mao111 14.10.09, 20:25 Szpaku pieprzy ze "kibice odwrócili sie od reprezentacji"... coś ci sie szpaku pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: df Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:30 Lol... śnieg, zadyma, puste trybuny i orkiestra której z tego zimna trąby się rozstroiły i graja jak strażoki z remizy. po prostu... zaraz mecz pewnie bedzie wyglądał tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:32 może krążkiem grajom bo piłki nijak nie idzie w tv zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Zima palancie, zima. 15.10.09, 10:15 refleksyjny napisał: > Kmiotku. <sam jestes kmiotem ,dziadki z pzpn nie maja pilek ktorymi mozna by grac w takich warunkach,ogladalem mecz 10 min i zadko widzialem pilke organizacja meczu jak w afganistanie brawo dziady z pzpn. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... 14.10.09, 20:35 Brawo Gancarczyk!!! Ale miał minę ten idi... Majewski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WST Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:47 Vladimir Weiss obiecał że weźmie kalekę Gancarczyka na wycieczkę do RPA to chłopak chciał być pewien że pojedzie stąd ten samobój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaza hehehehehehe zaczęło się lepiej niż dobrze IP: *.xdsl.centertel.pl 14.10.09, 20:36 od bramki samobójczej :D oby tak dalej panowie piłkarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: hehehehehehe zaczęło się lepiej niż dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:58 Te łajzy niestety reprezentują nasz kraj a nie siebie, PZPN, prezia. Nie wiem skąd u ciebie ta debilowata radość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt piłka powinna być czarna nie żółta IP: 94.75.121.* 14.10.09, 21:48 oczywiste niedopatrzenie i to nawet z 2 p. reprezentacja gra tak, jak ją Leo przez 3 lata zbudował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.chello.pl 14.10.09, 20:38 To łajza kłamliwa.Pewnie ktoś z jego rodzinki ma prace w PZPN.Taki sam beton Szpakowski jak te uje PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: *.kielce.vectranet.pl 14.10.09, 20:38 To już wiadomo od kogo Lewandowski i s-ka wytargowali premię!Panie Gancarczyk chociaż trochę kamuflażu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONSUMENT Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:49 Kto ma jeszcze reklamy na stadionie. Ja zauważyłem : - SUZUKI - CONTINENTAL - TYSKIE - ORANGE CZYLI tp sa - EXPERT - HRS - COMPENSA Za wspieranie PZPNu przesyłam im serdeczne F... OFF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyorange Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.ghnet.pl 14.10.09, 21:04 te firmy powinny sie bać, skoro tak dobrze udał się bojkot frekwencji na meczu, to i uda się bojkot ich wyrobów - najwięcej widać Orange i TPSA, największy kandydat do bojkotu produktów i usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkThrone Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.09, 08:44 ja pół roku temu przedłużyłem umowę z Orange. Za to internet mam z Dialogu, a Tyskiego już się nie napiję. Są inne dobre piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.aster.pl 14.10.09, 21:06 Kreisel Hormann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longus Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: 193.26.131.* 15.10.09, 01:29 Brama roku.... Nomen omen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.ghnet.pl 14.10.09, 21:19 Jeszcze TYTAN. Nie kupować tego! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols 14.10.09, 22:41 Suzuki to kiepskie bryki. Tyskie to mocz konia chorego na nerki. Horman? Es gibt immer was zu tun! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 23:55 > Suzuki to kiepskie bryki. Tyskie to mocz konia chorego na nerki. Horman? Es gib > t > immer was zu tun! Naskrob maila do sponsorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirdek Bramka :) - to jednak jakaś propozycja była? 14.10.09, 20:41 tylko, że ze strony Słowaków? Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... 14.10.09, 20:45 i jeszcze ta zółta piłka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weni PZPN strzelił samobója czy kaleka z Lecha??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:51 Poznańska krew? Chyba raczej zlew. Kto wylansował w reprezentacji tego kopacza? Wasz kochany Leo! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... 14.10.09, 20:51 To ile dziś w rzutach rożnych wygramy? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz jak nazwac te 4 tysiace polakow 14.10.09, 20:53 mi brak słow- prawdziwy kibic nie powinien im wiecej podac reki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: *.ghnet.pl 14.10.09, 20:56 to jest skandal. W ogóle nie widać piłki - boisko w ogóle nie odśnieżone. Piłka powinna być pomarańczowa odblaskowa. Kto to przygotował. Ręce opadają. Skandal organizacyjny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesien Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.bb.sky.com 14.10.09, 21:08 Dziadki wiedzialy, ze bedzie cienka frekwencja, dlatego nie chcialy wydawac na odsniezanie. Nic by na premie nie zostalo... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols 15.10.09, 10:23 Gość portalu: jesien napisał(a): > Dziadki wiedzialy, ze bedzie cienka frekwencja, dlatego nie chcialy wydawac na > odsniezanie. Nic by na premie nie zostalo... <brawo dziady z pzpn-u za pilke wku...aja....ce to bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... 14.10.09, 20:58 Zacząłem oglądać. W pierwszej minucie strzeliliśmy sobie niezłego samobója. Nie jakiś barkiem czy kolanem, piękny strzał. Godny napastnika gości. Wyłączyłem telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toldo1977 Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.09, 20:58 pogoda nawet bojkotuje z nami! Lato to już Twój koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca futbolu Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: *.chello.pl 14.10.09, 20:59 brawo gancarczyk strzelił niedoobrony świetny snajper umie przyłożyć Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... 14.10.09, 20:59 Kilka spraw. 1. akcja koniecpzpn.pl polegająca na pustym stadionie podczas meczu reprezentacji to strata dla związku ponad 2 000 000 pln a to ich roczne koszty swoich wypłat. Stąd ich ta niezrozumiała agresja i dyrdymały opowiadane przed kamerami. 2. dla oszczędności nie włączyli podgrzewania płyty. Oczywiście będą tłumaczyć że śnieg padał !! 3. Czy oni nie mają czerwonych piłek. Przecież relacja w telewizji jest 10 razy gorsza niż oglądanie hokeja w górach na zwykłej antenie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 21:02 Nie wierzę, ze strzał Gancarczyka to przypadek. Facet nabiegał na piłkę i był zwrócony do bramki. Nawet b klasie po pijanemu nie strzela się takich samobójczych bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukass Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 23:16 problem w tym, że ten gość nadaje się do "C" klasy z tymi swoimi drewniakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.09, 21:04 To Lewandowski jednak wziął od Słowaków? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols 14.10.09, 22:43 Gość portalu: mario napisał(a): > To Lewandowski jednak wziął od Słowaków? Eee, prędzej Dudek wziął. Obroniłby taką szmatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz I co więcej niż na siatce SrAtlas? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.10.09, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: 78.16.71.* 14.10.09, 21:05 Oj mam nadzieje ze na EURO12 cos sie zmieni, przeciez bedzie w Polsce tylu obcokrajowcow i jaki to bedzie WSTYD!!! Cos sie musi zmienic i czym szybciej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nep Parodii ciąg dalszy!!! IP: *.pro-internet.pl 14.10.09, 21:09 Transmisja, że palce lizać. Zgaduj zgadula, gdzie żółta kula? Bełkot Szpakowskiego i Juskowiak, który się zastanawia jak się w to wszystko dał wciągnąć? Podkręcanie głosu, gdy grupka frustratów krzyczy "my chcemy gola". Parodia na całego!!! Tylko dlaczego nikomu nie do śmiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Bojkot kampani piwowarskiej IP: *.ghnet.pl 14.10.09, 21:12 ja nie piję tych szczyn już dawno. Całkowity bojkot sponsorów!!! Tyskie, Lech Pilsner Urquell, Reds, Dębowe, Wojak, Gingers. Zapamiętajcie te marki. NIe chodzić do knajp gdzie podają te szczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.09, 21:20 Nie jest źle! Polacy mają więcej sytuacji podbramkowych, w tym jedną wykorzystaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka Nikt sie od "repry" nieodwrocil, tylko... IP: *.nycmny.east.verizon.net 14.10.09, 21:27 niekumate towarzystwo wkolko walkuje jedno i to samo, nie wiedzac co mowia, albo raczej nie mogac tego oficjalnie powiedziec. To nie bojkot reprezentacji tylko bojkot PZPN!! Odpowiedz Link Zgłoś