Gość: monisz IP: *.daminet.pl / 172.17.249.* 06.02.04, 01:40 Lech zdechł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wierny_kibic_00000001 Re: Kłopoty Lecha Poznań IP: *.tele2.pl 06.02.04, 01:52 ...niech się dzieje co chce, ja i tak kocham cię!!! nadal wierzę, że nie tylko przysłowiowe "coś" z tego Pana K. i reszty będzie. każdy na to bardzo liczy. nie dajmy się!!! Ko-le-jorz! Ko-le-jorz! Ko-le-jorz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciex Rozmawiałem wczoraj z prezesem Lecha IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 06.02.04, 12:10 To jest skandal. Dodatki Co jest Grane w GW (papierowej) do tej pory rozdawały darmowe zaproszenia na różne imprezy. Wystarczyło tylko zadzwonić. Teraz Gazeta wymyśliła konkurs smsowy. Za złotówke masz szansę dostać zaproszenia do kina, na koncerty, do teatru, płyty. Ale nie masz pewności, że je dostaniesz. To jakaś kpina. Po pierwsze nie każdy ma komórkę. Po drugie zaproszenia dostaną ci najbardziej bogaci w kraju. Bo zwykły zjadacz chleba nie może sobie pozwolić na wysyłanie smsów na komórkę. Żenujące. Gazeta próbuje wydrzeć pieniądze od swoich czytelników. A w dodatku te zaproszenia w większości dostaje od kin, teatrów i Empiku za darmo. Żenada panie Michnik. Skandal<<<<<))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij w mrowisko Re:Ja też rozmawiałem IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 14:47 I powiedział mi, że to wina rabina Warszawskiego- głównego cenzora "JudeZeitung in Polen" z obrzezanym michnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny_kibic_00000001 Kłopoty Lecha Poznań IP: *.tele2.pl 06.02.04, 01:55 ...niech się dzieje co chce, ja i tak kocham cię!!! nadal wierzę, że nie tylko przysłowiowe "coś" z tego Pana K. i reszty będzie. każdy na to bardzo liczy. nie dajmy się!!! Ko-le-jorz! Ko-le-jorz! Ko-le-jorz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubsol Re: Kłopoty Lecha Poznań IP: 212.185.43.* 06.02.04, 08:22 Ciesz się, ciesz pie... krawaciarzu... Za chwilę w lidze będą tylko jakieś kluby potocznie nazywanymi ze wsi... Twojej Legii też nie uratuje nic... Ale tego wam nie życze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Trzymajcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 09:22 Jestem kibicem Polonii Warszawa i mam nadzieję, że tak zasłużony klub jak Lech Poznań, nie tylko zostanie w I lidze, ale także nawiąże do swych wielkich tradycjii. Życzę powodzenia od wszystkich prawdziwych kibiców warszawskiej Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgaw Re: Kłopoty Lecha Poznań IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 10:12 "Taka kwota wystarczyłaby na obsługę rat i start klubu już po prostej - uważa Sołtys. On też ma kłopoty - wraz z dwoma innymi członkami zarządu poręczył własnym majątkiem kredyt w wysokości dwóch milionów zł z banku BPH na działalność klubu. Kredytu klub nie spłacał i teraz szefowie Lecha mają na głowie komornika, które chce zlicytować ich domy i samochody." Glupich nie sieja; nikt normalny nie zyrowalby kredytu dla klubu sportowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic, po prostu. Re: Kłopoty Lecha Poznań IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 11:28 Szkoda Lecha. Szkoda poznanskiej pilki bez niej to miasto nie bedzie juz takie same. Niech ktos cos zrobi, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble jestesmy lepsi - Legia IP: *.philol.uni-leipzig.de 06.02.04, 12:14 jestesmy lepsi - mamy 21 mln dlugu - Legia. Bankruci trzymajmy sie razem, zawiazujemy spolke, dolaczamy do tego Widzew i trzesiemy cala Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilku Re: jestesmy lepsi - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 12:51 Racja ale powinniśmy skumać się też z polonią, oni też są w głębokiej dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew Re: jestesmy lepsi - Legia IP: *.muzeumsztuki.lodz.pl 06.02.04, 12:51 Gość portalu: ble ble napisał(a): > jestesmy lepsi - mamy 21 mln dlugu - Legia. Bankruci trzymajmy > sie razem, zawiazujemy spolke, dolaczamy do tego Widzew i > trzesiemy cala Polska. I to jest słszna koncepcja!!! Futbol czwartoligowy, uprawiany przez amatorów kochających piłkę jest czymś genialnym. (Wcale nie kpię). Oby tylko tzw. działacze trzymali się z dala. A Lech... Tak czy inaczej będzie (jak Widzew czy Legia). Jeśli ma kibiców (nie - bandytów) to przetrwa. Pozdrowienia z miasta Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROJ Re: jestesmy lepsi - Legia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 12:53 Pomimo tego, że jestem kibicem Pogoni uważam, że takie kluby jak Lech powinny istnieć, ponieważ nie chcę ligi złożonej z Grodziska, Łęcznej, Wronek, Polkowic itp. Uważam jednak, że kluby nie mogą wydawać więcej niż zarabiają, poniewaź to jest jeszcze wiąkszy problem naszej piłki. Dlatego jeżeli Lech nie spłaci długów to powinien upaść (tak samo zresztą twierdziłem w zeszłym roku w przypadku Pogoni) i zacząć grać od nowa tzn. od A klasy. Lepszym dla wszystkich jednak rozwiązaniem byłby jednak upadek Lecha i przeniesianie np. Groclinu do Poznania. Klub oczywiście nazywałby się Lech wszyscy byli zadowolani Lech bez długów i w pierwszej lidze, następna wioska poza I ligą. Uważam ,że takie rozwiązanie byłoby najlepsze dla całej ligi. Niech kluby "niezadłużone" będą tam gdzie ludzie chcą je oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertwarszawiak Re: Kłopoty Lecha Poznań IP: *.han.telia.se / *.han.telia.se 06.02.04, 13:20 Ktos tu sie pomylil piszac o Polonii Warszawa - ten klub ma 'zero' dlugow. Zostal przejety przez sympatykow klubu bez dlugow! Co do Lecha: gdzie byl blad? Czy ktos przeliczyl sie z wynikiem sportowym czy w inwestycjami w stadion? Co do Legii: 'bez stadionu...' tak spiewaliscie Polonii gdy grala na Legii jako gospodarz meczu tej jesieni - minelo kilka miesiecy: macie najwiekszy dlug w Polsce, nie macie stadionu - o przepraszam: wypozyczacie go za 500(!) za mecz od miasta i jeszcze smiecie ublizac innym? Trzymam kciuki za Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kłopoty Lecha Poznań IP: 81.18.220.* 06.02.04, 13:34 Gówno prawda. Poczytaju sobie w ostatniwj czy przedostatniej Piłce Nożnej o swojej Polonii. Wiszą grubą kasę nawet PZPN-owi. Przejęciu klubu bez długów nawet Misio nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUMA STO(L)ICY gratuluje wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 13:46 O wlasnym klubie. Otoz Polonia obecna ma wszystkie dlugi poprzedniej. To raz. Dwa, ze ze stadionem macie dokladnie taka sama sytuacje jak Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kłopoty Lecha Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 15:35 I po co poszerzać I ligę do 16 zespołów? Przecież większość z nich ma takie kłopoty jak Lech (albo i większe...). We Francji taki Lech już dawno by został zdegradowany do II ligi... - za brak odpowiedniej kasy. PZPN oczywiście zrobi to co zawsze robi w takiej sytuacji - przymknie oko. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troch Re: Kłopoty Lecha Poznań IP: *.icpnet.pl 08.02.04, 23:50 kibice lecha zesracie się w tej swojej nienawiści do innych wielkopolskich klubów i dlatego zawsze bedziecie zaklopleksionym klubikiem, który będzie z nostalgią wpominał swoje dobre zamierzchłe czasy! Odpowiedz Link Zgłoś