Dodaj do ulubionych

pies baskerville'ow

09.12.06, 19:36
Mam pytanie do ekspertow, czy na na wykresie dla bio w ukladzie tygodniowym mozna rozpoznac formacje, czy efekt(nie wiem jak to nazwac) psa Baskerville'ow. Na moje oko powstala formacja glowy i ramion ale ceny po spadku do poziomu 2,65 ok odbily sie od linii trendu wzrostowego. czy to mozemy nazwac efektem czy formacja pasa Baskerville'ow? dzieki za odp
Obserwuj wątek
    • zawodowiec4 Re: pies baskerville'ow 09.12.06, 23:31
      Siedzę już godzinę, wpatruję sie w ten wykres i ni cholery jakoś tej głowy nie
      widzę (a co dopiero ramion).
      • siurak20 Re: pies baskerville'ow 09.12.06, 23:34
        szukaj pyska i lap. Wyraznie pisal o formacji psa.
        • zawodowiec4 Re: pies baskerville'ow 09.12.06, 23:36
          Spróbuję jeszcz raz ale żadnego psa też nie widziałem. Może to pies Citro,
          który gdzieś uciekł ?
          • citro1 Re: pies baskerville'ow 10.12.06, 00:04
            Mój pies jest w domu i ma się dobrze:)
            Przeprowadziłem dochodzenie / kamera na podczerwień / i dziura wykryta !!
            Ale już gnida podkopy zaczyna robić,będę miał problem :-))
            • maecki Re: pies baskerville'ow 10.12.06, 01:37
              > Przeprowadziłem dochodzenie / kamera na podczerwień / i dziura wykryta !!

Ty to masz ciekawe zycie :) Jak James Bond i cale MI5, ta kamera na podczerwien ;)

PS. Czytam to forum juz bardzo dlugo, i musze ci powiedziec, ze do Twoich postow
              przywiazuje najwiecej uwagi - skarbnica wiedzy. Dzieki.
    • mucor23 Re: pies baskerville'ow 10.12.06, 22:46
      Najmocniej przepraszam ale poniewaz wszystkie wykresy mam w ukladzie tygodniowym, przyjalem za pewnik ze bio tez ale jednak w ukladzie dziennym powstal jak mi sie wydaje efekt psa baskerville'ow z gory dzieks za krytyczna ocene
    • tut666 Re: pies baskerville'ow 11.12.06, 19:36
      moge Ci powiedzieć jedynie tyle że kiedy zaczynałem przygode z giełdą to
      czytałem elderów i vantharpów itd.. teraz jako inwestor z 'pewnym' doświadczem
      radzę Ci z pełną świadomością sprzedać komuś te książki i zapomieć o nich.
      Jeśli chcesz profesjonalnej lektury to kup "INWESTYCJE - analiza i zarządzanie"
      Francisa
      • misty_zwany_krawcem Re: pies baskerville'ow 11.12.06, 22:26
        a ja mogę powiedzieć, że wprawdzie nie znam jeszcze Francisa ale od kiedy zacząłem czytać Eldera jakieś dwa miesiace temu mój portfel wzrósł o 80%. A "pewne" doświadczenie też już mam. Wcześniej przez 7 miesięcy tylko traciłem.
        • tut666 Re: pies baskerville'ow 12.12.06, 17:59
          elder pisał że osoby które mają stope zwrotu 50% są królami wall street.
          uważasz się za króla?
          • misty_zwany_krawcem Re: pies baskerville'ow 12.12.06, 20:26
            z tego co pamiętam to chodziło o to, że najlepsi gracze na rynku osiagają sprawdzalność swoich prognoz rzędu 60-70%. Lepszy wynik to tylko kwestia chwilowego szczęścia. Z rad Eldera ja najbardziej wziąłem sobie do serca inną.
            Codziennie rano przed notowaniami powtarzam sobie: ".....cześć, jestem Misty i jestem przegrywającym...."
            Mi to pomaga. :))
            • tut666 Re: pies baskerville'ow 12.12.06, 21:02
              podobno wielu zaczęło pić aby dostać się do AA :) pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka