jozef.pilsudski 04.06.06, 19:55 czy nasz konkurs jeszcze trwa? nigdzie nie widzę wątku :( wszyscy dali spokój? jakby co... wymieniam Alchemię na Millenium a reszta bez zmian!!! pozdrawiam Józef Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatakuby2 Re: konkurs Fulara 04.06.06, 20:24 nigdzie nic nie widać,ale jeśli bawimy się dalej to wymieniam pknorlen na swissmed a bioton i lenteks zostają(to moje konkursowe pewniaki).jak zabawa to bawimy się,a co.oby tylko trwała.Fulara,gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
blc111 Re: konkurs Fulara 04.06.06, 20:26 a ja wymieniam elzab na prokom - reszta bez zmian - elzab miał dywidendę 3,45 na akcję - proszę dodać Odpowiedz Link Zgłoś
tom8010 Re: konkurs Fulara 04.06.06, 20:45 Witam, EUROFAKTOR zostaje reszte zmieniam na ELSTAROIL i GTC pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: konkurs Fulara 04.06.06, 21:30 jeszcze dzis postaram sie zaktualizowac tabulke. prosze o typy w tym watku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wlajag Re: konkurs Fulara 04.06.06, 21:35 MOJE TYPY : BIOTON pozostałe dwa - GOTÓWKA pozdrawiam wlajag Odpowiedz Link Zgłoś
jupil Re: konkurs Fulara 04.06.06, 21:36 fular, daj linka do stronki gdzie są wyniki. Druga prośba, czy mógłbyś zawsze wklejać linka do stronki z wynikami jak zakładasz wątek konkursowy na nowy tydzień, było by to duże ułatwienie dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
pklark Re: konkurs Fulara 04.06.06, 22:04 TVN zostaje,poza tym PKNORLEN i INGBSK...... Odpowiedz Link Zgłoś
ahead1 Re: konkurs Fulara 04.06.06, 23:59 Witam. Nie bylo mnie troszke. Moge sie pochwalic kupilem nowy komputer i...:) mi sie zepsul:) walcze juz blisko tydzien, ale przynajmniej juz wszystko chodzi... moze nie tak jak bym chcial ale pracuje nad tym...:) Ale za to jaki wypas :D No dobra bo juz nie na temat. Troche mi sie stesknilo za waszymi postami-mordami i obiecuje zagladac tu czesciej. Full zwiales z funduszami w bezpieczne? Wlasnie mysle czy nie uderzyc na arke akcji i zrownowazony, jak myslisz? Moje spolki na przyszly tydzien to: Atlantis, Mostostal Zabrze oraz Redan... Pozdrawiam i zycze wszystkim zielonego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
juancruz Re: konkurs Fulara 05.06.06, 07:46 czolem, a oto i moje faworyty: Millenium TVN Handlowy JC Odpowiedz Link Zgłoś
luki9222 Re: konkurs Fulara 05.06.06, 23:08 hej Fular, moje typy Getin, skotan, 12 piast Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: konkurs Fulara 04.06.06, 22:15 moje typy na tem tydzień: lubawa, bioton, lentex Odpowiedz Link Zgłoś
bzik17 Re: konkurs Fulara 04.06.06, 22:28 W tym tygodniu bez zmian :-) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: konkurs Fulara 04.06.06, 22:32 Ja prosze PKN zamienic na Sanwil,zostaje Farmacol i Talex Odpowiedz Link Zgłoś
jasioo5 Re: konkurs Fulara 04.06.06, 22:35 O ile to konkurs... dalej trwajacy to ja bez zmian... na ten nadchodzący tydzień... Pozdrawiam jasioo5 Odpowiedz Link Zgłoś
zibi9921 Re: konkurs Fulara 04.06.06, 22:57 Witam wszystkich U mnie w tym tygodniu bez zmian, czyli zostaje PKN ORLEN, KOELNER i ELEKTROEX. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorsales Re: konkurs Fulara 04.06.06, 22:55 moje typy to lentex, sanwil, swarzedz Odpowiedz Link Zgłoś
dopra Re: konkurs Fulara 04.06.06, 23:10 u mnie bez zmian - w tym tygodniu to dopiero zacznę zarabiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.pilsudski Re: konkurs Fulara - błąd 04.06.06, 23:37 fular!!! znowu musze się upomnieć o błąd w mojej punktacji//// jeśli ELE zarobił ponad 24 % a dwie pozostrałe spółki straciły mniej niż 10 % to ogólnie portfel powinien powiększyć się o 14 %!!! a nie o 4 jak wpisałeś!!! proszę o skorygowanie z góry dzięki!!! pozdrawiam Józef Odpowiedz Link Zgłoś
zibi9921 Re: konkurs Fulara - błąd 05.06.06, 00:02 Witam Sprawdzając swoje wyniki przyjżałem się Twoim. Moim zdaniem Fular ma rację. To jest średnia z trzech spółek, a nie wynik odejmowania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: konkurs Fulara - błąd 10.06.06, 19:32 24,88 - 4,6 - 5,76 = 14,52 : 3 spolki = +4,84 % to liczy excel, to sa gotowe formuły nigdy sie nie pomyli chyba ze kurs zly wpisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
6an1 Re: konkurs Fulara 05.06.06, 10:24 Ja nic nie podałem, czyli też zostaję przy swoich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp28 Re: konkurs Fulara 05.06.06, 14:15 witam , ostatnio czesto mi sie zdarza "zaspac" wiec pozostaje bez zmian. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woman.in.love Re: konkurs Fulara 05.06.06, 14:51 U mnie bez zmian, wiec ich nie zglaszalam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sken Re: konkurs Fulara 05.06.06, 16:24 Wymieniam Alchemię na Jupiter. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaz4 Re: konkurs Fulara 05.06.06, 21:50 Witam :) osttanio jestem dosc zapracowana dlatego niewiele(wcale) nie udzielam sie na forum, jednak staram sie byc przynajmniej troche na bieżąco z toczącymi sie tu dyskusjami, na odpowiedzi nie zawsze starcza czasu, w koncu nie sama gielda zyje czlowiek, albo wrecz wlasnie nie gielda;) ach wlasnie micorka smsowala ze byla dzis na gpw ( jest w wawce na wycieczce), wczesnie zaczyna, hehe pozdrawiam wszystkich:) Fular1- ech znow sama dzis pije piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi9921 Pytanie do Fulara 07.06.06, 00:09 Witam Mam pytanie do Ciebie w sprawie naszej zabawy w typowanie zwanej Konkursem Fulara. Jest praktycznie środa a poprzedni tydzień nie został przez Ciebie podsumowany. Nasze nowe typy na ten tydzień również nie zostały wprowadzone. Myślalem że masz kłopoty z kompem albo z netem, ale zauważyłem że udzielasz się na forum. Nie wiem czy zrezygnowałeś z tego pomysłu czy jast to chwilowy brak czasu. Po ilości wejść na stronę widzę że jest intensywnie odwiedzana. A może zmieniłes miejsce publikowania wyników. Na wszelki wypadek podam adres Twojej strony, którą odwiedzam. www.fulara.republika.pl/ A może umknął mi jakiś wątek na forum. Daj znać co się dzieje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Pytanie do Fulara 07.06.06, 00:59 wszystko bedzie wprowadzone do piatku. mialem hardcore i nie mialem czasu na wprowadzanie. jutro postaram sie wszystko uaktualnic. zabawa jak najbardziej trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: konkurs Fulara 10.06.06, 19:43 ja dzis tez sam pije piwko ;) ania jak tam inwestycje. szczescie dopisuje ? Odpowiedz Link Zgłoś