Dodaj do ulubionych

Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Managera?

• Gość: 787 Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.wifi-networks.pl 18.11.09, 23:11
      kurde, super artykuł :) dodam od siebie jeszcze johanna porhalssona, supata rungratsamee czy eduardo lorenzo avalosa a także przypomnę, ze todorov miał dwóch super utalentowanych kolegów yuliana guncheva i georgi kakalova, na poczatku gry wszyscy do wyciagniecia za max milion euro :)
    • Gość: 787 Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.wifi-networks.pl 18.11.09, 23:14
      ale się wkręciłem,do tego jeszcze marek suker z Ruchu, a kto wie jak sie nazywał taki super bramkarz z rs futebol??
    • Gość: Spoon Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.ip.jarsat.pl 18.11.09, 23:32
      Jesli o Saviole, Riquelme czy Aimara chodzi,
      to chodzi o fakt ze oni w CMie3jce juz byli naprawde super a wtedy nie byli to zawodnicy o klasie gwiazd. mieli po 17-18 lat i w swoich klubach nie grali nawet w podstawowych skladach.
    • Gość: ss Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.aster.pl 18.11.09, 23:38
      CO TAK MALO???????????????????? I Yuri byl lepszy od Maxima!!!!!!!!!
    • Gość: rzepek Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 18.11.09, 23:56
      było ich jeszcze paru: Mark Kerr, Cherno Samba i ... Paweł Brożek :)
    • Gość: Kujata89 Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 19.11.09, 00:51
      A panowie zczuba jak na wpadli na ten pomysł tego arytykuł?:P bo taki temat wysłałem w mojej aplikacji do pracy(jako jeden z 8) i się zastanawiam, że może został przeczytany i zaaprobowany:) Bo było by miło:) Tylko, że tam jako przykład podałem Cedrica van der Guna z Ajaxu...
    • Gość: MarniC Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 19.11.09, 01:01
      U mnie w 01/02 Paweł Brożek grając w Milanie tzry razy zrzędu był królem strzelców Serie A ;-) A oprócz tego to zgadzam się, że rządził zaciąg białoruski (tsigalko, kisliy, kiril pavliuchek, seriey kisliyak) i szwedzki (młody Zlatan, Kallstrom, Dorsin, Kennedy Bakircioglu, Labinot Harbuzi, Farnerud) i paru innych (Mokoena, Adu, Okoronkwo). A w którejś z późniejszych wersji (chyba CM4) całkiem niezły był niejaki 18-letni Ludovic Obraniak. Pamiętam, że miał wtedy w grze drugie obywatelstwo polskie a na forach ludzie burzyli się, że to bug :-)
    • Gość: vonpaulus Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 89.132.225.* 19.11.09, 07:37
      Panowie, a gdzie Dionisos Chiotis, najlepszy GK w CM01/02 oraz Marcus Allback, 40 bramek na sezon regularnie.
    • Gość: ZYGa Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.mmj.pl 19.11.09, 07:42
      Panowie skandal :D Gdzie jest popularny To Madeira? :P Mogliście też przytoczyć kilka talentów, którym się udało takich jak Kim Kallstrom czy Paweł Brożek, który w CM był dobry kilka lat nim to pokazał in rl :P
    • Gość: paparapa Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.15.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 19.11.09, 07:51
      david young, peter prospar, jao pineda i mega gwiazda james flood, który przez 10 lat gry strzelał mi koło 100 bramek na sezon.
    • bnowy Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager 19.11.09, 08:14
      Peter Prospar - mniam! :D ale on był przed CMem 01-02!!! Dlatego go pewnie tu nie ma (tak czuję, że na tej odsłonie autor się skupił).

Warto przypomnieć, że w świece CM Ibrahimovic wcześniej stał się gwiazdą niż w rzeczywistości. Podobnie z Walterem Samuelem. Tych pamiętam.

A z CM01-02 był jeszcze Frankowski! Chyba Piotr miał na imię - też bodajże z Gwardii - uzupełniał się z Harasiem.

W CM 99/00 był Dunham z V ligi angielskiej, którym spokojnie można było rozgrywać piłkę w Ekstraklasie. Podobnie jak Paulo Assuncao - chętnie przychodził do II ligi polskiej :) W rzeczywistości coś tam grał chyba we Włoszech i Portugalii

ach. CM
      dziś walczę w FM 2010, ale to nie to samo. Tutaj choć mam mozliwość poprowadzenia Stali Mielec z III ligi (nakładka Kleyo - polecam!)
    • Gość: cb89 Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 08:18
      A Piotr Czapliński? Najlepszy bramkarz polskiej ligi i reprezentacji w 07.
      Dariusz Kołodziej- gwiazda jednej edycji, w drugiej dziad.
    • Gość: daniel braaten Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 08:19
      Siema, to ja, talent z cma 03/04, w sumie w realu tez nie idzie mi najgorzej (w tesco tez).
    • Gość: Greg Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 08:24
      Obrońca Jon Ostembor, superduet Alex Nottmann i Erik Nevland.
    • Gość: tobibobi Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.09, 08:27
      cherno samba, mats tim, sergiej kisily ... :D
    • Gość: j a c Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.09, 08:32
      Nie znam CM, nie bawią mnie gierki. Ale uważam, że Freddy Adu to jest bardzo dobry piłkarz, co zresztą pokazał Polaczkom na młodzieżowych MŚ. Ja ciągle wierzę, że Adu jeszcze pokaże klasę w dorosłej piłce.

ligue1.nlog.org
    • Gość: marianinho Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 19.11.09, 09:00
      A Helder Postiga, Hugo Leal, Franco Costanzo (genialny był w bramce), Nikos Iordanidis, Kim Kallstroem, Razak Pimpong (najlepsze nazwisko w historii CM), Matei Mirel Radoi w obronie? Gdzie?

Jak już ktoś "z góry" napisał - pierwszym dodatkiem do składu każdego gracza był wytransferowany za darmochę Taribo West :) W którejś wersji także któryś z Babayarów...
    • Gość: Marcino Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 09:00
      W któryms z CMów wymiatał u mnie Łukasz Załuska. Był dobry na bramce i fantastyczniw wykonywał karne. Miał około 15-20 bramek w sezonie.
    • Gość: oks Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 09:06
      a Jarek Świętochowski grał w Gwardii to postać rzeczywista a że nigdy kariery nie zrobił to inna sprawa...
    • Gość: Olo Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 91.212.223.* 19.11.09, 09:18
      hmmm byl taki paragwajczyk w 01/02 Jacques bodajże się nazywał .... ten to był AMC-kiem jakich więcej nei widziałem :)
    • Gość: MACIEJ Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 195.20.110.* 19.11.09, 09:30
      Napiszcie waszym zdaniem najlepszy skład w CM 01/02, mój starszy brat polecił mi tą grę i chciałbym w nią popykać. Z góry wielkie dzięki
    • Gość: tym Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 09:33
      kurcze ale wypas wracają wspomnienia!!!!! Jaques, Alzugaray - obaj z urugwaju, większośc wymienionych niżej i wyżej. ale zapomnieliście o Robbie Keane, który w 00/01 wymiatał prawei w każdej drużynie.no i Dawid Mendes da Silva który byłnawet lepszy niż kałużny!!!
    • Gość: dacenty Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 94.75.121.* 19.11.09, 09:35
      a There?s only one Keano! Czyli Robbie z Wolverhampton w CM 3 ? AMC i strzaleczka do przodu i miazga !
    • Gość: mnia Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 09:35
      Ech, trzeba zrobić cz. II bo "haniebnie" nie napisaliście o To Madeirze (dziesiątki głosów w komentach) ekipie Szachtara (Julius, Ndiaye, Okoronkwo) Cherno Samaba- mega koleś- 16 lat na starcie- miodzio
      Jak ktoś dał szanse Wiechowskiemu z Widzewa to wymiatał elegancko, Stanko Svitlica również :)
      No i Sebek Mila - mistrz asyst.

Skład Liga polska:
      "Ludwikowski- Rogalski, Urbaniak, ccc,ccc- Mila, Świętochowski, Wiechowski, Wahan, Haras i To Madeira
    • Gość: nirud Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.multimo.pl 19.11.09, 09:41
      Jarosław Świętochowski istnieje jak najbardziej - chłopak urodził się w Otwocku i grał tamtejszym OKS-ie Otwock (1/8 PP tegorocznego). Lat temu kilka był w kadrze olimpijskiej Polski (zapewne kadra nie odniosła żadnych sukcesów). W Gwardii gdy grała jeszcze w III lidze (starej 3 lidze) był wyróżniającą się postacią - jeden sezon miał baaaaaardzo dobry przez co chyba został tak doceniony przez FM. Tak samo myślę każdy inny piłkarz. W chwili obecnej niestety zakończył karierę po poważnej kontuzji gdy był zawodnikiem Mazura Karczew - swoją drogą po meczu z Oksem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka