Gość: zolw IP: *.magma / 192.168.22.* 26.01.04, 17:42 A dług wisły wobec pana Cupiała rośnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tollek Baran Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: *.nyc.rr.com 26.01.04, 18:00 Kretynie, ty polaczku glupi! Zamiast sie cieszyc ze cos komus wychodzi, i ze sa ludzie, ktorzy maja checi i pieniadze aby inwestowac w nasza pilke, to ty, prawdziwie po polaczkowemu wymyslasz jakies debilizmy. Aby tylko komus wbic szpile, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolw Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.01.04, 10:34 Misiu dlaczego obrazasz ludzi ktrorych nawet nie znasz!! kultury chlopie kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: *.pool80206.interbusiness.it 26.01.04, 18:00 Nie do konca rozumiem - najpierw autor pisze, ze transfery sa dzieki wiekszym zyskom TF a chwile potem, ze transfery sa bezgotowkowe a kase na kontrakty ma wypracowac SSA Wisla. Wiec na co niby mialyby isc te pieniadze z TF? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BROKER Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: *.NYCMNY83.covad.net 26.01.04, 18:14 Gość portalu: bbb napisał(a): > Nie do konca rozumiem - najpierw autor pisze, ze transfery sa > dzieki wiekszym zyskom TF a chwile potem, ze transfery sa > bezgotowkowe a kase na kontrakty ma wypracowac SSA Wisla. Wiec > na co niby mialyby isc te pieniadze z TF? PIENIADZE IDA NA BARDZO WYSOKIE ONTRAKTY DLA ZAWODNIKOW DLATEGO KLOS SIE NIE WACHAL PRXYJSC DO WISLY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poki Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 18:19 Gość portalu: BROKER napisał(a): > Gość portalu: bbb napisał(a): > > > Nie do konca rozumiem - najpierw autor pisze, ze transfery sa > > dzieki wiekszym zyskom TF a chwile potem, ze transfery sa > > bezgotowkowe a kase na kontrakty ma wypracowac SSA Wisla. > Wiec > > na co niby mialyby isc te pieniadze z TF? > > > PIENIADZE IDA NA BARDZO WYSOKIE ONTRAKTY DLA ZAWODNIKOW DLATEGO > KLOS SIE NIE WACHAL PRXYJSC DO WISLY. Ty broker chyba czytać nie potrafisz, bbb ma rację, trochę ten tekst jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic KLOS??????KTO TO????CO osiagnal??????? IP: 158.75.29.* 26.01.04, 18:39 kto to jest?co ten pilkarz osiagnal w swojej karierze ze GW pisze??to ten co gral lawe w slabiutkim kaiserlautern??to ten co gral w wielkim fc koeln??nawet grzal lawe, to ten co mial trafic do west hamu??ludzie, klos to szmata , tak jak hajto i reszta, niech sprzedaje papierosy z hajtem, wstyd ze tacy ludzie to pilkarze reprezentacji polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAJTO Re: KLOS??????KTO TO????CO osiagnal??????? IP: 168.208.215.* 26.01.04, 18:50 czemu mnie chamie obrazasz, przyjade tam i skopie ci morde swoimi nowymi korami albo walne z banki miedzy oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL z Katowic KTO??? LIS IP: *.chello.pl 26.01.04, 21:02 Na bezrybiu i LIS ryba!!! <Kamil1986, Katowice> POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiodor a coś ty osiąnął IP: 194.145.98.* 26.01.04, 18:51 a coś ty osiągnął??? następny dobry tylko do krytykowania? brzydzi mnie ta polska zawiść, jeśli coś się komuś udaje, to mało się nie posracie ze złości. p.s. z hajtą, analfabeto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _smutny_czlowiek_ Re: KLOS??????KTO TO????CO osiagnal??????? IP: *.torun.mm.pl 26.01.04, 18:53 Gość portalu: kibic napisał(a): > kto to jest?co ten pilkarz osiagnal w swojej karierze ze GW pisze??to ten co > gral lawe w slabiutkim kaiserlautern??to ten co gral w wielkim fc koeln??nawet > grzal lawe, to ten co mial trafic do west hamu??ludzie, klos to szmata , tak > jak hajto i reszta, niech sprzedaje papierosy z hajtem, wstyd ze tacy ludzie to pilkarze reprezentacji polski To moze wskazesz pilkarzy, ktorzy mogliby Twoim zdaniem osiagneli juz cos w .pl pilce i mogliby wzmocnic Wisle?! Oczywiscie przy uwzglednieniu rzeczywistosci jaka panuje na owczesnym rynku transferowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: KLOS??????KTO TO????CO osiagnal??????? IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.04, 18:54 Posluchaj PAJACU ,moze ci sie nie podobac poziom sportowy tych zawodnikow ,ale nie masz prawa im UBLIZAC. Ciekawe czy bys Hajcie czy Klosowi w twarz powiedzial ze jest " szmata ". Dla mnie jestes zwyklym padalcem i zerem,odwaznym przed komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: KLOS??????KTO TO????CO osiagnal??????? IP: 158.75.29.* 27.01.04, 12:01 abys wiedzial ze powiem, to wstyd dla nas, dla polakow ze kapitanem reprezentacji jest koles ktory handlije papierosami, kto kest hajto i klos??to kurwyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.S Re: KLOS??????KTO TO????CO osiagnal??????? IP: *.nrw.de 27.01.04, 10:02 Swieta prawda !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy bedzie dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 19:25 Szykuje sie wyrabany sklad wisly na wiosne: Majdan - Kłos (Baszczyński), Głowacki, Kowalczyk (Jop), Stolarczyk (Mijailovic) - Uche (Gorawski), Szymkowiak , Kukiełka (Strąk), TU JEST POTRZEBNY JESZCZE LEWY POMOCNIK (Piotr Brożek) - Żurawski, Frankowski. No i jeszcze jakis latynoski rozgrywajacy, kreatywny napastnik no i przede wszystkim TEN LEWY POMOCNIK!!... i wiselka podbije europe :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poki Re: bedzie dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 12:11 Gość portalu: hyhy napisał(a): No i jeszcze jakis latynoski > rozgrywajacy Taki już jest - Cantoro. Jak jest w formie to potrafi sporo namieszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEPER z Bielan Wisła ma Kłosa i zerka do trzosa ! IP: *.3web.net 26.01.04, 19:56 Jeszcze trochę i wisełka wymieni całą ekipę w komplecie i właśnie na tym polega prawo bosmana i siła przebicia (b.d.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pow Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: *.citynet.pl 26.01.04, 21:19 no to masz problem , ja nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: 81.15.189.* 26.01.04, 21:26 głupole jaki dług to tak jak by przełożył z prawej kieszeni do lewej Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych 26.01.04, 23:22 kurna czemu w takim artykule autor nie poda ile gier w lidze i goli ma nowy zwodnik , czasem jak jest ilosc gier goli w reprtze to jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hurra! Wisla gola! Lalalalala!!! IP: *.150.popsite.net 26.01.04, 23:53 Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Wisla gola! Lalalalala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: *.dyn.optonline.net 27.01.04, 00:30 Gość portalu: zolw napisał(a): > A dług wisły wobec pana Cupiała rośnie! to nie problem bo Cupial moze umorzyc w kazdej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klon Wciaz pamietam mecz z USA, i wdzieczny jestem IP: *.tnt46.lax7.da.uu.net 27.01.04, 00:48 Wciaz pamietam ten mecz z Usa ,i to jaki bylem wdzieczny Klosowi, Majdanowi za ich gre.Moi wspolpracownicy gratulowali mi,czulem sie WIELKI. Panowie dziekuje, zycze najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwiateq klos IP: *.pl / 192.168.2.* 27.01.04, 00:55 i bardzo dobrze sie stalo ze pan klos sie przylaczyl do wislackiej paczki zreszta on tak samo potrzebowal ich jak oni jego wisla mnie zaskakuje a juz pomstowalem na nich ze im transfery bokiem wychodza dawac grzelaka albo wahana albo ekwueme e manuela na lewa i jazda do boju jestem ze szczecina i kibicuje polskiej pilce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Quos+Qkielca+Maydan=>Vistula Cracov??? IP: *.dsl.mindspring.com 27.01.04, 01:42 HE MO)|(ET Bb|Tb - [nie możet bytć] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? A może jeszcze Sverchevsky, Bzecheq i Yuscoviaq??? IP: *.dsl.mindspring.com 29.01.04, 19:00 BOT ~bYDET KOMAHDA [wot budziet komanda] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 27.01.04, 03:06 Najbardziej dobijają mnie właśnie takie teksty - Dług wisły rośnie . A co ty idioto myślisz że taki groclin to tylko zarabia ?? NIE . Drzymała na pytanie na czy jego zespół zarabia mówi - na pucharach , na transmisjach TV , ze sprzedarzy zawodników tak około 5 000 000 zł i firma Groclin Auto płaci za reklame 15 000 000zł ( której Drzymała jest właścicielem). I ja bym się zapytał wtedy Drzymały ile dochodu przynosi mu piłka - bo z tych tłumaczeń wynika że gość jest minus 10 000 000 rocznie do tyłu . A tu ktoś pisze że Wisła ma długi i jest w niej żle . Pozatym te transfery są za darmo , jedynie Kowalczyk kosztował 800 000 zł a tak to i Kłos i Kukiełka i może Majdan przychodzą za darmo - dlatego Wisłe stać na wysokie kontrakty . Bo dają zawodnikowi 200 000 euro a nie muszą za niego płacić . Przykładowo za Żieńczuka Wisła miała zapłacić 300 000 euro a kontrakt roczny 100 000 euro - czyli w rok Żieńczuk kosztował by Wisłe 400 000 euro - więc czy nie lepiej sprowadzić Kłosa który rocznie będzie kosztował Wisłe 200 000 euro ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: 150.254.166.* 27.01.04, 09:00 Mimo że kibicuje Lechowi cieszy mnie że będą dwa bardzo mocne kluby w Polsce: Grodzisk i Wisła. Szkoda że Wisła obudziła się o pół roku za późno, ale lepiej późno niż wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fyodor Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 09:08 A moze pobawmy sie w typowanie? Ja typuje , mistrz 2004 - Wisla 2005 - Grodzisk Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiodor Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: 194.145.98.* 27.01.04, 11:19 a ja dodam: LM 2004 - Wisła LM 2005 - Groclin & Wisła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Klos niechciany w Köln !!!!!!!!!!!! IP: *.nrw.de 27.01.04, 10:00 Chcialbym wszystkim przypomniec, ze Klos jest niechciany w FC Köln, trudno tu mowic o zmianie polityki transferowej Wisly, po prostu nikt go nie chcial a to tez swiadczy o jego umiejetnosciach, czy to wzmocnienie Wisly kims kogo nawet ostatnia druzyna bundesligii nie chciala ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCFan Re: Klos niechciany w Köln !!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.04, 12:01 Klos nie zagral ani jednego dobrego meczu w 1 FC Köln pomimo dawanych mu szans , byl kompletnym nieporozumieniem odstajac poziomem od dalekiej przeciez od doskonalosci kadry kolonczykow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Re: Klos niechciany w Köln !!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 27.01.04, 14:11 Oczywiscie! Nawet ostatnia druzyna bundesligi jest lepsza lub porównywalna z czołówką polską. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek takiego zawodnika nie ma?!? IP: 217.153.26.* 27.01.04, 14:21 hihi, takiego zawodnika jak pisza w gazecie w tym klubie nie ma www.guaranifc.com.br/pages/elenco.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myśliwy Evarr Gimenez IP: *.dsl.mindspring.com 29.01.04, 18:43 Może ten Paragwajczyk był za ofenzywny na I ligę brazyliską, więc wypożyczyli go do II Ekwadoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: Wisła ma Kłosa i czeka na innych IP: *.transprojekt.poznan.pl 27.01.04, 14:37 TO NIE JEST WZMOCNIENIE!!!!TO NIE JEST WZMOCNIENIE!!!!TO NIE JEST WZMOCNIENIE!!!! W kwietniu zawodnik załapie kontuzję i nie będzie grał...oglądałem mecze Fc Koeln i widziałem popisy Kłosa..oprócz meczu bodajże z Hansą Rostock,we wszystkich wypadł bladziutko....On jest za wolny!!! Odpowiedz Link Zgłoś