Gość: Tadeusz IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 17:18 A gdzie sa sklady druzyn,relacja minuta po minucie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ukos Ciekawe kiedy wynik pojawi się w tabeli na portalu 18.10.09, 17:27 Tabela ekstraklasy jest smętnym przykładem zgrzebności tego portalu. Zakończył się już mecz Zagłębie-Jagiellonia, ale w tabeli tego nie widać. Widocznie w gazeta.pl NIE POTRAFIĄ napisać prostej aplikacji, która po podaniu wyniku w artykule sama by z tą tabelą robiła porządek (linki z listy meczów koło tabeli do artykułów są, więc w tym miejscu są gotowe namiary na artykuł). Po tym meczu też NA PEWNO będzie długo nic. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Swietny mecz ?? Te urywki, ktore sa na necie 18.10.09, 22:22 (podobno najciekawsze) sa conajmniej malo przekonywujace. Kopacze bardziej potykali sie o pilke niz grali. Re: Ciekawe kiedy wynik pojawi się w tabeli na po Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Wisła wykluczy Lecha z walki o mistrzostwo? 18.10.09, 17:34 No w tej chwili to odszczekam chyba wszystko złe, co mówiłam na Pawełka... Hauuuu ;P Oby tak dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Ekstraklasa. Lech bije mistrza! IP: *.chello.pl 18.10.09, 19:23 ale mi to utarcie nosa tak jakby wygrali conajmniej 10:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Ekstraklasa. Lech bije mistrza! IP: *.kosson.com 18.10.09, 19:39 Dlaczego po każdym meczu Lecha na stronie głownej pojawia się zdjęcie "orła" wykonanego przez Roberta Lewandowskiego ? To jest naprawdę strasznie irytujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barthossius Re: Ekstraklasa. Lech bije mistrza! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.09, 19:41 10:0 to byłby raczej nokaut. Ale wygranie z niepokonaną do tej pory w sezonie drużyną może rzeczywiście nie jest utarciem nosa. Jakoś nie słyszałem, żeby wiślacy wszem wobec głosili, jacy to oni są wspaniali i niepokonani. Po prostu wygrywali to, co się dało. Ale co tam, tytuł chwytliwy musi być, nic to, że nieco zniekształca fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Ekstraklasa. Lech bije mistrza! 18.10.09, 19:58 Mecz był zacięty i niezwykle wyrównany w pierwszej połowie. Obie drużyny mogły wygrać to spotkanie, ale to Lech wykazał się większą skutecznością. Wiślacy przecież mieli parę setek, nic jednak nie chciało wejść. Bardzo dobry mecz Burica. Ja jako kibic Wisły szczerze się przyznam, że będę długo odczuwał kaca po tym spotkaniu, spotkaniu, w którym Wisła nie była gorszą drużyną. Stworzone sytuacje stuprocentowe powinny wystarczyć do zwycięstwa. Kontrowersyjna sytuacja w pierwszej połowie, w mojej ocenie Małecki był faulowany, ale taka jest piłka. To nie jest wina sędziego, że nie wykorzystaliśmy naszych znakomitych sytuacji. Gra Wisły i Lecha bardzo mi się podobała, skuteczność Wisły niestety bez zmian. To poważny problem. Na dodatek ławka rezerwowych jest bardzo wąziutka, oprócz Łobodzińskiego nie mieliśmy nikogo, kogo można by wprowadzić na boisko. Nie podoba mi się natomiast inny aspekt. Lech zagrał chyba najlepszy mecz w tym sezonie. Dziwne trochę, że nie mógł tak grać wcześniej. Sprężył się? Pokaże to następna kolejka, na którą wcale bym nie patrzył tak optymistycznie jeśli chodzi o Lecha. Ci piłkarze sprawiają wrażenie, jakby wybierali sobie mecze, w których będą gryźć trawę, albo też po prostu nie mieli siły grać na takim poziomie w każdym spotkaniu. Trudno powiedzieć co gorsze z ich perspektywy. Jestem natomiast spokojny o Wisłę. Będziemy wygrywać w następnych kolejkach. To jest liga, a nie potyczka pucharowa, trzeba umieć rozłożyć siły, a Wisła w tym jest najlepsza, co pokazała w zeszłym sezonie. Myślę, że kibice Lecha wiedzą, jak się czuje kibic Wisły po tym spotkaniu. W Warszawie gdy grali z Legią było podobnie, z tymże, że to Lech przegrał tamto spotkanie, a mogło się przecież zdarzyć wszystko. To był mecz do jednej bramki, w którym lepsza okazała się drużyna z Poznania. Gratuluję wam zwycięstwa i czekam na rewanż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem37 Re: Ekstraklasa. Lech bije mistrza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.09, 22:01 Szacunek za normalność, moim zdaniem to był b. dobry mecz zarówno Burica, jak i Pawełka. CO do karnego, myślę, że Małecki zrobił to trochę za teatralnie, to samo o sytuacji kiedy Marcelo przewracał Lewandowskiego w polu karnym. Mecz Generalnie mógł się podobać szybki i pełen zwrotów akcji. Jeżeli chodzi o wcześniejszą postawę, Lecha myślę, że nie do końca masz rację ta drużyna cały czas (mimo plagi kontuzji), gra nieźle, poza Reniferem, który faktycznie odpuszcza mecze, problem polegał na tym, ze brakowało im trochę szczęcia, albo jak np. w przypadku Mikołajczak trochę zimnej krwi. To jest młoda ekipa i myślę, ze podziała to na nich jak 1:4 w Krakowie w zeszłym sezonie, kiedy po tym meczu wygrali z Austrią i gra zaczęła się kleić. Mam nadzieję, że sezon będzie wyglądał jak ostatnio i walka toczyć się będzie do ostatniej kolejki. I niech wygra lepszy (ja mam nadzieję, że to będzie mój LECH). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Borski to nie sędzia tylko człowiek z układu PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 22:37 przykro mi ale Wisła też nie będzie od teraz przegrywać - więc każdy może marzyć , i nie zawsze będzie wam i nam sędziował Borski to drugi fakt . A jak sie raz dla pana borskiego kończyło spotkanie w katowicach to każy widział , tam niestety kibice lokalni nie wytrzymali i dosta ł wpierdopl za swoją pracę . Każdy wie że ten pan jest dyspozycyjny . Mecz był dobry z jednej i drugiej strony fajne akcje szkoda tylko że do takiego meczu wyznaczono taką cienką łajzę . Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Borski to nie sędzia tylko człowiek z układu 19.10.09, 00:26 Jeszcze jedna sprawa. Kto na mecz krakowskiej drużyny wyznacza kogoś z Warszawy lub okolic? W zeszłym sezonie mecz Śląsk - Wisła się kłania. To się zawsze źle dla Wisły kończy. Mecz powinien sędziować Siejewicz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontemplator07 Re: Borski to nie sędzia tylko człowiek z układu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 21:53 Zostawcie sędziego w spokoju. Gra była ostra po obu stronach a pomyłki (nawet z potencjalnym karnym) rozłożyły sie jak 1:1. Zaraz po drugiej porażce z estończykami pisałem, że Wisła jest dobra i "był to wypadek przy pracy". Gratulacje dla Wisły i podziękowania dla kolejorza. Lokomotywa jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Ekstraklasa. Lech bije mistrza! 18.10.09, 22:40 W ocenie wszystkich komentatorów C+, a także byłego sędziego, Stępniewskiego był to 100% karny. Tylko sędzia Borski go nie widział. To, że zawodnik doda trochę od siebie to jest normalne zjawisko. Zawsze tak się robi. To były fatalne zawody Borskiego. Mylił się w obie strony i to potężnie. To oczywiście nie jest Borskiego wina, że przegraliśmy, ale niepodyktowanie karnego i odesłanie Skorży na trybuny miały kluczowe znaczenie dla meczu. Marcin Borski z Warszawy... Wybaczcie drodzy Poznaniacy. Warszawa ma kompleks i Poznania i Krakowa, ale to jednak nas bardziej nienawidzą. Co do tego jednego warszawskiego wieśniaka, to jestem spokojny. Wyląduje niedługo we Wrocławiu jako Marcin B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bv Re: Ekstraklasa. Lech bije mistrza! IP: *.zone12.bethere.co.uk 19.10.09, 01:21 mały jest swietnym ofensywnym pomocnikiem tyle ze wisła potrzebuje skutecznego napastnika, takiego który dostając piłke w okolicach pola karnego wie co z nią zrobic na tyle sytuacji które miała wisła lech powinien zostac znokałtowany ale gdybanie niema odpowiednika w rzeczywistosci terazniejszej. oj przydałby sie chciazby dziadek frankowski łowca bramkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert pismaki IP: 188.33.122.* 18.10.09, 19:52 do pismaków wybiórczej.. mecz był we wronkach, a nie wpoznaniu,,,, nie wiem jaki wy mecz oglądaliście, ale w poznaniu żadnego hitu nie było... trzymacie nadal pewien poziom zenady Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Ekstraklasa. Lech wraca do gry? 18.10.09, 20:01 Ilosc niecelnych strzalow w sytuacjiach 100%...mowi jaki mamy poziom pilkarzy Polskich,,,,,przykro patrzec,na tych kopaczy.z obu druzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piko Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 20:08 Mecz sezonu !!!!! Widzów 2,5 tyś. Mecz ligi niemieckiej FC Nurnberg 15 miejsce w tabeli Hertha Berlin 18 miejsce w tabeli.Widzów 38,094 tyś Gdzie my jesteśmy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hellbert Gdzie my jesteśmy? IP: *.icpnet.pl 18.10.09, 20:26 W miemczech widocznie przychodzi się dopingować grające drużyny aby grały na całego. W polsce przychodzi się na mecz zbluzgać przeciwników bo "nasza" drużyna i tak najlepsza. Mimo że tak samo parchaci kopacze w obu składach dreptają po boisku:( Ale grunt to mięchem porzucać i się ponapinać ze "my to prawdziwi kibice":( Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hellbert Re: Gdzie my jesteśmy? IP: *.icpnet.pl 18.10.09, 20:31 sorrki, miało być "W niemczech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Lewandowski wystarczył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 20:32 I co slonx?Gdzie ten twój Małecki i te dwa barany na B.Kto komu powinien buty nosić?.wisła skisła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biała* Re: Lewandowski wystarczył IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 21:00 I należy jeszcze dodać Sędzia: Marcin Borski (Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Lewandowski wystarczył 18.10.09, 22:43 Brawo. Ja potrafiłem powstrzymać się od obraźliwych komentarzy, mimo, że przegrana była niezasłużona. Ty, pomimo szczęśliwego zwycięstwa swojej drużyny, dalej bluzgasz na wszystkie strony. Ot, różnica między kibicem a kibolem. P.S. Jedna wygrana majstra nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p jedna jaskółka nie czyni wiosny IP: 95.108.12.* 19.10.09, 09:21 Z powodu niekorzystnego wyniku wyjątkowo (wystarczy poczytać archiwum twoich postów) się powstrzymałeś od pisania bzdur, ale nie robię sobie nadziei, następnym razem znowu będzie długo i bez sensu, byleby tylko racja (w twoim mniemaniu) była po stronie Wisły. (oczywiście już wracasz do "poziomu" za pomocą takich kwiatków jak "szczęśliwe zwycięstwo Lecha"). Lech nie wygrał szczęśliwie. Lech miał więcej dobrych sytuacji, mniej się mylił w środku boiska, zagrał z większym zaangażowaniem a mimo to dość czysto (w przeciwieństwie do niektórych wiślaków) i wygrał zasłużenie. Co robi w takiej sytuacji slonx? W każdym zdaniu łyżka dziegciu dla zdrowego rozsądku: niby gratuluje ale już winny sędzia, niby mylił się w obie strony, ale jednak bardziej dla Lecha, następuje usprawiedliwianie porażki jedną czy drugą sędziowską kontrowersją (bo to nawet nie były bezdyskusyjne błędy), tym że trener na trybunach, że sędzia z Warszawy. Typowa wiślacka paranoja za 2-3 tygodnie dojdzie do w pełni rozwiniętej formy i w umyśle slonx-a za porażkę Wisły z Lechem odpowiadać będą już (tradycyjnie) wyłącznie sędzia, brutalni i grający antyfutbol przeciwnicy, murawa, pogoda i PZPN (kolejność losowa). Skorzystaj z autocytatu: > Ot, różnica między kibicem a kibolem. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: jedna jaskółka nie czyni wiosny 19.10.09, 11:21 Pisałem, że to nie sędzia jest winien, że nie wykorzystaliśmy tylu dogodnych sytuacji, bo sytuacji stuprocentowych mieliśmy więcej. To nie sędzia, nie Lech, ani nie Buric, ani nawet nie te wszystkie błędy w środku pola sprawiły, że przegraliśmy, ale właśnie nieskuteczność. Jednak błąd sędziego miał ogromny wpływ na wynik, mimo że karny to jeszcze nie gol. w pierwszej połowie Małecki był 2 razy sam na sam, Ćwielong raz. Lech aż tak dobrych sytuacji, poza sytuacją Lewandowskiego zakończoną bramką, oraz tą Stilicia z początku spotkania nie miał. A do chodzi jeszcze 1 na 1 Brożka... Co tu dużo pisać, spotkanie mogło się różnie ułożyć. To Lech strzelił bramkę i wygrał, ale miał sporo szczęścia, to też jest prawdą. Dlatego zwycięstwo to jest szczęśliwe. Nie wiem czy wiesz, ale w takiej sytuacji, w jakiej pomylił się Borski, klasowy sędzia nie myśli nad tym, czy karny czy nie, ale nad tym jaka kartka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 21:01 super lech narescie wygral dla lecha tak samo powinem byc karny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torwart Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 21:03 Oglądając ten skrót spotkania można dojść do wniosku, że Lech wygrał przez totalny przypadek, po jedynej akcji:). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Taaa, świetny mecz IP: *.ghnet.pl 18.10.09, 21:26 W polskiej szmaciance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ Ale jaja... IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 18.10.09, 21:39 Artykuł o meczu zatytułowano "Lech utarł nosa Wielkiej Wiśle"! "Wielkiej Wiśle"? Czy jakakolwiek drużyna polskich kopaczy jest Wielka? Jaja sobie robicie, czy co? Nieudacznicy mogą być co najwyżej wysocy, ale wielcy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: Ludzie-nie kupujcie tyskiego!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 22:01 zgoda. zobaczmy, co lech pokaże na południu Polski: Wisła w rewanżu, Ruch, Polonia B. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman 2,5 tys. widzów, w 950 tys aglomeracji 18.10.09, 22:11 0,003% - wstyd panowie że nie potraficie swoją grą zmobilizować większej grupy, i dlatego mamy taką reprezentację i taki PZPN, zasłużyliśmy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humanista? Re: 2,5 tys. widzów, w 950 tys aglomeracji IP: *.icpnet.pl 18.10.09, 22:28 Drogi humanisto... 0,00263... (bla bla bla) to jest 0,26% , a nie 0,0026% już nie czepiam się przybliżenia, ani tego, że mecz był we Wronkach (55km od Poznania), ale podstawami matmy wypadałoby się popisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
slonbe Re: 2,5 tys. widzów, w 950 tys aglomeracji 19.10.09, 00:04 Jakoś większość kibiców innych drużyn nie może zrozumieć i pojąć faktu że istnieje drobna różnica między ilością połączeń Poznania z okolicznymi miejscowościami, a możliwością dojazdu do Wronek np z Leszna bądź Piły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd 3 tysiące pięćset kibiców na meczu IP: 213.156.122.* 19.10.09, 01:07 czyli najmniej w sezonie, ale to wciąż o tysiąc więcej niż na rekordowym wyjeździe wiślaków do Sosnowca. Poza tym Lech mając we Wronkach taką frekwencję (5200, 4100, 2x 3500) nadal ma na trybunach więcej kibiców niż Wisła, Legia, Cracovia, GKS, Odra czy Piast. Także nie wiem w czym jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.aster.pl 18.10.09, 22:38 Hahaha "Wielkiej Wiśle" kto pompuje balon wiślacki , ogarnijcie się redaktorzy , co to ma znaczyć wielkiej ,że niby co ,z Levadią przegrała i jest wielka , czy Ligę Mistrzów wygrała, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caputo Re: Wisła wykluczy Lecha z walki o mistrzostwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 22:44 Nieskuteczność to znak rozpoznawczy Lecha?? 18 bramek, tylko 1 mniej niż Wisła i aż 7 więcej niż Legia... Mają strzelać 10 bramek w meczu, żeby uznać ich za skutecznych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Wisła wykluczy Lecha z walki o mistrzostwo? IP: *.icpnet.pl 18.10.09, 22:55 Nie caputo, mają wykorzystywać przyzwoity procent okazji, które mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignaca Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.chello.pl 18.10.09, 22:51 To jest totalna bzdura, jak długo przez "pomyłki sędziowskie" i to w dodatku z "WARSZAWKI" beda zależne wyniki meczy ekstraklasy to możecie panowie dzienikarze pisać co sobie tylko wymyślicie, przecież wszystcy widzieli dzięki telewizji publicznej że Borski który zasłania się teraz ekstraliga popełnił kardynalny błąd, Stępniewski i wszystcy eksperci byli zgodni tylko nie Borski i spółka, gdyby nawet Skorża tak nazwał Borskiego - złodziej w co nie wierzę, to miałby u mnie pełne poparcie, panowie którzy nazywają się sędziami międzynarodowymi biorą dużą kasę za to to niech sędziują odpowiednio do wynagrodzenia, za takie sędziowanie jak zaprezentował pan Borski to ja mu dziękuje, nie wiem czy trzecia liga wbaczyła by mu taki błąd a nie ekstraklasa - sędzia międzynarodowy - skandal - tak jak nasza drużyna tak i sędziowie się staczają. Może faktycznie chodzi o kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dingel1 Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.ghnet.pl 19.10.09, 00:44 Mecz wygrał Lechowi sędzia Borski dukował na Lecha cały czas, a niepodyktowanie karnego to jawna granda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.aster.pl 19.10.09, 01:28 wy płaczki krakowskie ,wam ciągle coś żle , a jak wam dają bramki ze spalonych , wyrzucają zawodników aby ułatwić grę , karne z kapelusza to uważacie że to wam się należy Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Ekstraklasa. Lech wraca do gry? 19.10.09, 01:30 cyt;Ten mecz mógł niemalże rozstrzygnąć walkę o mistrzostwo kraju Jesli tak graja i strzelaja pilkarze co maja byc mistrzami Polski... pudluja w 100 % sytuacjiach,,nie trafiajac NAWET w swiatlo bramki,,,,to zapomnijcie ze Polska bedzie miala dobra narodowa druzyne.ten nazwany 'SWIETNY MECZ" byl tylko zalosna replika pilki noznej,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twojastara Re: Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 01:40 dzieci poogladajcie jeszcze wiecej skrotow w ktorych nie ma polowy akcji Lecha i posluchajcie placzacych krakowiakow jaki to sedzia zly bo im karnego z kapelusza nie dal ale o tym ze cala reszte spotkania drukowal pod wisle to nie wspomna posluchajcie dziennikarzy ktorzy pisza ilu bylo kibicow nie wspominacjac ze na ten stadion niewiele wiecej by weszlo i bedziecie mieli obraz calego meczu . A prawda jest taka ze wisla jest cienka i jej smieszne gwiazdeczki ie o tym dzisiaj przekonaly razem z trenerem ktory nawet nie potrafil sie pogadzic z faktem ze jego zespol jest taki cienki i poszedl se na trybuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wombat Re: Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 02:10 piszesz jakbys sam nie widzial meczu. Wisla nie grala gorzej od Lecha, obie druzyny mialy duzo sytuacji i tak naprawde powinien byc remis, tak byloby najsprawiedliwiej. A karny Wisle sie nalezal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontemplator07 Re: Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 22:01 .. i Lechowi też Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Ekstraklasa. Lech wraca do gry? 19.10.09, 02:35 Oczywiście nie może się obejść bez głupich waśni. Powiem krótko. Lech i Wisła stwarzały sytuacje, Obie drużyny były nieskuteczne, tempo meczu było wysokie, jak na polską ligę to był wysoki poziom. Było pewne, że kto strzeli pierwszą bramkę, ten będzie już kontrolował grę. Gdyby sędzia podyktował karnego dla Wisły (a tylko sędzia Marcin B. za niedługo zameldowany we Wrocławiu był przekonany, że nie popełnił błędu), to prawdopodobnie byłby gol dla Wisły i wtedy Wisła to spotkanie by wygrała. Nazywanie rozgoryczonych kibiców "płaczkami" jest sporym nadużyciem, ponieważ prawda jest taka, że ta jedna decyzja (po której nastąpiła kolejna, Skorża na trybuny) wypaczyła wynik spotkania. Karny to jeszcze nie gol, ale tak doświadczony ekspert od karnych jak Głowacki... Niemniej pomijając już błędy sędziego, to ani Lechici, ani sędziowie nie są winni, że Wisła zmarnowała kilka setek w tym spotkaniu. To wina naszych piłkarzy. Lech był wczoraj lepszy o tą jedną bramkę. Na szczęście tylko wczoraj, bo w przekroju 10 spotkań widać kto wiedzie prym w tej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: *.tx.res.rr.com 19.10.09, 03:52 Wielka Wisla .... dawno tak sie nie smialem. Kto smie jakikolwiek klub w polskej lidze gorszej od ligi cypyjskiej nazywac "wielkim" To jest wielka pomylka LOL Odpowiedz Link Zgłoś
wieczyslaw124 Ekstraklasa. Lech wraca do gry? 19.10.09, 05:14 Brawo Kolejorz.Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASDFG Lech nigdzie nie wraca z koroną remis będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 07:15 A NODA TO WISLE UTARŁ PO RAZ KOLEJNY SEDZIA BORSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borski A jednak -sympatia do Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.09, 08:08 Pamięta Pan największy swój błąd? Tak. Może moja odpowiedzialność za ten mecz była trochę mniejsza, bo tak naprawdęto moi asystenci mieli ciut słabszy dzień i każdy z nich popełnił po jednym błędzie. Niestety, pech chciał, że obie bramki dla Lecha w meczu ostatniej kolejki poprzedniego sezonu z Cracovią padły po nieznacznych spalonych. Takie sytuacje czasem się zdarzają. Na ogół nie mają poważniejszych konsekwencji, ale w tym przypadku, w ostatniej kolejce wpłynęło na pozycję Cracovii w ekstraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyleczony z futbol Ekstraklasa. Lech wraca do gry? IP: 213.25.208.* 19.10.09, 11:00 Śmieszne nawet bardzo. Polski futbol to żenada tylko pieniądze duże. Panowie na boisku to kopacze a nie zawodowcy. 18 latkowi zależało a innym niekoniecznie i dlatego tak wypadł. Suma sumarum nęęęęędza. Odpowiedz Link Zgłoś