Dodaj do ulubionych

Droazpol-pp

10.01.07, 17:56
Kto to jeszcze ma.Jaką ceną zamkną sie w piątek.Może jutro kupić prawa a
pózniej akcje.Czy może ktoś doradzić .
Obserwuj wątek
    • macgregor-72 Re: Droazpol-pp 10.01.07, 19:48
      Ja mam pp i raczej nie będę sprzedawał poniżej 1zł. Jako że całą kasę mam w akcjach, to wezmę kredyt inwestycyjny na kupno akcji za pp - jeśli do 17 stycznia akcje spadną poniżej 8zł to zawsze mogę kupić na giełdzie zamiast na rynku pierwotnym albo wycofać się z wykorzystania kredytu.
    • andy_dufresne Re: Droazpol-pp 10.01.07, 19:56
      ja też trzymam PP. oczywiście z perspektywy czasu żałuję, że nie sprzedałem ich
      po 64 gr., ale po obecnej cenie nie oddam.
    • slawowojt Re: Droazpol-pp 11.01.07, 18:13
      napiszcie do kiedy notowane PP
      • andy_dufresne Re: Droazpol-pp 11.01.07, 19:15
        Do jutra, zapisy na akcje od poniedziałku do środy. Ciekawe kto kupuje tyle PP -
        duże wolumeny chodzą co dnia.
        • macgregor-72 Re: Droazpol-pp 11.01.07, 20:14
          dzisiaj volumen obrotu pp powyżej 7mln - albo ludzie obracają wielokrotnie tymi samymi papierami albo Rybki wyprzedają
    • macgregor-72 Re: Droazpol-pp 12.01.07, 11:55
      obecnie różnica między ceną akcji obecnie notowanych a ceną akcji nowej emisji z uwzględnieniem kosztów nabycia pp (2x9gr) wynosi ok. 7% na korzyść tych drugich - pozostawiam temat do przemyślenia
      (wydaje mi się, że dzisiaj kurs akcji nie powinien się zamknąć poniżej kursu wczorajszego, do środy kurs będzie delikatnie rósł a od czwartku wzrost powinien nabrać tempa - przewidywany kurs do końca kwartału - 15zł)
      • macgregor-72 Re: Droazpol-pp 12.01.07, 11:58
        > obecnie różnica między ceną akcji obecnie notowanych a ceną akcji nowej emisji
        > z uwzględnieniem kosztów nabycia pp (2x9gr) wynosi ok. 7% na korzyść tych drugich
        oczywiście chodzi o korzyść dla kupujących
      • macgregor-72 Re: Droazpol-pp 18.01.07, 10:02
        no i zaczyna rosnąć, szkoda tylko, że bank nie zdążył z udzieleniem kredytu - na teraz jestem już 10% do tyłu z uwzględnieniem prowizji od kredytu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka