Dodaj do ulubionych

Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska...

14.10.09, 20:25
Szpaku pieprzy ze "kibice odwrócili sie od reprezentacji"... coś ci sie szpaku
pomyliło.
Obserwuj wątek
    • Gość: df Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:30
      Lol... śnieg, zadyma, puste trybuny i orkiestra której z tego zimna trąby się
      rozstroiły i graja jak strażoki z remizy. po prostu... zaraz mecz pewnie bedzie
      wyglądał tak samo
      • Gość: df Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:32
        może krążkiem grajom bo piłki nijak nie idzie w tv zobaczyć
        • refleksyjny Zima palancie, zima. 14.10.09, 23:08
          Kmiotku.
          • europa130 Re: Zima palancie, zima. 15.10.09, 10:15
            refleksyjny napisał:

> Kmiotku.
            <sam jestes kmiotem ,dziadki z pzpn nie maja pilek ktorymi mozna by
            grac w takich warunkach,ogladalem mecz 10 min i zadko widzialem
            pilke organizacja meczu jak w afganistanie brawo dziady z pzpn.
    • mao111 Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... 14.10.09, 20:35
      Brawo Gancarczyk!!! Ale miał minę ten idi... Majewski :)))
      • Gość: WST Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:47
        Vladimir Weiss obiecał że weźmie kalekę Gancarczyka na wycieczkę do RPA to
        chłopak chciał być pewien że pojedzie stąd ten samobój.
        • refleksyjny zarzygany WST 14.10.09, 23:09
          pogięty
    • Gość: kaza hehehehehehe zaczęło się lepiej niż dobrze IP: *.xdsl.centertel.pl 14.10.09, 20:36
      od bramki samobójczej :D oby tak dalej panowie piłkarze
      • Gość: Artur Re: hehehehehehe zaczęło się lepiej niż dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:58
        Te łajzy niestety reprezentują nasz kraj a nie siebie, PZPN, prezia. Nie wiem
        skąd u ciebie ta debilowata radość.
        • refleksyjny kogo ty reprezentujesz, łajzo? 14.10.09, 23:09
      • Gość: rt piłka powinna być czarna nie żółta IP: 94.75.121.* 14.10.09, 21:48
        oczywiste niedopatrzenie i to nawet z 2 p.

reprezentacja gra tak, jak ją Leo przez 3 lata zbudował
    • Gość: erwin Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.chello.pl 14.10.09, 20:38
      To łajza kłamliwa.Pewnie ktoś z jego rodzinki ma prace w PZPN.Taki sam beton Szpakowski jak te uje PZPN
    • Gość: c Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: *.kielce.vectranet.pl 14.10.09, 20:38
      To już wiadomo od kogo Lewandowski i s-ka wytargowali premię!Panie Gancarczyk
      chociaż trochę kamuflażu...
      • Gość: KONSUMENT Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:49
        Kto ma jeszcze reklamy na stadionie. Ja zauważyłem :
        - SUZUKI
        - CONTINENTAL
        - TYSKIE
        - ORANGE CZYLI tp sa
        - EXPERT
        - HRS
        - COMPENSA
        Za wspieranie PZPNu przesyłam im serdeczne F... OFF.
        • Gość: antyorange Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.ghnet.pl 14.10.09, 21:04
          te firmy powinny sie bać, skoro tak dobrze udał się bojkot frekwencji na meczu, to i uda się bojkot ich wyrobów - najwięcej widać Orange i TPSA, największy kandydat do bojkotu produktów i usług.
          • refleksyjny Zima gościu, zima. A do domu daleko 14.10.09, 23:10
          • Gość: DarkThrone Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.09, 08:44
            ja pół roku temu przedłużyłem umowę z Orange. Za to internet mam z Dialogu, a
            Tyskiego już się nie napiję. Są inne dobre piwa
        • Gość: le ming Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.aster.pl 14.10.09, 21:06
          Kreisel
          Hormann
          • Gość: Longus Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: 193.26.131.* 15.10.09, 01:29
            Brama roku.... Nomen omen.
        • Gość: gość Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.ghnet.pl 14.10.09, 21:19
          Jeszcze TYTAN. Nie kupować tego!
        • jaceq Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols 14.10.09, 22:41
          Suzuki to kiepskie bryki. Tyskie to mocz konia chorego na nerki. Horman? Es gibt
          immer was zu tun!
          • Gość: kloss Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 23:55
            > Suzuki to kiepskie bryki. Tyskie to mocz konia chorego na nerki. Horman? Es gib
            > t
            > immer was zu tun!

Naskrob maila do sponsorów :)
    • mirdek Bramka :) - to jednak jakaś propozycja była? 14.10.09, 20:41
      tylko, że ze strony Słowaków?
    • mao111 Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... 14.10.09, 20:45
      i jeszcze ta zółta piłka :)))
    • Gość: Weni PZPN strzelił samobója czy kaleka z Lecha??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 20:51
      Poznańska krew? Chyba raczej zlew. Kto wylansował w reprezentacji tego kopacza?
      Wasz kochany Leo! :)))))
    • mao111 Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... 14.10.09, 20:51
      To ile dziś w rzutach rożnych wygramy?
    • minasz jak nazwac te 4 tysiace polakow 14.10.09, 20:53
      mi brak słow- prawdziwy kibic nie powinien im wiecej podac reki
    • minasz ja w ramach bojkotu meczu nie ogladam 14.10.09, 20:54

• Gość: gosc Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: *.ghnet.pl 14.10.09, 20:56
      to jest skandal. W ogóle nie widać piłki - boisko w ogóle nie odśnieżone. Piłka powinna być pomarańczowa odblaskowa. Kto to przygotował. Ręce opadają. Skandal organizacyjny!!!
      • Gość: jesien Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.bb.sky.com 14.10.09, 21:08
        Dziadki wiedzialy, ze bedzie cienka frekwencja, dlatego nie chcialy wydawac na odsniezanie. Nic by na premie nie zostalo...
        • europa130 Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols 15.10.09, 10:23
          Gość portalu: jesien napisał(a):

> Dziadki wiedzialy, ze bedzie cienka frekwencja, dlatego nie
          chcialy wydawac na
          > odsniezanie. Nic by na premie nie zostalo...
          <brawo dziady z pzpn-u za pilke wku...aja....ce to bylo.
    • framberg Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... 14.10.09, 20:58
      Zacząłem oglądać. W pierwszej minucie strzeliliśmy sobie niezłego samobója.
      Nie jakiś barkiem czy kolanem, piękny strzał. Godny napastnika gości.
      Wyłączyłem telewizor.
    • Gość: toldo1977 Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.09, 20:58
      pogoda nawet bojkotuje z nami! Lato to już Twój koniec!
    • Gość: znawca futbolu Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: *.chello.pl 14.10.09, 20:59
      brawo gancarczyk strzelił niedoobrony świetny snajper umie przyłożyć
    • nadgajowy Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... 14.10.09, 20:59
      Kilka spraw.
      1. akcja koniecpzpn.pl polegająca na pustym stadionie podczas meczu
      reprezentacji to strata dla związku ponad 2 000 000 pln a to ich roczne koszty
      swoich wypłat. Stąd ich ta niezrozumiała agresja i dyrdymały opowiadane przed
      kamerami.

2. dla oszczędności nie włączyli podgrzewania płyty. Oczywiście będą tłumaczyć
      że śnieg padał !!

3. Czy oni nie mają czerwonych piłek. Przecież relacja w telewizji jest 10
      razy gorsza niż oglądanie hokeja w górach na zwykłej antenie !!
    • Gość: Radzio Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 21:02
      Nie wierzę, ze strzał Gancarczyka to przypadek. Facet nabiegał na piłkę i był
      zwrócony do bramki. Nawet b klasie po pijanemu nie strzela się takich
      samobójczych bramek.
      • Gość: lukass Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 23:16
        problem w tym, że ten gość nadaje się do "C" klasy z tymi swoimi drewniakami
    • Gość: mario Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.09, 21:04
      To Lewandowski jednak wziął od Słowaków?
      • jaceq Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols 14.10.09, 22:43
        Gość portalu: mario napisał(a):

> To Lewandowski jednak wziął od Słowaków?

Eee, prędzej Dudek wziął. Obroniłby taką szmatę.
    • Gość: siatkarz I co więcej niż na siatce SrAtlas? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.10.09, 21:04
    • Gość: nico Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Polska... IP: 78.16.71.* 14.10.09, 21:05
      Oj mam nadzieje ze na EURO12 cos sie zmieni, przeciez bedzie w
      Polsce tylu obcokrajowcow i jaki to bedzie WSTYD!!!
      Cos sie musi zmienic i czym szybciej tym lepiej.
    • Gość: nep Parodii ciąg dalszy!!! IP: *.pro-internet.pl 14.10.09, 21:09
      Transmisja, że palce lizać. Zgaduj zgadula, gdzie żółta kula? Bełkot
      Szpakowskiego i Juskowiak, który się zastanawia jak się w to
      wszystko dał wciągnąć? Podkręcanie głosu, gdy grupka frustratów
      krzyczy "my chcemy gola". Parodia na całego!!! Tylko dlaczego nikomu
      nie do śmiechu!!!
    • Gość: krakus Re: Bojkot kampani piwowarskiej IP: *.ghnet.pl 14.10.09, 21:12
      ja nie piję tych szczyn już dawno. Całkowity bojkot sponsorów!!! Tyskie, Lech Pilsner Urquell, Reds, Dębowe, Wojak, Gingers. Zapamiętajcie te marki. NIe chodzić do knajp gdzie podają te szczyny.
    • Gość: mario Re: Puste trybuny Stadionu Śląskiego podczas Pols IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.09, 21:20
      Nie jest źle! Polacy mają więcej sytuacji podbramkowych, w tym jedną wykorzystaną.
    • Gość: mordka Nikt sie od "repry" nieodwrocil, tylko... IP: *.nycmny.east.verizon.net 14.10.09, 21:27
      niekumate towarzystwo wkolko walkuje jedno i to samo, nie wiedzac co
      mowia, albo raczej nie mogac tego oficjalnie powiedziec.
      To nie bojkot reprezentacji tylko bojkot PZPN!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka