Gość: bob Antoni Piechniczek: To normalna reprezentacja. ... IP: *.blast.pl 13.10.09, 13:37 Nie mogę patrzeć na tą morde piechniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinis Antoni Piechniczek: To normalna reprezentacja. ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 14:52 Niech ten wszechwiedzący prorok idzie już na emeryturę i więcej nie szkodzi reprezentacji. Sytuacja w reprezentacji jest pochodną sytuacji w PZPN, który został opanowany przez nieuków i prostaków. A jak widać z wypowiedzi tego proroka jeszcze i szowinistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babatakajaga mysl przewodnia IP: 165.230.75.* 13.10.09, 15:30 Toni ma racje - jaki zwiazek, tacy i pilkarze. Swietnie do siebie pasuja. Tylko z ta mysla przewodnia to chyba lekka przesada w przypadku pana Piechniczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poco Antoni Piechniczek: To normalna reprezentacja. ... IP: 80.51.34.* 13.10.09, 17:55 nie ma co się dziwić że Lewy mówi o telefonie ze słowackiej federacji skoro identyfikuje się z PZPN-em,widocznie tj. normalna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Leo o PZPN IP: *.komster.pl 13.10.09, 19:08 pamiętam, jak Leo Beenhakker określił PZPN mianem BANDY AMATORÓW. i miał rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kibic Antoni Piechniczek: To normalna reprezentacja. ... IP: *.cable.casema.nl 13.10.09, 23:10 "W kadrze Beenhakkera panowała atmosfera daleka od utożsamiania się ze związkiem, który się reprezentuje." A ja cały czas myślałem że to reprezentacja POLSKI a nie pzpn! SPIEPRZAJ DZIADU!!Nie wypowiadaj się więcej publicznie, bo ręce opadają i słów brak! Jeszcze masz czelność kasować 80 tys premii! Za co ???????? Oddaj to lepiej na biedne dzieci! WSTYD i HAŃBA !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Antoni Piechniczek: Panie! Pan meczu nie widział! IP: *.trzebinia.mm.pl 15.10.09, 09:00 Czesi se żyły wypruwali, taki żeśmy opór stawili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archpoch Antoni Piechniczek: To normalna reprezentacja. ... IP: 195.94.214.* 15.10.09, 10:42 kretyn i leśny dziad:) antonio piechniczek, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Antoni Piechniczek: To normalna reprezentacja. ... IP: 217.98.93.* 16.10.09, 14:12 CZY NAPRAWDĘ TO TOWARZYSTWO TRZEBA WYNIEŚĆ RAZEM Z FOTELAMI BO TAK SĄ PRZYSPAWANI ALBO ZAPROSIĆ TALIBÓW ŻEBY WYSADZILI W POWIETRZE TO TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI PANÓW PIECHNICZKA LATĘ ENGELA I INNYCH GDZIE CI LUDZIE MIELI OCZY JAK WYBIERALI PANA PIECHNICZKA A PAN KRĘCINA NIECH NIE KRĘCI TYLKO NIECH NIECH SIĘ PAKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
vega01 Żenada ;/ 16.10.09, 14:16 Zmierzamy do nikąd. Panie trenerze zatrzymał się Pan z widzą kilkanaście lat temu. Świat idzie do przodu a piłka w polsce nic sie nie zmiania przez te lata nic a nic! Trzeba zmienić system szkolenia!! Zupełnie inaczej zorganizować rozgrywki młodzieżowe or az szkolenie młodzieży w klubach! Zorganizować tak aby kazdy kto ma talent i dziesieć czy pietnascie lat mogł trenować pod okiem profesjonalisty i nie przepadl. Teraz niestety tak nie jest! Problemem nie był Benhaker nie jest Majewski jest skostaniły zwiazek który zatrzymal sie w głębokim prl-u. Niezmiernie mnie cieszy że koniecpzpn osiagnelo taki wymiar moze cos sie uda zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś