Dodaj do ulubionych

Do Mario (aloha1) Piast ???

09.04.06, 11:15
Witam, zwracam sie do Ciebie gdyż mam pytanko dotyczące piasta, a widze że jesteś obeznany w tej spółeczce, czy warto jeszcze w tą spółke wchodzić, czy bedzie jakaś korekta w najblizszym czasie aby sie zapakować, jakie są perspektywy tej spółki na najbliższe 6 m-cy no może do roku,prosze o opinie i z góry dzięki
acha i co jeszcze myślisz o sanwilu, wchodzić już teraz , podobno wyniuki za pierwszy kwartał mają być bardzo dobre
Obserwuj wątek
    • koonek Re: Do Mario (aloha1) Piast ??? 09.04.06, 11:22
      Mario a na co by jeszcze zwrócić uwage w notowaniach NFI, doradź coś? i czy wchodzić teraz czy czekać na korekte
    • koonek Re: Do Mario (aloha1) Piast ??? 09.04.06, 21:34
    • jupil Re: Do Mario (aloha1) Piast ??? 09.04.06, 23:14
      właśnie mnie też to bardzo interesuje, więc prośba do Mario o rade, w jakie NFI warto teraz wchodzić na okres średnioterminowy od 3 do 6mcy, które są niedowartościowane i dadzą zarobić, z góry dzięki
      • aloha11 Re: Do Mario (aloha1) Piast ??? 10.04.06, 17:50
        Mogę poradzić tylko Piasta. Jak na dzień dzisiejszy sytuacja jest taka jak
        przewidywałem, posiadacze akcji nie mają powodu do narzekania. Uważam, że trend
        wzrostowy będzie utrzymany jeszcze przez dłuższy czas. Jako inwestycja
        średnioterminowa może przyniesie jeszcze spory zysk, czego sobie i innym
        posiadaczą akcji życzę. Mario

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka