marcopolo80 11.12.06, 12:17 Jestem ciekaw czy jesteście w Skandi? Co o tym myślicie, czy warto podpisać papierek na 30 lat i regularnie wpłacać kasę? Jakie sa wasze doświadczenia? Nie ukrywam, że sam się sporo wacham.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z17 Re: Skandia! 12.12.06, 14:32 Kochaniutki, wahać to się możesz przez samo "h". A Skandal ma bardzo wysokie prowizje, niedopuszczalne moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: Skandia! 12.12.06, 17:01 Zadaj sobie pytanie: czy podpisałbyś umowę z TP S.A. na 30 lat? A co jeśli za rok konkurencja obniży ceny? Będziesz tylko patrzył zazdrośnie? Tak samo jest i tutaj - ja bym się nie wiązał bez odpowiednich gwarancji... Odpowiedz Link Zgłoś
since1905 Re: Skandia! 13.12.06, 21:02 sprawdzałem, analizowałem, również myślę iż nie ma sensu. za długi okres czasu. dodatkowo jeżeli nie dotrwasz do końca trwania umowy zabiorą całość pieniędzy z okresu 2-3 lat i kilkanaście procent z okresu 3-5 lat. wg mnie powinnieneś dać sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś