vavder 30.08.06, 10:54 Po płaskim trendzie przyszedł czas na wzrosty, ale doniesienia są generalnie nieciekawe i wydaję mi się że może się po tej fali zaczerwienić na głębszej korekcie... Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawodowiec4 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:01 Myślę podobnie natomiast lepiej nie próbować zgadnąć kiedy i na jakim poziomie ta fala się skończy. Hossa płata figle i często np. idzie dalej niż większość szacowała. Roboczo można założyć, że zmierzamy w kierunku historycznych maksów ale ponieważ pewnie jest to końcówka (no bo ile może trwać nieprzerwana hossa ?) więc zalecana jest ostrożność (nie pakować całej kasy i lewarów na tym etapie !) Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:11 Zawodowiec tobie to się te fale spadkowe chyba po nocach śnią? W spodniach też bessa? Mario Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:14 To co aloha ? Kupować, sprzedawać ? Jakieś wskazówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:23 tylko trochę wyższy od poziomu frajerskich pytań pewnego idioty. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:25 Hallo, chłopcy... ne po to założyłem ten watek, jak chcecie się powyzywać przenieście się na gg, będze łatwiej i bardziej intymnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:31 Vavder zauważyłeś chybą, że jestem ciągle prowokowany do takiego zachowania. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:33 Vavder zauważyłeś chyba, że jestem ciągle prowokowany do takiego zachowania. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:28 jakbyś słuchał Pana Mario na wiosnę, to nie zadawałbyś ciągle głupawych pytań, tylko z radością w zębach przynióśłyś mi list z podziękowaniem za mastersa. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:31 ty aloha juz przestań o mastersie bo to ograna stara płyta tylko pisz czy kupować czy sprzedawać. Zapomniałeś juz że jesteś super antywskaźnikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:34 jeszcze się zdziwisz. To będzie platynowa płyta. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:41 Poza tym pacanie logicznym jest to, że pisze się o tym co daje zarabić. Cóz tu z tobą rozmawiać, groch o ściane. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 11:46 No to napisz sierżancie. Tylko nie pisz znowu o mastersie i sanwilu (pierwszy się udał drugi kompletnie nie) Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ostatnia fala? 30.08.06, 12:03 Nie udał się? Poczytaj po ile go kupowałem. Przez dwa miechy w Sefardi nie mogłem wydać wszystkiego:)) Mario Odpowiedz Link Zgłoś