalsze odleszczanie? Całość wygląda
      dość ciekawie.
      • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 14:17
        Myślę,że odleszczanie.Mario
        • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 02.02.06, 14:20
          No i może DT.Mario
    • vavder Re: SANWIL jutro up or down?? 03.02.06, 10:47
      Tyle bylo pisane o Sanwilku że pisać się już nie chcę... buja mocno, tzw
      odleszczenie pełną gębą, można na tym trochę popracować jak się zdąży,
      pozdrawiam wszystkich, VaVder
      • greg_skce Re: SANWIL jutro up or down?? 03.02.06, 10:53
        Dokupiłem w promocji po 1.02 Rzeczywiście nieźle buja.
    • aloha11 Re: SANWIL jutro up or down?? 03.02.06, 11:00
      Mam ochotę dobrać po 1 zł jak myślisz Greg może mi się udać.Wczoraj wywaliłem
      po1.08 i wkur....em się ,że nie mogłem na koniec odkupić po 1.05.Mario
      • greg_skce Re: SANWIL jutro up or down?? 03.02.06, 11:09
        Myślę, że za 1 zł. będzie trudno, ja dobrałem po 1.02 i jak sądzę to jest
        realna cena, do której jeszcze chwilowo może dojść. Widać sporą spekulację więc
        wszystko może się zdarzyć. Ustaw kilka zleceń po 1, 1.01 i 1.02 :-) :-)
      • greg_skce Re: SANWIL jutro up or down?? 03.02.06, 12:14
        Szanse na dobranie w planowanej przez Ciebie cenie maleją, chyba, że
        jeszcze "tąpnie" kursem. Ustawianie zleceń jest realizowane z pełną
        wirtuozerią. Różne opinie krążą o wynikach za 4Q, jedni piszą, że super, inni,
        że nie będą rewelacyjne, a spółka milczy jak zaklęta. Żadnych, nawet wstępnych
        prognoz nie podają. To milczenie jest moim zdaniem wymowne :-)
        Ponieważ muszę opuścić biuro, z przykrością stwierdzam, że nie będę już miał
        dzisiaj możliwości obserwowania sesji. Zamknięcie zobaczę dopiero wieczorem.
        Obstawiam na 1.06 - 1.07. Pozdrawiam. Greg.
    • look2u Re: SANWIL jutro up or down?? 03.02.06, 14:24
      czytając komentarze o sanwilu, trochę skorzystałem z 0,98 do 1,1, i jeszcze raz
      no już mniej, rzeczywiście patrząc na dzisiaj sanwil trzyma się nieźle
      więc,jakby racja po stronie sanwilków:mario, greg,vavder, racheeli, ale
      napiszcie wilki kiedy przy spadku wychodzicie? spadek poniżej 5%, 10% ratujecie
      resztki czy wiernie czekacie na odbicie takiej np. interii w com umoczył mysląc
      że trzyma poziom 28-29 i już w górę być powinno, wiem że patrzycie trochę
      inaczej ale teoretycznie czy widząć dobre podstawy na sanwilu i spadku -10% bo
      siadła cała gieła,wychodzilibyście, czy czekanie w papierze na up?
    • dominig Re: SANWIL jutro up or down?? 03.02.06, 18:05
      Witam !
      No kochani takiego zakonczenia tygodnia, to sie nie spodziewalem, wszystko
      polecialo, lacznie z tym co teoretycznie powinno rosnac! Jak myslicie jaki
      bedzie scenariusz nastepnego tygodnia, jesli sie nie odbijemy to kiepsko.
      A co do Sanwila to i tak nie bylo az tak zle chociaz, liczylem na 1.04.
      Pozdr wytrwalych !
    • jupil Re: SANWIL jutro up or down?? 03.02.06, 21:58
      mam nadzieje że niżej złotówki nie spadniemy, oj ten sanwil drażni sie z nami jak narazie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka