Gość: jajatura Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.09, 10:58 To jest wybór miedzy tymi którzy nie maja prawej nogi (dosłownie) a tymi którzy nie maja lewej. Takich, którzy maja obydwie w naszej piłce po prostu nie ma! A do tego "polska myśl szkoleniowa" i PZPN. Ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triumf pol myśli Słyszałem, że Kosecki też ma szanse... IP: *.nplay.net.pl 25.09.09, 11:21 A co z Guciem Warzychą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juluss Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.itaka.pl 25.09.09, 12:00 SKANDAL! Dudek wraca tylko po to żeby dołączyć do Klubu Wybitnego Reprezentanta! Nigdy nie będzie normalnie, Majewski! co? ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.c196.msk.pl 25.09.09, 12:16 Żewłakow i Krzynówek nie są zbyt starzy, ino mogą wyprzedzić Prezesa na liście Wybitnych Reprezentantów Odpowiedz Link Zgłoś
redgunner Re: Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! 25.09.09, 12:54 Gość portalu: adas napisał(a): > Żewłakow i Krzynówek nie są zbyt starzy, ino mogą wyprzedzić Prezesa na liście > Wybitnych Reprezentantów Oj, młodzieniaszki - 36 lat na euro, co to jest... Powołajmy jeszcze Hajtę i Świerszcza - też nie są pewnie za starzy? hehe. Krzynówek nawet jakby miał 25 lat to jest po prostu beznadziejnym rezerwowym niegodnym gry w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.c196.msk.pl 25.09.09, 13:04 Hmm, a teraz mi podaj jedno nazwisko. Środkowego obrońcy lepszego od Żewłakowa. Choćby w perspektywie dwóch lat. Krzynówka w tej formie bronić nie będę, ale proszę też o klasycznego lewego pomocnika. Obraniak i? No i 36 lat to w dzisiejszej piłce niekoniecznie emerytura. Sportowo wszyscy trzej, w jakiej by fatalnej formie nie byli, są wzmocnieniem kadry, co notabene nieźle świadczy o stanie polskiego futbolu. Polska szkoła bramkarska, cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! 25.09.09, 12:24 Z tego co napisane na głównej, to na razie przecieki, więc nie napinajmy się za bardzo. Rezygnowanie z Boruca uważam za debilizm, no ale takim samym debilizmem jest np stanowisko selekcjonera tymczasowego. Swoją drogą, szkoda mi Jurka, bo jak przerżniemy mecze ( a coś mi niestety mówi, że tak wlaśnie będzie), to gromy tradycyjnie spadną na bramkarza. I teraz zastanawiam się, czy Jurek ma tak silną psychikę, jak Artur. Bo już widzę co będzie ; " stary dziad" " ławkowicz" " nieograna fajtlapa" < " mysli że jest kimś w Realu a lawetam grzeje" i pewnie wiele, wiele innych, ' wymyślniejszych" Nie wiem, czy chce w takiej atmosferze do kadry wracać Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! 25.09.09, 12:36 Bawi mnie ten krąg wyznawców pajaca ze Szkocji, który przegrał nam eliminacje. Gość portalu: ff napisał(a): > Bez Boruca ?! przesadzil!! Najlepszy bramkarz, najlepszy piłkasz w > reprezentacji polskiej!! A on go nie powołał ;/ Coraz bardziej tracę > ochotę na oglądanie meczu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Boruc oddaj nam 6 punktów !!! IP: *.chello.pl 25.09.09, 12:36 nie wstyd ci ? Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 Re: Boruc oddaj nam 6 punktów !!! 25.09.09, 12:40 Gość portalu: ff napisał(a): > nie wstyd ci ? no to już było napisane chyba 4 razy daj na luzik tu ludzie potrafią czytać - raz wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 Re: Boruc oddaj nam 6 punktów !!! 25.09.09, 12:43 Gość portalu: ff napisał(a): > nie wstyd ci ? AAA zapomniałem jak kopiujesz własne posty to zmień tez operatora a nie tylko nick :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! 25.09.09, 12:37 Zaraz bo mnie tu się coś nie zgadza!!! Bo zgoda na odmłodzenie kadry ale z tych co tu wymieniono to albo Stefciowi się kalkulator w głowie zaciął albo znowu Piechniczek i Lato swoich ulubieńców wybierają. JAKIE ODMŁODZENIE: Kowalewski ur. 11 maja 1977 czyli tak na palcach licząc ma ok 32 lat Dudek ur. 23 marca 1973 czyli ma 36 Głowacki ur: 13 marca 1979 czyli jak policzyłem 30 lat Lewandowski się załapał i tez ma 30 lat Roger ma już 27 lat Jeleń 28 lat Dudka na 26 Tylko Peszko Obraniak i Błaszczykowski młodziaki jak na ta ekipę bo maja kolo 24 lata. Może to nie takie ważne ale jak będą ME w 2012 roku to u nas będą grali sami emeryci!! Teraz co do reszty ok Kowalewski gra w klubie i podobno dobrze. Liga grecka to nie potęga ale i tak lepsza od naszej!! Błaszczykowski jest bez formy i mało gra w klubie. Dudek nie rozegrał meczu o punkty w lidze od chyba 2 albo 3 lat!! PRZEPRASZAM O CO TU CHODZI!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
zadbad Odmłodzenie 25.09.09, 13:36 to zdaje się,że chodzi o danie szansy zagrania chłopakom,którzy za poprzedniego selekcjonera takowej nie mieli.Może bardziej fortunne stwierdzenie było by "przewietrzenie kadry". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniak Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.15-2.cable.virginmedia.com 25.09.09, 12:55 A Lato w ataku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 13:03 Jakem baba (oglądająca mecze naszych piłkarzy)nie mogę uwierzyć w sensacyjne doniesienia o powołaniach nowego trenera. Chyba trener naprawdę chce być chwilowym trenerem.Nie rozumiem, ale pewnie się wszyscy dowiedzą, dlaczego między słupkami w bramce stoi....no właśnie, kto? Rezerwowy bramkarz!!!!!Lubię Jerzego Dudkę (nawet mam wielki szacunek dla jego umiejętności, które kiedyś podziwiałam), ale teraz może być najwyżej ekspertem. Co do Kowalewskiego....Podoba mi się jego łysina.... Wniosek mam dla trenera jeden - bramkarz numer 1 to tylko Boruc! nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 13:04 Stefan powołaj młynarczyka do bramki a zamiast Żewłakowa i Krzynówka weź Late i Bońka i na pewno nie przegramy może zremisujemy s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
sharm2009 Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! 25.09.09, 13:15 a ja proponuje Lucjana Brychczego i Gerarda Cieślika żeby powołać z całym szacunkiem co prawda ledwo chodzą ale mogli by zagrać w końcówce s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 14:43 Drużyny od dawna nie było, ale chociaż na kapitana można było popatrzeć. Teraz nawet tego nie ma. Szkoda, ze Michał musi odejść w taki sposób. Panu Majewskiemu życzę, żeby potraktowano go podobnie i to jak najszybciej. Pozdrawiam serdecznie Michała Żewłakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodnikczynny Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.magma-net.pl 25.09.09, 23:13 Cała Polska jedzie po tym człowieku,chciałbym żeby mu się udało.Pseudoznawcy dziennikarze i zakochani w Smudzie wyznawcy TVP i Polsatu.Te decyzje personalne są jak najbardziej trafione.Tyle że spóźnione jakieś 2 lata,jest jeszcze kilku w tej kadrze których tam być nie powinno,w pierwszej kolejności słaby w tym sezonie Błaszczykowski,pijaczyna Dudka i farbowane lisy Roger,Obieranek i Smolarek.Stefan prawdziwi kibice są z Tobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś