Dodaj do ulubionych

Primera Division. Ruud van Nisterlooy straci mi...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 22:00
niemartw sie Rudy to nieboli :) ja mam zamiast serca wiatrak a zamiast muzgu galerete z mięsem - mamusia robiła:)
Obserwuj wątek
    • anders76 Primera Division. Ruud van Nisterlooy straci mi... 14.12.09, 22:37
      Tragedia ! Co by mu tylko zlych migdalkow nie wycieli !
      • Gość: dokor Re: Primera Division. Ruud van Nisterlooy straci IP: *.cable.ubr24.sgyl.blueyonder.co.uk 14.12.09, 23:01
        powazne powiklania, migdalki sa siedliskem syfu. jesli pozbedziesz sie ich
        wczesnie, to super, im pozniej tym powazniejszy zabieg. w jego wieku zazwyczaj
        sie go juz nie wykonuje
        • Gość: mkrs Re: Primera Division. Ruud van Nisterlooy straci IP: 195.2.222.* 15.12.09, 11:00
          Gdyby były tylko siedliskiem syfu, zaniknęłyby w toku ewolucji.
      • Gość: BORNHOLM Re: Primera Division. Ruud van Nisterlooy straci IP: *.spray.net.pl 14.12.09, 23:54
        Żeby tylko migdałków z jądrami nie pomylili :)
    • Gość: mkrs Primera Division. Ruud van Nisterlooy straci IP: 195.2.222.* 14.12.09, 22:43
      Faktycznie, zdjęcie nie pozostawia złudzeń - migdałki były w momencie jego wykonania na swoim miejscu ;)
    • Gość: Prof. dr hab. Primera Division. Ruud van Nisterlooy straci mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 22:47
      Ruud van NisteRLooy, brawo.
    • wlody1 od tyłu 15.12.09, 09:01
      Jak będą Jemu usuwać migdałki przez odbyt to może to być poważna operacja,ale jak normalnie to zabieg :)
    • Gość: seb Primera Division. Ruud van Nisterlooy straci mi... IP: *.chello.pl 15.12.09, 15:38
      Niesamowite. Pewnie to wydarzenie zmieni Primera Division na zawsze. Nie ma to jak news ze świata sportu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka