Dodaj do ulubionych

Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 22:38
klub prowincja to może wreście znajdzie się tam gdzie jego miejsce
max 2 3 liga kibice szukają prawdziwych klubów lech legia górnik
wisła widzew ruch gks katowice pozdro dla prawdziwych klubów i
kibiców pogoń zapomniałem
Obserwuj wątek
    • Gość: ŁKS-iak Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: 82.139.62.* 04.01.10, 22:48
      To teraz moze uda sie do wrocławia?
      • Gość: Hh No i co że kosztował 300 tys.Euro. IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.10, 16:50
        Przecież to państwowa kasa.Kto się z tym liczy? Podniesiemy cenę
        en.el.o będzie ok.
    • Gość: waldi matoł :))))))))) IP: 81.219.112.* 04.01.10, 23:21
      @waldi napisało : "klub prowincja to może wreście... "

tobie wstydzewski wsioku prowincja wyszła z gumiaków w jednym zdaniu."Wreście"
      hahahahahahahahah TY MATOLE Z BEDONIA !!!!!!

BUŁAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH W R E Ś C I E :)))))))))))))
    • Gość: mecenas Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: 83.142.201.* 05.01.10, 08:19
      - Mariusz, to prawdziwy wojownik. Nigdy nie odstawia nogi i zawsze wylewa z
      siebie ostatnie poty. Myślę, że to jest główny powód tych dolegliwości -
      tłumaczył Rafał Ulatowski, trener PGE GKS-u.

tak szczególnie wtedy jak kupował/sprzedawał mecze.
      Może dosieęgła go ręka sprawiedliwości??!!??
    • Gość: Kazik dla mnie to tekst roku IP: *.lnk.telstra.net 05.01.10, 11:56

"Nareszcie będę miał decydujące zdanie w wyborze nowej drużyny. Tyle
      że na razie żadnych konkretnych propozycji nie otrzymałem"
      Pawel Magdon GKS Belchatow

blyskotliwy jak kazdy z Belchatowa
      • Gość: mrrad Re: dla mnie to tekst roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 09:21
        Tak, też mnie to rozbawiło. Ale w sumie inteligecją pasuje do
        naszych kopaczy.
    • Gość: Klimek Murannnska KS Areszt Wrocław czekają IP: 195.225.246.* 05.01.10, 13:42
      Kibice Zagłębia pamiętają...
    • Gość: jasiek Nie lubię go, bo jest bardzo wulgarny. IP: *.decerto.pl 05.01.10, 13:44
      Nie żal mi go ani trochę.
    • Gość: szpieg szoguna Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 05.01.10, 14:24
      Życzę mu powrotu do zdrowia, ale niekoniecznie do piłki. Nie lubię go. Fizol
      straszny, grał za brutalnie. No i te wyzwiska w stronę sędziów. Nie będę za
      nim tęsknił jeśli zakończy karierę.
    • Gość: koruptor Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.10, 14:31
      ujek ch..ek do więzienia!!
      • Gość: bucuresti Re: Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.10, 17:09
        No własnie, już nie jest Mariuszem U.?
    • Gość: moher Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 14:49
      Ujek to żywy przykład na to, że BÓG istnieje. Sprawiedliwość ludzka go nie
      dosięgła, ale dla BOGA nie ma rzeczy niemożliwych - pokarał go tak, że mimo
      młodego jeszcze wieku - nie gra, bo zdrowie mu na to nie pozwala.
    • Gość: siweq Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: *.icpnet.pl 05.01.10, 15:25
      Wreszcie sobie odpocznie, za ####... Jakim cudem go puścili, żeby jeszcze grał
      mecze, skoro był już znany jako Mariusz U. ?? A wie ktoś może jak się ma
      sprawa z Reissem ??
    • Gość: dj efka ;) IP: *.acn.waw.pl 05.01.10, 17:40
      Zjadał efkę, przedobrzył i tyle ;) To chyba już nie tajemnica, że bez efki mało kto wychodzi na boisko. Taki sport...
    • Gość: kowal Ujek z czym sie rymuje. IP: *.acn.waw.pl 05.01.10, 18:01
      Wpisujcie !!!
    • Gość: kara Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: *.euronet.net.pl 05.01.10, 18:17
      To kara dla Ujka za handlowanie meczami, a przypomnę, że pismaki z GW poparły
      powołanie Ujka do kadry, jednak jego ohydna działalność została w końcu ukarana.
    • Gość: Dudek Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: *.toya.net.pl 05.01.10, 19:24
      Ludzie co za jad. Wspaniali z Was katolicy. Ja życzę zdrowia Ujkowi. Niech ten, którego ulubiony klub nigdy nie kupił/sprzedał meczu pierwszy rzuci kamieniem.
    • Gość: MUNIEK1906 Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: 88.220.79.* 06.01.10, 08:06
      Nie dopadł cie sąd sprzedawczyku dopadła cię siła wyższa.
    • Gość: luka Koniec kariery piłkarza PGE GKS-u? IP: *.mostostal.waw.pl 06.01.10, 10:51
      to bardzo przykre
      szkoda tylko, że Mariusz U. zawsze już będzie się kojarzył nie ze sportem
      ale z korupcją
      nie ma już prawdziwych sportowców
      jest tylko KASA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka