Gość: górnik Reprezentacja Smudy rozpoczyna Euro 2012 Z Czub... IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 19:11 Ludzie!Powiedzcie mi za co Płacą temu palantowi co komentował mecz.Ciągle tylko usprawiedliwiał to piłkarzy,to trenera,a zabrakło mu zwykłego ludzkego obiektyzmu.Podobnie było we wszystkich poprzednich meczach,aż w końcu coś tam przeczytał na zakończenie eliminacji.Polska to jest bardzo dziwny kraj,tu trzeba powrotu do lat 60-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zupek Reprezentacja Smudy rozpoczyna Euro 2012 Z Czub... IP: 83.238.57.* 14.11.09, 19:14 To jest Polska piłka nożna?To jakas kpina!!!popierdułka a nie futbol Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy-kabzel Reprezentacja Smudy rozpoczyna Euro 2012 Z Czub... 14.11.09, 19:16 Witam pilka nozna jest tak latwa zeby grac ,dzieci w szkole lepiej graja w pilke jak nasza reprezentacja,wstyd i chanba.Polacy nie maja serca do walki ( JEDYNIE TOMASZ ADAMEK)ZA CO ONI BIORA TE KASE!!!!!: barany znowu nowy trener tu i nowy trener nie pomorze to pie...ny pzpn ten system komunisci jedynie nasi kibice co morzemy na nich liczyc z nimi nie bedzie wstydu ,ale te palanty w pzpn powiesic.dlaczego jan tomaszewski lub nie jest prezesem to czlowiek na miejsu ,nie boi sie prawdy,mysle ze te barany nie pozwola dojsc do koryta jankowi.ps pozdrawiam Pana janka tomaszewskiego z calym szacunem.niechce mi sie juz nic wiecej pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Smuda i jego cuda to obłuda 14.11.09, 19:16 Polski pomyślunek szkóleniowy i nasi piłkarze wykonani z materiału drewnopodobnego gwarantują nam obciach w każdym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupkal Reprezentacja Smudy rozpoczyna Euro 2012 Z Czub... IP: *.ghnet.pl 14.11.09, 19:17 Myślę, że mecz mógł się podobać! Bramka wpadła przypadkowo! Polski walec przetoczył się przez boisko i w zasadzie wygrał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Recepta na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 20:20 Żeby zrobić dobry skład trzeba przynieść instrukcję z Ikei. A zwycięstwa zapewni nam obstawianie u buka naszych przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judym Reprezentacja Smudy rozpoczyna Euro 2012 Z Czub... IP: 77.255.189.* 14.11.09, 20:38 Czy ktoś się orientuje dlaczego polscy piłkarze nie mieli na swoich koszulkach własnych nazwisk??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iloa Reprezentacja Smudy rozpoczyna Euro 2012 Z Czub... IP: 81.219.69.* 14.11.09, 21:05 nudy, nudy.......na koniec komentator stwierdza, ze "powinniśmy wygrać bo mieliśmy 2 setki" (następna konkurencja po rzutach rożnych Piechniczka?) .....................jestem na szczęście z Kielc, i chociaż jestem kibicem Korony, to tyle radości mi dała dziś piłka ręczna. A Smuda mówił , że ten sparing z Rumunią jest dla niego jak mecz z KOroną. Liczę na to, bo naszej Koronce potrzeba 3 pkt. A Korona może łapie teraz kartki , ale gra. I nawet po 2 czerwieniach strzela gole. Hop siup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek hahaha IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 23:50 Haha jaka relacja... Uśmiałem się jak nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomberinho Reprezentacja Smudy rozpoczyna Euro 2012 Z Czub... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 11:52 Cień uśmiechu na ustach Piechniczka - bezcenne, są rzeczy których kupić nie można Odpowiedz Link Zgłoś