dominig 07.11.06, 10:56 Mam pytanko, nie chce mi się teraz szukać, moze ktos wie ile dni notowane beda PP-Swarzędza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominig Re: Swarzędz PP 07.11.06, 11:02 Dzięki! Jeszcze jedno, nie posiadając na rachunku akcji Swarzędza i nabywając dziś PP, jak to będzie rozstrzygnięte, bo nigdy nie znalazłem się w takiej sytuacji, pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal121 Re: Swarzędz PP 07.11.06, 11:28 nabywając dwa PP masz prawo do nabycia jednej akcji po 0,55 zł tylko na akcje musisz się zapisać, zapisy będą około 15 listopada, a jak nabędziesz PP i nie zapiszesz się na akcje to stracisz Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal121 Re: Swarzędz PP 07.11.06, 11:48 tak jeżeli nabędziesz PP i nie zapiszesz się w biurze maklerskim na akcje to stracisz PP i także pieniądze za które nabyłeś PP :-( a jak ktoś posiadał akcje Swarzędza i uzyskał PP to żeby nie stracić musi albo sprzedać PP albo zapisać się na akcje Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: Swarzędz PP 07.11.06, 17:32 W aktualnościach e-maklera znalazłem info, że zapisy będą w dniach 8-10 listopada (10-go do godz. 16.00). Nie wiem czy te terminy są aktualne bo ci z aktualności czasem przesypiają pewne sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś