Gość: Elche IP: 93.159.132.* 25.02.10, 17:12 Stylowy sweterek Michała Pola, fryz też nie zgorszy... Redaktor zczubowy - dokładnie tak jak go sobie wyobrażałem, aparycja studenta tankującego na piwnej siłowni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doko Re: Pękacki u Pola w TOK FM IP: 195.82.178.* 25.02.10, 17:45 hehe Elche, dokladnie to samo se pomyslalem o tym synku, spasiony student zlopiacy browary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Pękacki u Pola w TOK FM IP: *.acn.waw.pl 25.02.10, 17:53 I co? Fajnie? Zjechac goscia ktorego nawet nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elche Re: Pękacki u Pola w TOK FM IP: 93.159.132.* 25.02.10, 18:00 Pol lansuje się na Bonda, każdą audycję zaczynając..."Ja nazywam się Pol, Michał Pol". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elche Re: Pękacki u Pola w TOK FM IP: 93.159.132.* 25.02.10, 18:06 @k Przecież Ci Panowie zajmują się min. zjeżdżaniem ludzi, których nie znają. Jeśli są naprawdę zczuba to chyba nie zapną focha z lekkiej z nich polewki. Odpowiedz Link Zgłoś
starzynski.2.0 Re: Pękacki u Pola w TOK FM 25.02.10, 18:17 Bo Pol ma świetne nazwisko do takiego przedstawiania się. Krótkie i brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Pękacki u Pola w TOK FM IP: *.skynet.net.pl 25.02.10, 18:33 Kto ci każe za to płacić ? Wydałeś chociaż złotówkę na polskich sportowców ? TP za to płaci, Sobiesiak ze swoim LOTTO, firmy sportowe, kom. olimpijski...no chyba, że grasz codziennie w MultiMulti, to owszem hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elche Re: Pękacki u Pola w TOK FM IP: 93.159.132.* 25.02.10, 18:47 Tu się nie zgodzę... przygotowania treningowe i koszty opieki medycznej pokrywane są z budżetu państwa, części, której dysponentem jest Minister Sportu i Kultry Fizycznej. Nasz misiowaty zczubowiec ma rację... z drugiej strony... co miała zrobić Jurkiewicz... rozbeczeć się na lodzie czy podciąć sobie żyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumrak Re: Pękacki u Pola w TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 21:33 Ale wiązanki frustracji leciały w tej audycji. Kim jest ten pan który nie będzie za nic płacił? Jak jest jakimś mistrzem olimpijskim to sorry. Nie chciałem nazwać go nygusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cibor Re: Pękacki u Pola w TOK FM IP: *.chello.pl 25.02.10, 21:55 czemu myślałem że pan Pękacki ma już wnuki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Pękacki u Pola w TOK FM IP: *.acn.waw.pl 25.02.10, 22:05 @elche akurat twoj post jest zupelnie okej :) chodzilo mi o doko. Moim zdaniem zjezdzanie polskich sportowcow na olimpiadzie jest troche nie w porzadku. To naprawde nie ich wina ze nasz sport wyglada jak wyglada. Szczerze wierze ze daja z siebie wszystko. A zczuba... coz...Fajnie by bylo zeby sportem zajmowali sie ludzie majacy z nim cos wspolnego, a nie tacy ktorzy sa znawcami sprzed telewizora, pijacy czesciej piwko niz izotoniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra duckett Re: Pękacki u Pola w TOK FM IP: *.gate.cable.virginmedia.com 26.02.10, 00:12 Bohdan, masz ekstra glos *_* umow sie ze mna! :D Odpowiedz Link Zgłoś