Dodaj do ulubionych

Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka!

• Gość: jajatura Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.09, 10:58
      To jest wybór miedzy tymi którzy nie maja prawej nogi (dosłownie) a
      tymi którzy nie maja lewej. Takich, którzy maja obydwie w naszej
      piłce po prostu nie ma! A do tego "polska myśl szkoleniowa" i PZPN.
      Ech....
    • Gość: triumf pol myśli Słyszałem, że Kosecki też ma szanse... IP: *.nplay.net.pl 25.09.09, 11:21
      A co z Guciem Warzychą?
    • Gość: asystent a Świerszczu? IP: *.chello.pl 25.09.09, 11:56
    • Gość: juluss Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.itaka.pl 25.09.09, 12:00
      SKANDAL! Dudek wraca tylko po to żeby dołączyć do Klubu Wybitnego
      Reprezentanta! Nigdy nie będzie normalnie, Majewski! co? ty ...
    • Gość: adas Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.c196.msk.pl 25.09.09, 12:16
      Żewłakow i Krzynówek nie są zbyt starzy, ino mogą wyprzedzić Prezesa na liście
      Wybitnych Reprezentantów
      • redgunner Re: Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! 25.09.09, 12:54
        Gość portalu: adas napisał(a):

> Żewłakow i Krzynówek nie są zbyt starzy, ino mogą wyprzedzić Prezesa na liście
        > Wybitnych Reprezentantów

Oj, młodzieniaszki - 36 lat na euro, co to jest...
        Powołajmy jeszcze Hajtę i Świerszcza - też nie są pewnie za starzy? hehe.
        Krzynówek nawet jakby miał 25 lat to jest po prostu beznadziejnym rezerwowym
        niegodnym gry w reprezentacji.
        • Gość: adas Re: Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.c196.msk.pl 25.09.09, 13:04
          Hmm, a teraz mi podaj jedno nazwisko. Środkowego obrońcy lepszego od Żewłakowa.
          Choćby w perspektywie dwóch lat. Krzynówka w tej formie bronić nie będę, ale
          proszę też o klasycznego lewego pomocnika. Obraniak i? No i 36 lat to w
          dzisiejszej piłce niekoniecznie emerytura.

Sportowo wszyscy trzej, w jakiej by fatalnej formie nie byli, są wzmocnieniem
          kadry, co notabene nieźle świadczy o stanie polskiego futbolu. Polska szkoła
          bramkarska, cholera...
    • idasierpniowa28 Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! 25.09.09, 12:24
      Z tego co napisane na głównej, to na razie przecieki, więc nie napinajmy się za bardzo.
      Rezygnowanie z Boruca uważam za debilizm, no ale takim samym debilizmem jest np stanowisko selekcjonera tymczasowego.
      Swoją drogą, szkoda mi Jurka, bo jak przerżniemy mecze ( a coś mi niestety mówi, że tak wlaśnie będzie), to gromy tradycyjnie spadną na bramkarza. I teraz zastanawiam się, czy Jurek ma tak silną psychikę, jak Artur. Bo już widzę co będzie ; " stary dziad" " ławkowicz" " nieograna fajtlapa" < " mysli że jest kimś w Realu a lawetam grzeje" i pewnie wiele, wiele innych, ' wymyślniejszych" Nie wiem, czy chce w takiej atmosferze do kadry wracać
    • akkj Re: Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! 25.09.09, 12:36
      Bawi mnie ten krąg wyznawców pajaca ze Szkocji, który przegrał nam eliminacje.

Gość portalu: ff napisał(a):

> Bez Boruca ?! przesadzil!! Najlepszy bramkarz, najlepszy piłkasz w
      > reprezentacji polskiej!! A on go nie powołał ;/ Coraz bardziej tracę
      > ochotę na oglądanie meczu..
    • Gość: ff Boruc oddaj nam 6 punktów !!! IP: *.chello.pl 25.09.09, 12:36
      nie wstyd ci ?
      • kml-19 Re: Boruc oddaj nam 6 punktów !!! 25.09.09, 12:40

> nie wstyd ci ?

no to już było napisane chyba 4 razy daj na luzik tu ludzie potrafią czytać -
        raz wystarczy
      • kml-19 Re: Boruc oddaj nam 6 punktów !!! 25.09.09, 12:43

> nie wstyd ci ?

AAA zapomniałem jak kopiujesz własne posty to zmień tez operatora a nie tylko
        nick :D :D :D
    • kml-19 Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! 25.09.09, 12:37
      Zaraz bo mnie tu się coś nie zgadza!!!
      Bo zgoda na odmłodzenie kadry ale z tych co tu wymieniono to albo Stefciowi
      się kalkulator w głowie zaciął albo znowu Piechniczek i Lato swoich ulubieńców
      wybierają.
      JAKIE ODMŁODZENIE:
      Kowalewski ur. 11 maja 1977 czyli tak na palcach licząc ma ok 32 lat
      Dudek ur. 23 marca 1973 czyli ma 36
      Głowacki ur: 13 marca 1979 czyli jak policzyłem 30 lat
      Lewandowski się załapał i tez ma 30 lat
      Roger ma już 27 lat
      Jeleń 28 lat
      Dudka na 26
      Tylko Peszko Obraniak i Błaszczykowski młodziaki jak na ta ekipę bo maja kolo
      24 lata.
      Może to nie takie ważne ale jak będą ME w 2012 roku to u nas będą grali sami
      emeryci!!
      Teraz co do reszty ok Kowalewski gra w klubie i podobno dobrze. Liga grecka to
      nie potęga ale i tak lepsza od naszej!! Błaszczykowski jest bez formy i mało
      gra w klubie. Dudek nie rozegrał meczu o punkty w lidze od chyba 2 albo 3 lat!!
      PRZEPRASZAM O CO TU CHODZI!!!????
      • zadbad Odmłodzenie 25.09.09, 13:36
        to zdaje się,że chodzi o danie szansy zagrania chłopakom,którzy za poprzedniego
        selekcjonera takowej nie mieli.Może bardziej fortunne stwierdzenie było by
        "przewietrzenie kadry".
    • Gość: koniak Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.15-2.cable.virginmedia.com 25.09.09, 12:55
      A Lato w ataku???
    • Gość: baba Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 13:03
      Jakem baba (oglądająca mecze naszych piłkarzy)nie mogę uwierzyć w sensacyjne
      doniesienia o powołaniach nowego trenera. Chyba trener naprawdę chce być
      chwilowym trenerem.Nie rozumiem, ale pewnie się wszyscy dowiedzą, dlaczego
      między słupkami w bramce stoi....no właśnie, kto? Rezerwowy bramkarz!!!!!Lubię
      Jerzego Dudkę (nawet mam wielki szacunek dla jego umiejętności, które kiedyś
      podziwiałam), ale teraz może być najwyżej ekspertem. Co do
      Kowalewskiego....Podoba mi się jego łysina.... Wniosek mam dla trenera jeden -
      bramkarz numer 1 to tylko Boruc! nikt inny.
    • Gość: dzekson2 Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 13:04
      Stefan powołaj młynarczyka do bramki a zamiast Żewłakowa i Krzynówka weź Late
      i Bońka i na pewno nie przegramy może zremisujemy
      s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
    • sharm2009 Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! 25.09.09, 13:15
      a ja proponuje Lucjana Brychczego i Gerarda Cieślika żeby powołać z całym
      szacunkiem co prawda ledwo chodzą ale mogli by zagrać w końcówce
      s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
    • Gość: KIBIC Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 14:43
      Drużyny od dawna nie było, ale chociaż na kapitana można było
      popatrzeć. Teraz nawet tego nie ma. Szkoda, ze Michał musi odejść w
      taki sposób. Panu Majewskiemu życzę, żeby potraktowano go podobnie i
      to jak najszybciej. Pozdrawiam serdecznie Michała Żewłakowa!
    • Gość: zawodnikczynny Kadra bez Boruca, Żewłakowa i Krzynówka! IP: *.magma-net.pl 25.09.09, 23:13
      Cała Polska jedzie po tym człowieku,chciałbym żeby mu się udało.Pseudoznawcy
      dziennikarze i zakochani w Smudzie wyznawcy TVP i Polsatu.Te decyzje
      personalne są jak najbardziej trafione.Tyle że spóźnione jakieś 2 lata,jest
      jeszcze kilku w tej kadrze których tam być nie powinno,w pierwszej kolejności
      słaby w tym sezonie Błaszczykowski,pijaczyna Dudka i farbowane lisy
      Roger,Obieranek i Smolarek.Stefan prawdziwi kibice są z Tobą!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka