Gość: polak Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: 195.116.169.* 10.09.09, 15:32 parszywy i bezczelny dziad Odpowiedz Link Zgłoś
pierwiastekx Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo 10.09.09, 15:56 Wydaje mi się, że wyjątkowo w tych eliminacjach Leo popełnił sporo błędów. Prawdę mówiąc wydaje mi się, że nie przykładał się należycie do pracy. Nie wybił się ponad przeciętność. Ja wiem, że poziom naszych piłkarzy jest naprawdę mizerny, ale oprócz tej miernoty nie wykrzesał z nich nic więcej. Jestem zdania, że zbyt często nasz trener zwala winę na stosunki z PZPN, na to że się wtrącają ale prawdę mówiąc jaki to ma wpływ na rzeczywisty wynik? Presja kibiców? Jaka presja?! Teoretycznie wszyscy powinni być zawodowcami przygotować się szybkościowo, wydolnościowo, taktycznie, powinni wyjść na boisko i zaprezentować choć świetne przygotowanie fizyczne. Nawet złe zdanie Laty o trenerze nie ma wpływu na wynik końcowy meczu.Ponadto uważam, że Leo nie powinien podejmować drugiej pracy w Holandii. Związek płaci mu chyba wystarczająco dużo pieniędzy, aby zajmować się tylko naszą kadrą. Zaprzestał szukania nowych rozwiązań, szukania nowych graczy. Piłkarzy w Polsce prezentujący dobry poziom jest bardzo niewielu, ale jakiś rozwiązań trzeba szukać. Jeśli chodzi o PZPN to jest to organizacją która naprawdę dawno powinna zostać rozwiązana i cała jest struktura powinna powstać całkowicie od nowa i na nowych zasadach przydzielania stanowisk. W chwili obecnej to "niby" piłkarska instytucja. I na koniec stwierdzę, że Majewski to naprawdę zły wybór na trenera kadry, a Leo po 3-letnim pobycie u nas już dawno powinien udzielać wywiadów na konferencjach pomeczowych w naszym rodzimym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:33 Chodzi tu o to, że PZPN to prawie to samo co PZPR! Nie mogą znieść, że ktoś z poza tego zacofanego kraju przyszedł i mówi szczerze! Lato to pijak! Co on wogóle robi w tym PZPN-ie?! A Leo wszyscy chwalili jak było dobrze, a teraz jak jest źle (bo jest źle) to wszyscy go krytykują. To takie polskie... Chociaż jeżeli jego stanowisko ma zająć teraz pan Smuda (Widziew, Widzew! :) ) to też bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmaes Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.09.09, 16:24 1) PZPN=PZPR zgadzam sie 2) Jeżeli chce się kogoś pouczać to samemu trzeba mieć nienaganne maniery. To obciach mówić, że "Lato wczoraj za dużo wypił", tak się nie dystkutuje, to jest tylko rzucaniem inwektywami. Leo taką wypowiedzią strzelił sobie samobuja, z reszta nie pierwszego. 3) Jak ktoś odnosi sukcesy to się go chwali, jak ktoś kompromituje się z Irlandią Płn. i Słowenią, z którymi w dwumeczu zdobywaliśmy 1pkt. to się go krytykuje. Moim zdaniem to nie takie polskie, tylko takie normalne. 4) Obawiam się, że i Franz nie pomoże :/. Szczerze mówiąc to nie bardzo wierzę, że jesteśmy w stanie przez 2 lata zbudować naprawdę dobrą drużynę, ale może warto podporządkować rozgrywki ligowe właśnie tej imprezie i tak jak zrobili koreańczycy w 2002r. Mam na myśli umożliwienie trenerowi kadry przygotowanie kilkunastotygodniowego obózu przygotowawczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebro Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.centertel.pl 10.09.09, 15:33 W meczach wyjazdowych miał na karku kibiców. Biedny... Rzeczywiście w takich warunkach wygrywanie jest niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerd to akurat prawda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.09, 15:37 Grzesiu wstawiony był ewidentnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:37 ale czy przegrana to wina tylko trenera? ze słabych zawodników nawet cudotwórca nic nie wykrzesa.Cała reprezentację powinni zmienić, a nie tylko trenera. Chłopaki są słabe i już. Odpowiedz Link Zgłoś
bojabedezlosliwynamaxa Bo działacz PZPN jest od tego żeby pić! I basta! 10.09.09, 15:40 Tak się u nas działa panie Benhakker! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huha Re: Bo działacz PZPN jest od tego żeby pić! I bas IP: 78.8.140.* 10.09.09, 15:46 Złośliwy to średnio ale głupi to faktycznie, na maxa! Odpowiedz Link Zgłoś
bojabedezlosliwynamaxa Łojejej poczułem się dotknięty! 10.09.09, 16:31 Chyba zaraz się zaczerwienię i zamilknę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roti burak - zniżył się do poziomu innego buraka IP: 193.111.166.* 10.09.09, 15:45 tyle tylko że wzioł milon euro za rok nic nie robienia - i to jest przykre i nauczka jak nie należy podpisywać kontraktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grave Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 10.09.09, 15:48 ma racje jestem ciekawy co byscie napisali na np:egzaminie maturalnym gdyby profesor chodzil miedzy lawkami i mowil ze jestescie nieudacznikami i matolami ze jak nie zdacie to zostaniecie ludzmi spoza marginesu i lepiej zebyscie zakonczyli zewot wczesniej i nie marnowali jego czasu podejzewam ze 90% by oblala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszi Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:50 Szacun dla Leo, że próbował !! Z takimi działaczami i piłkarzami nie dało się nic lepszego zrobić... Powodzeni ażyczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Polacy nie potrafia grac w zespole IP: *.pool.mediaWays.net 10.09.09, 16:01 Po prostu , wywodzac sie ze zbieraczy korzonkow i grzybow oraz z upolowanej kamieniem drobnej zwierzyny polnej ,typu myszy , nie posiedli tej umiejetnosci.Indywidualnie tez nie naleza do orlow o czym swiadczy ich cala dotychczasowa historia.Przewaznie brali w doopsko.Leo prawdopodobnie nie przestudiowal waszej historii i zrobil blad zgadzajac sie byc trenerem waszej repry ale coz pecunia non olet jak to mowili starzy Germanie.Chocby to Najwyzszy we wlasnej osobie objal te funkcje nic by nie osiagnal. Z sieczki chleba nie upieczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Za dużo wypił? Lato jest niezniszczalny, wciąż 10.09.09, 15:52 pije i wciąż mu mało. Leo nie docenia Laty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mil Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.aster.pl 10.09.09, 15:53 PROTEST!!! Wzywa się wszystkich kibiców reprezentacji Polski w piłce nożnej do zorganizowanego protestu przeciwko obecnym władzom PZPN-u!!! My Kibice Reprezentacji Polski żądamy natychmiastowego ustąpienia obecnych władz PZPN-u i przeprowadzenia nowych wyborów!!! Żądamy gruntownej reformy polskiej piłki nożnej!!! Uprasza się grupy kibicowskie poszczególnych klubów od ekstraklasy po najniższe klasy rozgrywkowe o spontaniczne opuszczenie trybun w najbliższej kolejce ligowej i wywieszenie stosownych haseł! Protest będzie trwał do skutku! Kibice Reprezentacji Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuntje Ben Hauer to zwykły cham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 16:31 Bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar4d1 Leo why? IP: 89.174.250.* 10.09.09, 15:59 _-¯ - Interesuje mnie jedynie zwycięstwo! - grzmiał Leo Beenhakker przechadzając się w tę i z powrotem przed grupką skupionych piłkarzy. - Dobrze, powtórzę jeszcze raz. Żewłakow! Co to jest? Wywołany wyprężył się na baczność i stuknął obcasami. To znaczy próbował, lecz gumowe korki stłumiły odgłos. - To jest kura panie generale! - Gó... tam! Bosacki! Co to jest? Bartosz Bosacki przez chwilę z uwagą przyglądał się okazanemu przedmiotowi. - To nie jest kura? - zaczął asekuracyjnie. - Dobrze. To nie jest kura. A co to jest? - Nie kura, panie gene... znaczy, panie trenerze. - To już wiem. Pytałem, co to jest. - To jest... to jest piii... - Dobrze, dobrze, pi? - Pinokio? - Sam jesteś Pinokio! Dudka! Co to jest? - To jest piłka, panie trenerze! - Brawo! Świetnie! Reszta słyszała? No to wszyscy razem powtarzamy. Głośno! Żebym was słyszał! - Toooojeeeeestpiiiiiiiłkaaaaaaa. - Dobrze. Piłka do gry w piłkę nożną, zwaną też futbolem. Dlatego czasami nazywa się ją też futbolówką. Dudka! Czemu Gancarczyk się przewrócił? Dariusz Dudka podbiegł do kolegi, który zsunął się z ławki i jęczał na podłodze w pozycji "ranek na weselu". Fachowo sprawdził puls i oddech, po czym zdał relację. - Zwykłe omdlenie, panie trenerze. - Omdlenie? A to czemu? - Zwykle tak reaguje na natłok informacji. Po prostu układ nerwowy mu się wyłącza. Pan trener podał zbyt dużo informacji o piłce, kolega próbował to przyswoić i zapomniał oddychać. Niedotlenienie mózgu i omdlenie jako naturalna konsekwencja. - Ale ja tylko powiedziałem, że piłka to futbolówka! - No właśnie. Za dużo informacji na raz, proszę pana. Leo przez chwilę milczał, po czym machnął ręką. - Nieważne. Błaszczykowski! Co macie robić z piłką na meczu? - Nie dotykać rękami! - Dobrze. A do tego co? Tak, Boruc? - Ja mogę rękami, trenerze? - Możesz. Ktoś nieśmiało zaprotestował. - Dlaczego Boruc może rękami, a my nie? - Bo Boruc jest bramkarzem. - Ale to niesprawiedliwe. Dlaczego zawsze Boruc jest bramkarzem? - Bo mam rękawice, złamasie! - Sam jesteś złamasem, złamasie! - Spokój!!! - Leo włożył w ten okrzyk tyle sił, ile miał - Boruc może dotykać piłki rękami, a wy nie. Jasne? - Ale... - Jasne?!!! - Tak, trenerze. - To dobrze. Nie zazdrośćcie mu, bo on będzie musiał cały mecz stać na bramce, a wy będziecie mogli strzelać gole. Ooo... widzę że Gancarczyk doszedł do siebie. Zuch chłopak. Tak, Lewandowski? - Co to znaczy strzelać gole, trenerze? - To znaczy musicie umieścić piłkę w bramce przeciwnika. - Ale tylko Boruc może jej dotykać! - Tak, ale piłka nożna polega na kopaniu piłki nogami. Trochę to zakrawa na pleonazm, bo niby nie można kopać rękami, ale... Czemu Gancarczyk znowu leży? - Pleonazm, trenerze. Załatwił go pan tym chyba na cacy. - Ups... - Chyba trzeba będzie zadzwonić po erkę... - Dobrze, niech ktoś zadzwoni. Na czym to ja... Acha. Trzeba wkopać piłkę do bramki przeciwnika. Wśród zawodników zapanowało poruszenie. Wreszcie z ławki podniósł się Krzynówek. - Ale to bardzo trudne, trenerze. Niech pan sam spojrzy - piłka jest okrągła i bardzo trudno jest ją tak kopnąć, żeby poleciała tam gdzie się chce. O, proszę... Tu Krzynówek postawił przed sobą piłkę i spróbował kopnąć w stronę Beenhakkera. Guerreiro, trafiony centralnie w nos, dołączył stanami świadomości do Gancarczyka. Leo przeciągnął sobie wolno dłonią po twarzy. Zrobił kilka głębokich wdechów. - Nie wiem, jak tego dokonacie, ale macie wygrać. Macie ich roznieść, rozgnieść i rozgromić! Macie być jak polska husaria pod Wiedniem! Jak szwoleżerowie pod Samosierrą! Jak Jagiełło pod Grunwaldem! Zrozumiano? Brożek nieśmiało podniósł rękę. - Na pewno jak Jagiełło pod Grunwaldem? - Tak, do jasnej cholery! - A skąd trener tak dobrze zna historię Polski? - Nieważne! A teraz won! Na boisko! _-¯ Piłkarze stali przy wyjściu do szatni. Lewandowski jeszcze raz przypominał słowa trenera. - Pamiętacie, co nam powiedział? Mamy być jak Jagiełło! - A co robił Jagiełło? - spytał Guerreiro, któremu dawna historia Polski nie była jeszcze dość bliska. - Z tego co wiem, to trzeba stać na wzgórzu i po prostu patrzeć, co robią tamci... - Ale na boisku nie ma wzgórza! - No to po prostu będziemy stać i patrzeć. Trener na pewno będzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WB Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: 81.210.87.* 10.09.09, 16:00 Dzięki Leo za kawał dobrej roboty! Ale i Herkules dupa, gdy działaczy kupa, no i w piłkę NIE UMIEMY GRAĆ. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
patryk_z_wawy Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił 10.09.09, 16:01 ale dziadu pieprzy trzy po trzy, robi tak, jakby kibice i dzialcze przychodzili mu na treningi i kazali mu trenowac zespol tak jak oni chca, winni porazki jest trener, slabi zawodnicy i pzpn, zwalnia winy miedzy soba jest objawem glupoty, przydalby sie tu taki twardy reset, zeby wykasowal wszystko z naszej pilki noznej i zaczal budowac wszystko od podstaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 17:01 Dokładnie. Na zbity pysk powinien wylecieć zarząd PZPN, te łajzy zwane piłkarzami no i trener który już od dawna ma wszystkich w nosie. Zmiana samego trenera nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzxdxv Nie ma to jak profesjonalizm w PZPN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 16:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazy Re: Nie ma to jak profesjonalizm w PZPN... IP: *.2-0.pl 10.09.09, 22:46 ... i trenera - Benhaaker zero klasy - winę będzie zwalał na innych - kurtuazyjnie wziął na siebie odpowiedzialność, po czym du.p po kibicach, po związku, a nieraz i po piłkarzach. Wziąłeś kasę, miałeś rezultat do osiągnięcia? Nie udało Ci się, to sam zrezygnuj i na razie. Eliminacje do ME - super, już jesteś zapisany w historii naszej piłki, ale co było później to woła o pomstę do nieba - poza meczem z Czechami kaplica. Winić można wiele osób i podmiotów, ale kto należy do grupy winnych, niech nie obrzuca wszystkich dookoła (łącznie z kibicami - my to faktycznie winni jesteśmy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.toya.net.pl 10.09.09, 16:05 Ludzie... kiedy w tym chorym kraju zaczniemy widziec to co oczywiste:/ trener owszem ma wpływ na skład, przygotowanie itp ale w 85% to kwestia graczy na boisku a ci niestety sa ciency jak *d... węża, pseudo gwiazdy które potrafią tylko błyszczec w naszej cieniarskiej lidze. Błaszczykowski nawet w najlepszej formie sam meczu nie wygra. prawda jest taka że żeby Polska wygrała z Europejskim słabym średniakiem to wszyscy piłkarze muszą się spiąc na >100% swoich możliwości, a wygrane z portugalią itp... to raczej fart, przypadek i swiadectwo tego, że prawdziwe gwiazdy mają problem ze zmobilizowaniem się na takich cieniasów jak my. Zmiana trenera nawet na SAFa nic by tu nie pomogła:( kłania się praca u podstaw i trochę pokory u samych grajków ze swiadomością że jeszcze duuuużo muszą sie nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazy Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.2-0.pl 10.09.09, 23:30 to fakt, że piłkarze grają na boisku, ale trener zamiennie nazywany jest selekcjonerem. Sam mówił o naszym wielkim potencjale - widać nie umiał go wykrzesać - do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisu Polski kompleks IP: *.toya.net.pl 10.09.09, 16:05 Jak czytam wypowiedzi tych co w ciemno bronią Leo to naprawdę utwierdzam się w przekonaniu, jaki to Polacy mają kompleks wobec obcokrajowców. Sam należałem do zwolenników Leo, uważałem, że po ME powinien dalej pracować z kadrą. Jednak styl w jakim się żegna to TRAGEDIA i nie piszę o ostatnim meczu, ale o jego wypowiedzi. Obrońcy Leo - gdyby podobnie wypowiedział się Janas gdy odchodził to byście go 'zjedli', ale nie, Holender pluje Wam w twarz a Wy mu jeszcze dziękujecie. Ludzie trochę szacunku dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Polski kompleks plus "łapaj złodzieja" IP: *.aster.pl 10.09.09, 16:09 Benhaker rozczarował to on sam i Wyborcza wolają "lapaj zlodzieja!!" dla odwrocenia uwagi od klapy szkoleniowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waqsiu Re: Polski kompleks IP: *.chello.pl 10.09.09, 16:11 Niestety wielu jest takich ze nawet jak bys zapakował g..o w zagraniczny papierek to by zjedli ze smakiem!! I własnie cos takiego mozemy tu zaobserwować. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Polski kompleks 10.09.09, 16:20 > przekonaniu, jaki to Polacy mają kompleks wobec obcokrajowców. kompleks to masz ty, jak nie ma się czego czepić, to czepiacie się stylu pożegnania. Nic nie macie na obronę naszej kadry (ciekawe skąd i dlaczego tylu tutaj niezarejestrowanych gości!!!! - sami działacze trzęsą dooopami o swoje stołki???) nawet nie wiadomo jak się zwracać pani/pan > Holender pluje Wam w twarz nie nam Polakom-kibicom, a wam (celowo z małej) członkom i gamoniom, nie umiejącym grać w piłkę i organizować drużyn! bez pozdrowień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Polski kompleks-brac Niemca IP: *.pool.mediaWays.net 10.09.09, 16:23 Gość portalu: krisu napisał(a): > Jak czytam wypowiedzi tych co w ciemno bronią Leo to naprawdę utwierdzam się w > przekonaniu, jaki to Polacy mają kompleks wobec obcokrajowców Holender pluje Wam w twarz a Wy mu jeszcze > dziękujecie.Wezcie za trenera Niemca , ciekawi mnie wasza reakcja ,jak on by wam naplil w twarz a przy okazji przywalil pejczem.Od razu by te wasze lenie-bysie zabraly sie do SOLIDNEJ,NIEMIECKIEJ roboty:Polacy maja taki ogromny, wprost zwierzecy respekt przed Niemcem .Ze strachu przed nim bylyby wyniki.Moze nawet dzieci Miro i Lukasa zgodzilyby sie naturalizowac jako Polacy i zagrac dla was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyklewicy Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.09.09, 16:08 Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił **************** Prezes Lato jako prezes, i jako były piłkarz nie pije nic innego tylko wodę mineralną i to nie gazowaną ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.chello.pl 10.09.09, 16:08 Panie Beenhakker jeżeli bierze się odpowiedzialność za całą drużynę to nie można zwalać winy przegranej na działaczy czy też na zawodników. Ustawienie, które pan wprowadził było do niczego i nie rozumiem że jeżeli nie wypalił plan gry jednym napastnikiem w meczu z Irlandią to dlaczego powtórzony został ten sam błąd w meczu ze Słowenią? To jest decyzja i postawa, która świadczy o braku chęci zdobycia trofeum... Trzeba umieć wyciągać wnioski z błędów i porażek... Rozumiem decyzję pana Lato ponieważ z Irlandią byśmy wygrali ale przez pana piękne ustawienie nie wygrali... Czy jakaś drużyna gra jednym napastnikiem? Odpowiedź brzmi nie więc nie rozumiem skąd ten pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max A jak byś się czuł gdyby twoim szefem został twój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 16:09 żarliwy przeciwnik odkąd pojawiłeś się w pracy a wcześniej kiedy byłeś przyjmowany do pracy był temu przeciwny. Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił 10.09.09, 16:13 G Lato tak sie nadaje na prezesa jak ja do baletu a z reszta mam dosc calego tego p..... z PZPN. Dla mnie to kryminalisci ktorzy chleja a nasza kase i nic nie robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: 83.238.196.* 10.09.09, 16:18 ten ch...aszek w ogóle wstydu nie ma. won na polder! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (po)ruta Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.chello.pl 10.09.09, 16:18 Brawo Leo !!! Masz rację, przecież po to ta banda nieudaczników poleciała do Słowenii, aby zwiedzać, żreć i chlać gorzałę !!! Ten lato to jeszcze większy dupek niż ta menda listkiewicz !!! Olej Leo tą beznadziejną kadrę nieudaczników i partaczy !!! Żaden trener nie zdziała cudów, jeżeli nie ma prawdziwych piłkarzy, tylko pseudo piłkarzyny, którzy nadają się tylko do malowania kominów !!! Jaki ''rząd'' na czele z tym ryżym (po)kraką, piłkarzyną od siedmiu boleści, taka drużyna narodowa !!! Szkoda Pana zdrowia i nerwów !!! Kto się ch**** urodził nie umrze słowikiem !!! Nie było drużyny narodowej i długo nie będzie - dobrze, że nie (po)jadą, już wystarczy tego obciachu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 16:19 Dopoki nie zostanie urzadzona bereza kartuska dla dzialaczy, sedziow pilkarskich, pzpn i kregow zblizonych, proponuje zaprzestac dyskusji na temat pilki noznej w polsce. czy nie szkoda wam ludzie czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
stix Banda durniów broniących Leo Beenhakkera. 10.09.09, 16:21 No i co Gazeto Wyborczo? Co pisałem po Euro 2008? Pisałem, że Beenhakkera trzeba wyrzucić. No i kto miał rację? Polska na ME zagrała katastrofalnie i tylko prawdziwi fachowcy to dostrzegli. Cała chmara dyletantów niestety wzięła w obronę to czego nie dało się obronić. No i skutki mamy dzisiaj. Drużyna kompletnie rozbita, totalny chaos w grze zarówno defensywnej jak i ofensywnej, wstyd na całą Europę. A kto nas bije? Słowacja, Słowenia i Irlandia Płn. - śmiech na sali. A ile Beenhakker zarabia? Trzy miliony złotych rocznie około. Ja dziękuje za taki interes. Engel i Janas też nic nie zwojowali, ale byli jednocześnie o wiele tańsi. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor104 stix, nie udawaj durnia z tej bandy zapijaczonych 10.09.09, 16:39 stix, nie rób z siebie durnia. Z tej bandy zapijaczonych miernot nie mieszczących się w składzie, a często nawet na ławce rezerwowych, średnich europejskich klubów żaden trener na świecie nie zrobi klasowej drużyny. Tu potrzebny byłby cudotwórca, ale cudów jak zapewne wiesz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: stix, nie udawaj durnia z tej bandy zapijaczo 10.09.09, 16:58 > ale cudów jak zapewne wiesz nie ma. o nie, są cuda, dalej jest PZPN, a wygranych nie ma :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sportu Re: stix, nie udawaj durnia z tej bandy zapijaczo IP: *.moebius.pl 10.09.09, 18:40 W szczególności kiedy powołuje się rezerwowych z polskiej ekstraklasy. Przecież wg Benhałera Zahorski jest lepszy od Wichniarka i Brożka. Gancarczyk w przeciągu 2 tygodni odkąd przeniósł się do Poznania zrobił taki ogromny postęp, że nagle dostał powołanie. A nasz playmaker Łobodzińskiemu Małecki i Peszko nie dorastają do pięt. Roger rozegrał w tym sezonie w 3 meczach Legii 54minuty. Do tego Jeleń to fuckin Jeleń. Come on! Dziadkowi odwaliło na stare lata, ale durniów z Polaków zrobił po mistrzowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Banda durniów broniących Leo Beenhakkera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 18:10 prawdziwi fachowcy zauważą również że jestes idiotą i tchórzem b o tylko po porążkach tchórze sie wypowiadaja. Engel nie był wcale dużo tanszy od Benhaakera a co do ich kompetencji to chyba nie ma wątpliwości ze leo jest wart wiele wiecej(chociazby patrzac z marketingowego punktu widzenia - np. bo prowadzil Real Madryt i zdobył z nim mistrza - a Engel ??? Polonie ?? no własnie) Zreszta dla mnie jest to jasna sytuacja w polskiej piłce - jesli tak dobry trener a wg mnie niewatpliwie jest nim beenhaker nie potrafi nic zdziałac to sytuacja jest katastrofalna !!! Szkoda ze nie mozemy zrobić tak jak w Rosji - wy....ć caly ten zarząd PZNP i zaczac od podstaw wszystko od nowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stix Jesteś dyletantem. 10.09.09, 18:20 prawdziwi fachowcy zauważą również że jestes idiotą i tchórzem b o tylko po porążkach tchórze sie wypowiadaja. --------------------------------- Rok temu przewidziałem katastrofę. Można to sprawdzić. Wtedy kult Leo kwitł w najlepsze i głosy krytyczne były zagłuszane. --------------------------------- Engel nie był wcale dużo tanszy --------------------------------- Bez komentarza. --------------------------------- od Benhaakera a co do ich kompetencji to chyba nie ma wątpliwości ze leo jest wart wiele wiecej(chociazby patrzac z marketingowego punktu widzenia - np. bo prowadzil Real Madryt i zdobył z nim mistrza - a Engel ??? Polonie ?? no własnie) --------------------------------- Wygranie ligi hiszpańskiej z Realem to żadna sztuka. Wygranie z Valladolid to byłaby sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sportu Re: Banda durniów broniących Leo Beenhakkera. IP: *.moebius.pl 10.09.09, 18:44 hahaha BZDURy wypisujesz. Engel pobierał połowę pensji Benhałera. A i marketin żaden skoro nie potrafił wygrać na mundialu ani jednego meczu! Z realem to zamierzchła historia, a przed Polską był kraj, którego nie można traktować poważnie chociażby ze względu na nazwę - Trynidad i Tobago. Do tego śmieszne powołania typu rezerwowi z naszej ekstraklasy. Przed zgrupowaniem sam Trałka przyznaje, że nie jest w formie, ale "przecież sam się nie powołał". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Banda durniów broniących Leo Beenhakkera. IP: *.pai.net.pl 10.09.09, 18:58 Ale co ma Benhaker do piłkarzy. Po prostu bądźmy szczerzy z g.ówna bata nie ukręcisz. Mamy patałachów, którym nie chce się biegać po boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
stix To po co zatrudniać trenera za 3 mln zł rocznie? 10.09.09, 19:03 Skoro podobno nie ma on wpływu na piłkarzy? Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
reimou Re: Banda durniów broniących Leo Beenhakkera. 10.09.09, 20:08 Kochany stix, nie tylko LEŁO jest winny. Taką samą winę ponoszą nasi piłkarze. Po co rzeźbić w gó...e i tak nic z tego nie będzie, tak mawiał.... ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do baranów Re: Banda durniów broniących Leo Beenhakkera. IP: 212.59.224.* 11.09.09, 08:22 Po przeczytaniu Twoich wypocin stwierdzam jedno, jesteś kolejnym niedouczonym psuedo ekspertem. Leo rozbił kadre???? Odwrotnie poukładał ich, grali znacznie lepiej niż za Janasa. Engel mógł zostać, nie bo Boniek chciał się dorwać do koryta, Janas...kto to jest. Boniek nie zrobiłnic z kadrą, Janas pogorszył tylko naszą gre. Wiadomo, drużyna przegywa trener winny! A kto gra na boisku trener czy patałachy? Bez względu na to kogo by dostali za szkoleniowca będą grać jak grają. Przebłyski ładnej gry, a dostać w d*** mogą nawet od nacienszej drużyny. Do wymiany PZPN i połowa kadry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Banda durniów broniących Leo Beenhakkera. IP: *.schuham.com 11.09.09, 15:39 tu nie chodzi o trenera kimkolwiek by byl, tu chodzi o durna dume polskich dzialaczy, ktorzy za wszelka cene chca rzadzic a nie wiedza jak. dlatego do puty to sie nie zmieni zadene inny trener pod wplywem takich rzadow nic nie zdziala. Odpowiedz Link Zgłoś