mcdollar 16.05.06, 14:08 Czy ktoś moze mi powiedzieć czy przez mBank można się zapisać na akcje emisji z pp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcwilk1 Re: PP w mBanku 16.05.06, 14:11 Tak można. Jeżeli przychodzi termin pp wówczas pojawiają się one na twoim koncie w e-makler. Aby zrealizować pp musisz złożyć zlecenie przez mLinię. Odpowiedz Link Zgłoś
mcdollar Re: PP w mBanku 16.05.06, 14:12 dzięki za info, niby człowiek obyty z giełdą a wciąż się czegoś uczy... Odpowiedz Link Zgłoś
mcwilk1 Re: PP w mBanku 16.05.06, 14:16 nie realizowalem jeszcze pp w eMaklerze i musialem sie troche naszukac, by znalezc info o pp w eMaklerze. Ale znalezlem. Odpowiedz Link Zgłoś
denzelpl Re: PP w mBanku 16.05.06, 17:31 ja juz realizowałem pp w mbanku. i nie ma problemu. jak zostaja ci przyznane pp po prostu pojawiaja sie na rachunku i sobie tam leza az do notowan. po ukonczeniu notowan jak oczywiscie wchodzisz w pda to musisz w wyznaczonym terminie zadzwonic na mlinie i po prostu sie zapisac na akcje i oczywiscie zaplacic za nie:) Odpowiedz Link Zgłoś